Rejser til Algarve

Algarve som er den sydligste af de portugisiske regioner, er berømt for sine 150 km lang smukke kyst og at have nogle af Europas fineste sandstrande. Når man rejser til Algarve ankommer man normalt til Faro lufthavn og herfra er der moderne veje og det er hurtig og nemt at kører til sit hotel på Algarve. 

Vender du blikket mod øst vil du finde Sotavento-kysten og de hvide fiskerbyer Olhão og Tavira. her finder du også mange vidunderlige, øde sandstrande.

De fleste vælger dog at drage mod vestkysten, hvor du finder det "typiske" Algarve med stejle klippevægge og lyse sandstrande. Det er også her man finder de store turiststeder såsom Vilamoura, Albufeira og Praia da Rocha. Området omkring Albufeira er den helt store turistmagnet i Algarve. Her ligger hotellerne tæt og udbuddet af restauranter, barer og butikker er kolossalt. I den gamle bydel og på stranden, hvor fiskerne tidligt om morgenen losser nattens fangst, kan man dog stadig fornemme den oprindelige charme og atmosfære. Tager du i stedet mod vest, vil du finde Kap São Vicente og det mere "rå" Algarve, med stejle kystklipper og strande der er perfekte til surfing på grund af de høje bølger.

Der er omkring 100 attraktive sand-strande på Algarvekysten, beliggende ned til det smukke Atlanterhav, og på grund af de varme havstrømme, kombineret med Algarvekystens placering i ly af de nordligere bjerge, kan temperaturen ofte være meget varm, selv i nogle af vintermånederne. Placeret på sydspidsen af Europa med det store atlantinske ocean indtager Algarve en misundelsesværdig position som et af de behageligste og mest rene klimaer på det europæiske kontinent.

Algarve er lig med sol, sommer, lunt badevand og lyse sandstrande, men Algarvekysten er også et perfekt rejsemål hvis du vil kombinere dette med kultur, historie og natur. Hvert år valfarter rejsende til regionen Algarve i det sydlige Portugal og det er ikke uden grund. Du har altid noget at lave når du holder ferie her og det er ikke svært at finde aktiviteter såsom golf, surfing, vandreture, cykling og alle former for vandaktivitet.

Leder du efter rejser til Algarve så kan du i rejse-søgemaskinen på Escapeaway søge og sammenligne priser på rejser til Algarve fra alle flyselskaber og hoteller i databasen. Indtast hvornår du ønsker at rejse og du vil få en samlet oversigt med alle rejser og tilbud. 

Rejsemål i Algarve

 • Albufeira
  27 hoteller
  Albufeira har alt det, der skal til, for at du og familien kan få en afslappende badeferie på den populære Algarvekyst. Her kan I nyde nogle Europas flotteste sandstrande, ligesom her er et rigt udvalg af forlystelser for både børn og voksne.
 • Alvor
  3 hoteller
  Alvor kan bryste sig af at have en af Algarvekystens længste sandstrande, hvor du kan nyde det lune, solrige klima til fulde. Når du ikke slænger dig i det bløde sand, er der masser at se og opleve i nærområdet.
 • Armacao de Pera
  2 hoteller
  Den ubetingede hovedattraktion i Armacao de Pera er den kilometerlange sandstrand. De fleste som rejser hertil finder dens gyldne sand uimodståeligt, men trænger du og familien til afveksling fra strandlivet, der dog mange andre aktivitetsmuligheder.
 • Carvoeiro
  6 hoteller
  I Carvoeiro ligger de hvidkalkede huse helt ud til kanten af Algarvekystens karakteristiske klipper, der indrammer en gylden, Blå Flag-sandstrand. Dette tidligere fiskerleje har bevaret meget af sin oprindelige afslappede atmosfære, men har ... alle faciliteter. Læs mere
 • Faro er den primære indgangsport til Algarve takket være den nærliggende internationale lufthavn, regionens eneste. Det er dog ikke kun de gode flyforbindelser, som gør Faro til et af Algarvekystens mest interessante rejsemål. Med udgangspunkt ... i Faro kan du opleve alt det bedste Algarve-regionen har at byde på lige fra kilometerlange sandstrande til anerkendte restauranter. Læs mere
 • Lagos
  6 hoteller
  Det var fra Lagos, at mange portugisiske opdagelsesrejsende i sin tid rejste ud mod nye verdener. Men Portugals sydligste by er i dag mest kendt som et af Algarves mest populære rejsemål takket være byens fantastiske strande og mange underholdningstilbud.