Afbudsrejser Algarve

Du kan søge efter afbudsrejse til Algarve med hotel eller ferielejlighed og rejse i nøjagtig det antal dage du ønsker. Vælg den afrejse lufthavn der passer dig bedst og sammenlign priser fra alle flyselskaber der har ledige sæder som de sælger billigt. Uanset hvilken ferieform du ønsker finder du et stort udvalg af ferierejser som f.eks. familievenlige hoteller og hoteller kun for voksne, hvilket der findes et stort udvalg af på Algarvekysten.

Læs mere om restpladser og afbudsrejser til Portugal eller find din rejse til Algarve

Alle priser på afbudsrejse, last minute eller restpladser (kært barn har mange navne) opdateres dagligt flere gange i timen, så du altid er sikker på at finde de billigste priser på rejser til Algarve og andre rejsemål i Portugal i søgemaskinen. Du kan rejse fra følgende lufthavne: Billund, København, Hamborg, Aalborg og Århus lufthavn til Faro lufthavn på Algarvekysten. Et tip kan også være at søge efter billige afbudsrejser med fly til Lissabon lufthavn som ligger ca. tre timeres kørsel fra Faro i Algarve. Flyver du til Lissabon og vil holde ferie på Algarve kræver det at du enten lejer en bil eller bestiller en transfer, altså en transport tur/retur fra lufthavnen til dit hotel. Du kan naturligvis også booke billeje eller transport hvis du køber en last minut rejse til Algarve og lander i Faro lufthavn.

Et helårsrejsemål

Portugals sydligste region er med god grund især kendt og elsket for sin kyststrækning, der byder på et væld af fantastiske strande. Udvalget af strande her er stort nok til, at du altid kan finde en type, som passer lige til dine ønsker og humør. Selvom Algarve er landets mest populære rejsemål, der særligt i sommermånederne tiltrækker mange feriegæster, er det næsten altid muligt at finde et uforstyrret stykke strand. Du har over 80 Blå Flag strande at vælge mellem i Algarve, hvilket vidner om, at dette er det helt rigtige rejsemål, hvis du drømmer om en afslappende badeferie med strande af høj kvalitet.

Badesæsonen er lang i Algarve, men det vil være en skam, hvis du bruger hele ferien på stranden - selvom det er fristende. Der venter således også masser af spændende seværdigheder og interessante oplevelser langs kysterne og længere inde i regionens bagland. Specielt hvis du rejser til Algarve uden for den varmeste højsæson, er det oplagt at udnytte de behagelige temperaturer til at være mere aktiv.  

Algarve kan bryste sig af at være et af Europas mest solrige områder, hvor der selv om vinteren er mange solskinstimer. Mens temperaturen midt på sommeren ofte sniger sig op over 30 grader og indbyder til afslapning ved vandet, er vintermånederne med dagstemperaturer på 17-18 grader for eksempel ideelle til en aktiv ferie. Regionen tiltrækker for eksempel masser af golfspillere fra hele Europa, både professionelle og amatører, som her kan holde formen ved lige henover vinteren eller tage forskud på sæsonen. 

Aktiv ferie for hele familien

En afbudsrejse til Algarve i foråret er en chance for at opleve det smukke syn af de blomstrende mandeltræer og nyde et vejr, der med mange solskinsdage og temperaturer op over 20 grader minder om en dansk sommer. Det giver gode betingelser for at få en oplevelsesrig ferie med vandreture i regionens bjergområder og besøg i charmerende gamle landsbyer. Tag for eksempel en tur ud til den vestlige Algarvekyst, Costa Vicentina, som generelt er mere uberørt, og hvor du kan nyde lange forstyrrede stræk af skønne naturstrande. Herude har man for få år siden lanceret en lang vandre- og cykelrute, Rota Vicentina, hvor du både kan nyde fantastiske udsigter og små landsbyer, der stadig er upåvirket af masseturisme. Rejser du med børn, er der også masser at tage sig til, hvis I kan løsrive jer fra stranden. Der er således talrige vandlande, zooer og andre forlystelser, der henvender sig til familier. 

Hvad enten du finder en afbudsrejse midt i sommerhøjsæsonen eller en anden tid på året, er en ferie i Algarve naturligvis også en chance for at fordybe sig i den lokale kultur. Der er blandt andet talrige festivaler og højtider i løbet af året, som lokalbefolkningen går op i med liv og sjæl. Det viser sig ofte at være en unik chance for at få et dybere indblik i den lokale kultur, så det kan varmt anbefales at tjekke om der er nogle af disse arrangementer i nærheden. Læg også gerne vejen forbi et af de livlige markeder, der afholdes i landsbyerne og på mange feriesteder. Her kan man nemt bruge lang tid på at gå på jagt efter gode tilbud blandt de mange stande med kunsthåndværk, delikatesser og friske landbrugsprodukter.

Algarve for livsnydere

Det er ikke til at komme uden om, at især Algarvekysten nogle steder er meget turistet. Men det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan opleve det "ægte" Portugal i ferien. Mange besøgende bliver således ofte forbavset over, at man ikke skal bevæge sig ret langt fra alfarvej og de populære ferieområder ved kysten for at opleve billedskønne egne med landsbyer, pinjeskove og vinmarker, hvor det næsten kan virke som om tiden har stået stille i 100 år. Det kan derfor anbefales at leje en bil for at tage på opdagelse i regionens mindre kendte dele. Desuden giver en bil også mulighed for at besøge de kendte seværdigheder og attraktioner i ens eget tempo.

En oplevelsesrig dag kan sluttes af på en af regionens mange gode restauranter. I det hele taget kan du glæde dig til de kulinariske oplevelser i ferien. Ikke overraskende betyder beliggenheden, at der vil være rig mulighed for at nyde en lækker middag med alt godt fra havet. Algarvekystens restauranter får hver dag friske forsyninger, som for eksempel bruges til den populære fiskegryde Cataplana, der fås i mange variationer. Algarves køkken er dog meget alsidigt, og er du ikke vild med fisk, vil der være rigeligt med andre retter på menukortet at vælge mellem. Der vil naturligvis også være gode muligheder for at stifte nærmere bekendtskab med Portugals gode vine. 

Er du på udkig efter en rejse med lidt mere luksus så læs mere i rejsetemaet luksusrejser til Algarvekysten eller hvis du vil se udvalgte hoteller der er spcielt velegnet for dig der sætter pris på god mad og vin kan du læse mere om rejser med fokus på mad og vin her

Kort over Algarve

Populære hoteller i Algarve

Portugal, Algarve, Vilamoura
8,6
Meget godt
355 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Nærmeste strand: ca. 5.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Salema
9,5
Fabelagtigt
1991 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 102 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Armacao de Pera
9,8
Fabelagtigt
1402 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Afstand til centrum: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)