Falesia Garden

Portugal, Algarve, Albufeira

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

298 anmeldelser
Henrik Nielsen
Udvalgt af
Henrik Nielsen

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her hos Escapeaway har et særlig godt øje til Portugal – og det er bl.a. hoteller som Falesia Garden, der gør, at det er nemt at fortabe sig i den lille søfarernation, når det kommer til gode ferieminder. 

Beliggenhed og udsigterne er efter min vurdering lige præcis det, der kendetegner en rigtig sol- og badeferie. Her er nemlig en afslappet atmosfære, gode faciliteter og så bor du i gåafstand til den smukke kystlinje og et bredt udvalg af restauranter ved feriebyen Olhos d’Água.

Hvad enten du er til en dukkert i poolen eller i bølgen blå på din ferie, så får du lidt af det bedste her på Falesia Garden. Du bor nemlig få skridt fra poolområdet, og til stranden har du blot få hundrede meter. Så husk at pakke badetøflerne, for dem får du helt sikkert brug for, når ferien går til Falesia Garden.

Rejser du som par eller familie? Det er nu et underordnet spørgsmål, for det er svært ikke at føle sig hjemme og godt tilpas. Dog er der i sommersæsonen flere børnefamilier end par, men udenfor den travleste sæson, hvor der er et mere roligt tempo, så fnder mange par også her til matriklen.

Af faciliteter til de yngste rejsende kan nævnes udendørs børnepool og en indhegnet legeplads. Til de voksne er der også en udendørs pool, og det er efter en dag under solen populært at tage en eftermiddagsdrink i poolbaren, hvor du samtidig kan nyde herlighedsværdien med udsigten over klipperne og Atlanterhavet.
 

Derfor skal du vælge

•    Du sætter pris på en smuk udsigt
•    Du vil gerne have gåafstand til strand og by
•    Du vil gerne kunne slappe af med mulighed for diverse aktiviteter 
•    Du ønsker et hotel med fri Wi-fi
 

Godt at vide

Selv om Falesia Garden ligger i et roligt område, skal du være opmærksom på, at støj kan forekomme pga. aktiviteter og underholdning. 

Hoteltype

Kort og afstande

Nærmeste strand (Praia de Falesia): 150 m
Nærmeste by (Olhos d’Água): 1 km
Nærmeste store by (Albufeira): 7 km
Nærmeste lufthavn (Faro): 20 km