Rejser til Algarve

Algarve som er den sydligste af de portugisiske regioner, er berømt for sine 150 km lang smukke kyst og at have nogle af Europas fineste sandstrande. Når man rejser til Algarve ankommer man normalt til Faro lufthavn og herfra er der moderne veje og det er hurtig og nemt at kører til sit hotel på Algarve. 

Vender du blikket mod øst vil du finde Sotavento-kysten og de hvide fiskerbyer Olhão og Tavira. her finder du også mange vidunderlige, øde sandstrande.

De fleste vælger dog at drage mod vestkysten, hvor du finder det "typiske" Algarve med stejle klippevægge og lyse sandstrande. Det er også her man finder de store turiststeder såsom Vilamoura, Albufeira og Praia da Rocha. Området omkring Albufeira er den helt store turistmagnet i Algarve. Her ligger hotellerne tæt og udbuddet af restauranter, barer og butikker er kolossalt. I den gamle bydel og på stranden, hvor fiskerne tidligt om morgenen losser nattens fangst, kan man dog stadig fornemme den oprindelige charme og atmosfære. Tager du i stedet mod vest, vil du finde Kap São Vicente og det mere "rå" Algarve, med stejle kystklipper og strande der er perfekte til surfing på grund af de høje bølger.

Der er omkring 100 attraktive sand-strande på Algarvekysten, beliggende ned til det smukke Atlanterhav, og på grund af de varme havstrømme, kombineret med Algarvekystens placering i ly af de nordligere bjerge, kan temperaturen ofte være meget varm, selv i nogle af vintermånederne. Placeret på sydspidsen af Europa med det store atlantinske ocean indtager Algarve en misundelsesværdig position som et af de behageligste og mest rene klimaer på det europæiske kontinent.

Algarve er lig med sol, sommer, lunt badevand og lyse sandstrande, men Algarvekysten er også et perfekt rejsemål hvis du vil kombinere dette med kultur, historie og natur. Hvert år valfarter rejsende til regionen Algarve i det sydlige Portugal og det er ikke uden grund. Du har altid noget at lave når du holder ferie her og det er ikke svært at finde aktiviteter såsom golf, surfing, vandreture, cykling og alle former for vandaktivitet.

Leder du efter rejser til Algarve så kan du i rejse-søgemaskinen på Escapeaway søge og sammenligne priser på rejser til Algarve fra alle flyselskaber og hoteller i databasen. Indtast hvornår du ønsker at rejse og du vil få en samlet oversigt med alle rejser og tilbud. Populært i Algarve

Portugal, Algarve, Vilamoura
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.5 km
  • Pool
Portugal, Algarve, Praia da Rocha
  • Nærmeste lufthavn: 73 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Pool
Portugal, Algarve, Albufeira
  • Nærmeste lufthavn: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool

Rejseguide om Algarve

På en ferie i Algarve kommer du tæt på en provins der har erfaret 500 års mauriske besættelse og det har stærkt præget den lokale arkitektur, med de traditionelle hvidskurede huse med en tagterrasse i stedet for et tag og de unikke traditionelle skorstene der er inspireret af maurernes minareter og deres udsmykning afhænger af, hvor velhavende husets ejer er. Typiske fiskelejer med hyggelige cafeer, promenader, restauranter findes lang de ca. 800 Algarves strande.

Den vestlige kyst er stejl og ved Europas sydvestligt punkt og fredet området – Cabo de São Vicente, grundlagde Henrik Søfareren i begyndelsen af d. 15. årh. Søfarerskolen, der udvidede og flettede verden sammen for menneskeheden. Østkysten på Algarve er lav og meget børnevenlig. Algarve er paradiset for trækfugle mellem Europa og Afrika og derfor en decideret destination for ornitologer. Den storslået og alsidig natur byder i Algarve på to bjergområder dækket af skove, korkeg, citron- og appelsintræer, figentræer og selvfølgelig mandeltræer der her blomstrer fuldt ud i slutningen af januar. Største delen af den østlige kyst er præget af Naturreservatet Ria Formosa, et 60 km. lang marskland og økosystemet, med golfbaner og saltindvinding ved siden af og igen, et ”Eldorado” for trækfugle.

