Ferieboliger i Alentejo

En feriebolig er ofte et mindre hus eller en hytte, som man kan leje, når man er på ferie i Portugal. På den måde kommer du lidt væk fra de største turistområder og ud i det mere autentiske Portugal. Book en feriebolig i Alentejo med Escapeaway i dag!

Når man lejer en feriebolig i Alentejo, så kommer man til at bo side om side med de lokale. Man kan så få et helt unikt indblik i portugisernes liv og daglige gøren, bare når man går en tur ned på det lokale marked for at købe råvarer ind til aftensmaden. Man vil hurtigt opdage, at beboerne i Alentejo er særligt gæstfrie, og de tager særdeles godt i mod turister.

Der er mange mindre landsbyer i Alentejo, og der kan være lidt langt mellem nogle af regionens seværdigheder. Derfor er det en god ide at leje en bil, mens man bor i feriebolig i Alentejo. Når man har en bil til rådighed, er det nemt at besøge de mange gamle byer, hvor man kan køre rundt mellem de hvidkalkede huse, der er så karakteristiske for denne region. Man kan se rigtig meget, når man har lejet en bil, og man er ikke bundet af planlagte udflugter med guide. Hvis man bor i feriebolig i Alentejo og lejer en bil, så er der lagt op til en mere selvstændig, fri og spontan ferie, set i forhold til når man bor på hotel i Alentejo. Man kan altså opleve Alentejo i sit eget tempo, når man lejer en bil sammen med sin feriebolig.

Privatlivets fred

Man har ofte godt med plads, når man bor i feriebolig i Alentejo, uanset om man bor i en større eller en mindre by. Ferieboliger findes i mange forskellige størrelser, så man kan som regel finde lige den, som man søger efter. Med komplet køkken i ferieboligen kan man vælge at kokkerere sin mad selv, selvom de mange lækre restauranter i Alentejo frister med traditionelle landretter. Vælger man selv at lave mad en dag eller to, så kan Alentejos frodige natur bidrage til maden. På det lokale marked kan man få det hele, og hvis man bor nær kysten er der også garanti for frisk fisk hver dag.

Flere på ferie sammen

Hvis man er flere på ferie sammen, så er det oplagt at undersøge mulighederne for at leje en feriebolig i Alentejo. Det kan være en særlig fordel for større familie eller en gruppe af venner eller par, som rejser sammen. Det kan ofte også betyde en billigere ferie, fordi det til tider er billigere at bo i en feriebolig end på et hotel i Portugal.

Unikke ferieboliger i Alentejo

Hvis du har lyst til at opleve Alentejo på en ferie, så har du mulighed for at bo i unikke hideaways-ferieboliger, som vi i Escapeaway personligt har håndplukket med vægten lagt på ferieboliger, der har autenticitet, charme og personlighed. Alle vores unikke ferieboliger i Alentejo kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

>> Du kan her læse om alle vores rejser til Alentejo.

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Alentejo