Her findes ”næsten” alt

Den lokale befolkning lever meget afslappet, mellem arbejde, strand og social samvær, drager de fordel af en medfødt spontanitet, der kan ses på de fleste fortovscafeer, restauranter, på stranden efter arbejde. Rejser du til Algarve finder du også mange muligheder til en aktiv ferie, med utallige faciliteter til vandsports, en moderne autodrome og gokartbaner, nogle af Europas bedste golfbaner, fodboldbaner, tennis- og løbebaner, jeep safarier, temaparker, mv. og ikke mindst, er klimaet mild og landskabet varieret, blomstrende og grønt året rundt. Om foråret, duftende blomstrende appelsintræer pynter markerne. For selvcateringsferier, mange velforsynede supermarkeder tilbyder alt slags råvarer.

Hele kysten er omgivet af Europas fineste sandstrande med behagelige badetemperature og masser af soltimer året rundt. En del aktiviteter, såsom jeepsafari, dybhavsfiskeri, temaparker og vandland sætter kulør på en uforglemmelig ferie pakket ind i dejlig varme og udsøgte gastronomiske oplevelser. En rejse til Algarve byder også på fantastiske golfbaner og marinaer udstyret med de mest moderne faciliteter til både i alle størrelser.

Fantastisk klima og smukke sandstrande

Mange mener at Algarve byder på de bedste strande i Europa, og på den lange kyst finder du utallige muligheder for at nyde ferie på de lange og brede strande Algarve er så kendt for. Ønsker du mere privat liv finder du på Algarvekysten også mange små strande som ligger i små bugte beskyttet af de høje klipper. Disse strande finder du primært på den vestlige side af Algarvekysten i området mellem Albufeira og Sagres. Klipperne gør at strandene ikke er blevet overfyldt med hoteller og ferielejligheder og man enten skal kører til stranden i sin lejebil eller med taxa.

Med andre ord ønsker man små hyggelige strande med få mennesker eller brede og meget børnevenlige strande tilbyder Algarve begge muligheder.

Foruden at byde på nogle af Europas bedste strande, har Algarve et fantastisk klima som gør at vejret er perfekt til badeferie om sommeren men også et godt rejsemål i vinterhalvåret. Du kan bade ved de mange strande på Algarvekysten fra april til oktober og vælger du et hotel eller ferielejlighed med swimmingpool er badesæsonen meget længere. Vejret på Algarve er meget stabilt og det regner sjældent på selve Algarvekysten. Rejser du til Algarve i sommermånederne vil du opleve temperaturer på ca 27-30 grader mens det i vinterhalvåret er sjældent at temperaturen er under 20 grader. På grund af det milde klima og stabile vejr er der mange som rejser til Algarve på langtidsferie om vinteren, ligesom Algarve er et af de mest populære rejsemål for golfspiller om vinteren, da Algarve er et sandt mekka for gæster fra hele verden der vil på golfrejse.

Farverige flora og fauna

På trods af det stabile klima varierer landskabet på Algarve-kysten stærkt hen over året. I januar og februar er kysten malet hvid med mandelblomster og vilde orkideer. I marts blander den berusende duft af orangeblomst sig med blomstrende acacias. I løbet af april måned giver forårets overflødighedshorn af vilde blomster anledning til den dejlige musik af de mange farverige fugle. Maj og juni er det tid til at se den rå skønhed, som åbenbares, når korktræerne berøves deres bark og står som kontrast til Jacarandaens lilla palet. Juli er kirsebærernes, jordbærernes og melonernes tid. I August og september plukker man druer, figner og mandler. I November er der tradition for indsamling af kastanjer til folkefest rundt omkring på kysten, f.eks. i São Martinho. Og i december er det tid at begynde at plukke de berømte søde saftige Algarve-appelsiner, der fortsætter frem til marts.

Maden og drikke

Mange af mine bekendte som har besøgt Algarve, mener Algarve byder på nogle af de bedste strande i Europa, men at maden langt fra lever op til lande som Italien og Spanien. Selv har jeg besøgt Algarve mange gange og jeg oplevede også på de første rejser at manden var simpel og uden meget smag, lige bortset fra fisk og skaldyr som jo findes overalt på kysten. Netop hjemvendt for endnu en dejlig ferie på Algarve vil jeg dog mener at der findes utallige steder på Algarve hvor man spiser mindst lige så godt som på mange restauranter i andre lande, og til langt billigere priser end f.eks. i Italien. Man skal bare holde sig væk fra de største turistområder og ture tage nogle chancer, og f.eks. bestille dages ret på det lokale spisested.

Bortset fra det internationale køkken, som findes overalt på Algarve på grund af de mange turister, så byder Algarve på et stort udvalg af lækre regionale retter, og her er nogle af dem jeg har smagt på mine rejser til Algarve og som jeg varmt kan anbefale andre at prøve. Fiskesuppe, oregano-snegle, cataplana-muslinger, grillet og tørret blæksprutte. Man finder også et rigt udvalg af kager og bagværk, såsom figenkager, marcipankager, Morgado fra Lagos, butterdejskager i Olhão, samt karamelkager fra Tavira.

Det skal du også smage

Fisk og skaldyr er Algarves hovedingredienser, hvoraf man blandt andet tilbereder de kendte bøffer af den lokalt fangede tunfisk, som grilles mange steder ved stranden.

Af andre kendte indslag i Algarves gastronomi kan nævnes farseret blæksprutte (lulas recheadas), som også er en delikatesse i denne del af Portugal, og som tilberedes med røget kød og ris, før den koges i en smagfuld løg- og tomatsovs.

Sandinhas assadas, grillede sardiner, er en portugisisk tradition, der giver anledning til et festmåltid om sommeren, når de er allerbedst.

En kold sommersuppe, kendt som gazpacho, er baseret på tomat med hvidløg, agurk, sød peber og olivenolie.

Specialiteter og traditionel middelhavsmad

Karakteristisk Middelhavsmad, der er fremherskende langs Algarvekysten, er cataplana, en fiskeret der dampes i egen saft i en tætforseglet wok.

De vidtstrakte sletter er hjemsted for acorda, en usædvanlig brødbaseret suppe med kød eller fisk.

Svinekød med muslinger er en anden specialitet på denne egn, mens røget svinekød vendt i tørret chilipeber danner basis for mange opskrifter.

Søde sager sydpå afspejles i den rige høst af figner fra Algarve, og 300 dage med varmt solskin sikrer masser af frisk frugt til dessert.

Andre lækkerbiskner er slik, lavet af Portalegre marcipan, og Évora ostekager. Algarves gastronomi er kort sagt en velsmagende og spændende oplevelse, der indbyder til, at man vender tilbage!

Skal du rejse til Algarve vil jeg anbefale du undersøger om der er en festival eller event for Algarve byder også på forskellige kulinariske festivaler, f.eks. Monchiques pølsefestival i marts, portugisisk mad-festival i Lagos i juni, ølfestival i Silves i juli, tunfisk-festival i Vila Real de St. António i juli, konditorfestival i Lagos i juli, sardin-festival i Portimão og Quarteira i juli og august, fiske- og skaldyrsfestival i Olhão i august, Algarves restaurant-messe i Lagoa i august, snack-festival i Loulé i august, samt kartoffelfestival og krebsdyrfestival i Aljezur.

I baglandet på Algarve finder du flere vinområder der producere vin som er ganske velsmagende, men jeg vil dog mener at vine fra Alentejo og Douro er bedre end de fleste vine fra Algarve, hvorfor jeg ofte selv drikke disse uanset de fleste restauranter på kysten naturligvis anbefaler deres lokale vine.

Et rejsemål til alle slags ferier

Algarves kyst er mere end 100 kilometer lang og du kan vælge lige nøjagtig den ferieform du ønsker og ikke mindst har du et imponerende udvalg af billige hoteller og ferielejligheder. Igennem årene har Algarve fået et rygte om at det er blevet et charter rejsemål med store hoteller og lidt charme. Lad os slå fast at Alagrve er så meget andet end det. Selvfølgelig finder du byer på Algarve kysten som bæger præg af charterturisme, men søger du efter charmerende hoteller i små fiskelandsbyer eller en vingård med få værelse er mulighederne utallige på Algarve.

Familieferie med børn

Algarve et er dejligt rejsemål når familien skal på ferie. Sidste sommer gik vores ferie til Albufeira på Algarve 2 voksne og 2 børn på 7 og 13 år. Vi boede på ferielejlighederne Do Parque, som ligger direkte med udsigt over havet og få meter til stranden.

At komme til Algarve med hele familien er en rigtig go oplevelse da temperaturen ligge på den behagelige side af de 30 grader, dette skyldes at den kølige Atlanterhavs luft som strømmer stille ind over Algarvekysten.

Vælger du som os Algarve som rejsemål med børn venter der super sandstrande, og om dem kan man kun sige de er fantastiske til børn. Mange steder på Algarve kysten finder man små bugte hvor vandet hurtigt får en dejlig behagelig temperatur og der er mulighed for børnene at lege i vandkanten, og når vandet så trækker sig tilbage er der rig mulighed for børn og barnlige sjæle at gå på krabbe jagt mellem klipper og sten.

Rejser du længere ud mod Atlanten vil man kunne opleve et stort temperatur fald i vandet pga af de kolde strømme fra Atlanten, men her er vandet også helt klart helt inde ved kysten.

Om aften finder såvel lorkale som turister også ned på stranden hvor der spilles fodbold, eller man kan vælge gå og holde i hånd og lytte til havet der bruser ind mod kysten.

Husk at går man på standen på Algarve undersøg lige omkring tide vandet da der er en meget stor forskel på høj og lavvande.

Vi boede som sagt på Do Parque ved Albufeira og jeg kan varmt anbefale disse lejligheder, ok de er ikke nye, men store og så har man den flotte havudsigt og kort afstand til stranden.

Byer i Algarve

Danskerne er ikke de eneste, der har opdaget, at Algarve er et fantastisk feriemål, så det er vigtigt at vælge det rigtige sted, der ikke er oversvømmet af ferierende fra hele Europa, med mindre du netop søger et rejsemål med masser af liv.

Loule – Alte – Silves

Vi kan stærkt anbefale, at I lejer en bil under jeres ophold i Algarve, så I får mulighed for at tage på opdagelse langs kysten og finde jeres favoritstrand. Tag et par afstikkere ind i landet og kig på byer som Loulé, der blev grundlagt af romerne for 2.000 år siden. Her er det travle marked og den gamle bydel helt klart et besøg værd. Ca. 20 km nord for Albufeira ligger Alte, der med sine snævre brostensbelagte gader er en af de mest charmerende bjerglandsbyer i Algarve. Også Silves, der var maurernes hovedstad i Algarve, fortjener et besøg. Her er smukke moskeer og store fæstningsanlæg, der vidner om byens dramatiske historie.

Olhão
Denne lille fiskerlandsby er karakteriseret af de firkantede huse med flade tage, og terrasser i maurisk stil. Bag domkirken kan man besøge kapellet Nossa Senhora dos Aflitos. Det er også interessant at besøge fiskemarkedet i en lang uinteressant bygning på havnefronten. Her kan man opleve den livlige atmosfære og et kæmpe udvalg af fisk, som fiskerne hver morgen forsøger at friste de lokale husmødre med.

Lagos
Lagos er indrammet af vægge fra det 5. århundrede, og bag væggene finder man kirkerne São Sebastião, Santa Maria do Misericórdia, Santo António og den meget gamle São João fra det 8.-9. århundrede. Derudover findes der det Regionale Museum, Guvernørens Palads, Forte do Pau da Bandeira, slavemarkedet og den charmerende marina.

Albufeira og Portimao

Byer som Albufeira og Portimao er kendt som populære rejse mål med et stort udvalg af hoteller og ferielejligheder og byder desuden på et rigt udvalg af butikker, restauranter og et livligt natteliv. Det er dog også muligt at bo i udkanten af Albufeira og Portimao på hoteller eller ferielejligheder der ligger direkte ved de smukke sandstrande.

Lagoa
Denne by er kendt for sin vin, og byen er beliggende på en lille bakke, som er omgivet af vinmarker. Byen er meget fredelig i forhold til turistbyerne på kysten. I nærheden finder man Carvoeiro med de charmerende sandede bugter, som er et gammelt fiskerleje, som senere blev et populært feriested. Der er enkelte rester tilbage af den antikke fæstning og et kloster.

Vælger du at købe flybilletter til Algarve og ønsker lidt mere fred og ro kan vi anbefale at du søger mod byerne vest for Portimao ca. 50 kilometer fra lufthavnen i Faro. Strandene øst fra Faro i nærheden af byen Tavira er meget børnevenlige og tilbyder hoteller og ferielejligheder til meget billige priser.

Turismen på Algarve er vigtig for hele Portugal, og der investeres mange penge i nye hoteller, nye veje i at udvide lufthavne i Faro osv. Du vil opleve at rejser du til Algarve er det dog ikke kun for at glæde de udenlandske turister der bliver investeret på disse områder, faktisk er der dobbelt så mange portugiske turister på Algarve som udenlanske og de mange fastboende portugisere på Algarvekysten nyder naturligvis også de smukke strande og det milde klima. Det betyder at du altid kan være sikker på at Algarvekysten forbliver ”portugisisk”.

Tal og fakta

Algarves administrative center er Faro med sine 16 kommuner, som igen styrer alt 77 sogne. Længden af den sydvendte kyststrækning er ca. 155 kilometer og det er helt klart lettest at komme rundt på Algarve i bil, hvorfor det stærkt kan tilrådes at leje en bil, når man er på ferie i Algarve. Der er dog også en ensporet jernbanelinje fra Lagos til Vila Real do Santo António, der igen forbinder den jernbanestrækning, der fører til Lissabon og længere mod nord. Der er en international lufthavn beliggende bekvemt i midten af Algarvekysten, tæt på Faro, og for danskere er der nu mulighed for at flyve direkte dertil for ganske billige penge.

Algarve – Portugals sydligste region – består af 5,411 kvadratkilometer med cirka 420.000 permanente indbyggere. Dette tal svulmer dog ofte op til et godt stykke over en million mennesker i sommerperioden, hvor Algarve med sine fantastiske strande, sine spektakulære klippeformationer, sine rige gatronomiske traditioner, der er præget af den lokale maritime kultur, og de mange solkinstimer og blide vinde, er et yderst populært rejsemål, ikke bare for portugiserne selv, men for mange europæere, der forlængst har opdaget Algarves charme.

I baglandet af Algarve ligger pittoreske småbyer og historiske monumenter spredt i det bjergrige landskab.

Maurerne har sat deres tydelige præg på Algarve som ses i de kridhvide huse i arabisk stil, i de karakteristiske blå-hvide kakler og i de høje, slanke, fint udsmykkede skorstene, der kan minde om minareter.

Historie

Det var på Algarve, at Henrik Søfareren grundlagde navigationsskolen i det 14. årh. og herfra sejlede ud med de første skibe, der satte nye verdensdele på det europæiske verdenskort. En rejse til Algarve byder på nogle af Europas bedste sandstrande og spændende klippeformationer, en imødekommende og gæstfri lokalbefolkning, samt udsøgt gastronomi.

At rejse til Algarve bringer dig også tæt på en historisk unik region, der har været beboet af både fønikiere og romere. Ruinerne fra Romertiden bærer spor fra den eksplosive udvikling i byernes administration og infrastruktur, bl.a de mange kurbade, som skete under romerne. Den mauriske invasion i 711 og mange århundreders overherredømme er stadig synlig i byernes snoede gader, huse og fæstninger, og navnet ”Al-Gharb” (Vesten) stammer fra denne tid. Først i 1249 blev Algarve en del af Portugal med erobringen af den dengang mauriske hovedstad Silves.

Jordskælvet i 1755 ødelagde og oversvømmede størstedelen af byerne ved kysten. Sidst i det 19. årh. blomstrede fiskekonserves-industrien og senere er turisme, landbrug, fiskeindustri og senest vinproduktion blevet provinsens økonomiske grundlag.

Kulturen

Portugal er et land med rige kulturelle traditoner, og hver region har sit eget kulturelle særpræg. Dette gælder også for Algarve, hvor befolkningens levevis afspejler sig i kunst og musik og netop fremhæver regionens særpræg.

I vore dag kan man stadig spore den mauriske indflydelse og arven fra de fem århundreder under arabisk herredømme. Se blot de mange snævre stræder og skorstene med særprægede mønstre og former.

De flade kurve flettede af palmeblade, keramikken, de mange kirker og borge er også levn fra tidligere tider. Museerne ved kysten og i de små byer inde i landet rummer adskillige eksempler på den traditionelle lokale kultur.

Måske udtrykkes den lokale kultur allerbedst i musik og dans, som man ofte oplever det i Algarve.

Mest typisk for Algarve er nok 'Corridinho', en munter blanding af polka og mazurka, som går tilbage til slutningen af det 19. århundrede, da harmonikaen holdt sit indtog på dansestederne.

Lyden af triangelen og harmonikaen akkompagnerer danserne, som i farverige kostumer og sorte filthatte viser, hvordan Algarve dansere danser den traditionelle 'corridinho'.

Seværdigheder

En rejse til Algarve byder på mange spændende oplevelser og seværdigheder. Det bjergrige område, der deler Alentejo og Algarveprovinsen er meget betydningsfuldt for Algarves sub-tropiske klima. Bjergkæden med Monchique-bjerget (Foia, 902 m) og Caldeirão byder på rig middelhavs-vegetation, såsom korkeg, sjældne egetræer og magnolie. I denne del af regionen er der også rige muligheder for at opleve Algarves keramik, kursteder, samt muligheden for udflugter og vandreture. Vest for Faro kan man opleve sandstensklitter, der skjuler fantastiske grotter og klippeformationer, som man kan besøge med både, og øst for Faro kan man opleve den flade kyst og det 60 km store naturreservat Ria Formosa med sit rige dyreliv og de spændende saltbassiner.

Birdwatching-festival på Algarve

Danskerne strømmer til Sydeuropa om sommeren, men fuglene gør det om vinteren. Og et af deres absolut mest populære rejsemål er Algarve-kysten. Fugleinteresserede valfarter derfor også til Algarve, hvor mere end 250 arter kan observeres. Fuglene, hvoraf mange er sjældne arter, kommer blandt andet fra Afrika, Nordamerika og Nordeuropa. 40% af Algarves areal udgøres af fredede naturområder, og her har man opbygget 10 forskellige "birdwatching-centre", hvor der er faciliteter såsom udsigtstårne og informationstavler.

Få en forsmag ved at kigge på filmen her

Hvert år i oktober afholdes der Birdwatching Festival på Algarve. I år foregår det i byen Silves fra 01-04. oktober. Under festivalen arrangeres der ture til de bedste områder, workshops, udstillinger, eksperimenter med at tiltrække fuglene med lyde, aktiviteter for børn og meget andet.

Se mere om Birdwatching i Algarve her:

Turistbureau

Algarves turistbureau er ikke et rejsebureau og sælger ikke rejser. På deres hjemmeside findes dog blandt andet en oversigt over hoteller, restauranter og golfklubber i området med kontaktoplysninger. Turistbureauet samarbejder således med rejsebranchen om at promovere regionens tilbud.

Algarve i Portugal er den ideelle destination for individuelle og familierejser, gruppe- eller familiearrangementer. Den lokale gastronomi fine krydderier og friske råvarer er en nydelse til enhver smag. Nyere vingårde, herunder den berømte engelsk sangers Cliff Richard producerer høj kvalitets internationalt præmieret vine.

En rejse til Algarve byder på fantastisk klima året rundt med lune og solrige vintre og lange varme somre, frodige og farverige landskaber, samt idylliske fiskerbyer. Algarve er et af Sydeuropas mest populære rejsemål og folk fra hele Europa rejser til Algarve året rundt for at nyde det milde klima.

Turistbureauet hjemmeside er god at tjekke, hvis du er på vej til Algarve, da du her finder omtaler at kommende arrangementer såsom udstillinger, markeder, koncerter og festivaler i regionen. 

Kontaktinformation

Região de Turismo do Algarve 
Av. 5 de Outubro, 18-20
8000-076 Faro - PORTUGAL

Telefon: (+351) 289 800 400

Besøg Algarve turistbureau her for mere information om Algarve.

Hoteller og ferieboliger i Algarve

Hos Escapeaway håndplukker vi nøje de bedste hoteller og ferieboliger i Algarve. Bl.a. er det helt afgørende, at alle ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller har gode anmeldelser fra både vores gæster og fra gæster i andre lande.

Brug søgemaskinen til at finde din næste rejse til Algarve med mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Vi finder automatisk nettets bedste priser på flybilletter med både lavprisfly og rutefly og pakker dem sammen med udvalgte hoteller og ferieboliger i Algarve. Du kan også vælge at bestille transfer til din feriebolig eller en lejebil, der står klar i lufthavnen, så du får den bedste start på ferien.

Det hele samles automatisk i en pakkerejse med rejsegaranti, og du er derved også dækket af pakkerejseloven, så du får det bedste af begge verdener. God tur!

>> Læs alt om hoteller i Algarve her

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér