All inclusive Algarve

Lyse sandstrande og sol året rundt har gjort Algarve til Portugals mest populære rejsemål, men Algarve er også kulturelle oplevelser og spændende seværdigheder. Rejser du med All inclusive til Algarve får du ro til at nyde det hele og kan slappe af med familien.

Algarve har det seneste år oplevet en eksplosiv stigning i efterspørgslen på hoteller sammenlignet med andre feriedestinationer rundt omkring i verden. Den relative stigning i efterspørgslen på Algarve som feriedestination verden over kommer samtidig med at Portugal i de seneste år har oplevet en stigende interesse blandt danske feriegæster, der for alvor er ved at få øjnene op for Portugals mange attraktioner. Som en bekræftelse på denne tendens blev Portugal for nylig stemt ind som bedste turistdestination i Europa af forbrugerne i Danmark.

Når du booker et ophold på Algarvekysten med All Inclusive får du helt sikkert smag for det portugisiske køkken, som minder om det spanske, og bl.a. domineres af mange fiskeretter. Lokale råvarer er altid af meget høj kvalitet og naturligvis knasende frisk. Cataplana er en lækker gryderet som er en slags egnsret for Algarve, ligesom den stærke Piri Piri-kylling, som også hører området til. I buffet'en finder I altid noget for alle slags smagsløg - både store og små - og ellers er det bare om at komme ud og prøve de lokale restauranter, for madpriserne i Portugal er særdeles lave, sammenlignet med danske forhold.

>> Se hoteller med all inclusive her

Portugals bedste strande

Algarve har Portugals største udvalg af strande, og uanset om du søger dramatiske klippekyster med små stille bugter eller lange smukke sandstrande finder du det her. Således bestemmer du også selv om All Inclusive-ferien skal bruges ved en strand med masser af aktivitet og mennesker eller om du hellere vil fortrække til et mere fredfyldt område. 

Det er dog ikke kun de mange dejlige strande, som gør Algarve til en populær destination. Langs Algarvekysten finder du ligeledes et stort udvalg af hoteller og ikke mindst små hyggelige fiskerbyer, så der aldrig er langt til restauranter, barer og forlystelser for hele familien.

Det er således ikke uden grund, at den smukke Algarve-kyst tiltrækker flest besøgende i Portugal. Regionen er det perfekte valg, hvis du søger en ferie med sol i Europa, og du har desuden god mulighed for at finde billige rejser med All inclusive til Algarve. 

>> Læs mere om billige rejser til Algarve

Sådan booker du all inclusive-rejsen til Algarve med Escapeaway

Brug søgemaskinen til at søge blandt vores håndplukkede All Inclusive-hoteller i Algarve og resten af Portugal. Kombinér med en flybillet med rutefly fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg, til lufthavnen i Faro, supplér evt. med en lejebil og få det hele samlet i en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti.

En anden mulighed er at kombinere ferien i Algarve med et par dages storbyferie i Lissabon, Portugals charmerende og smukke hovedstad, som ligger ca. 250km fra Albufeira. Flyv fx. ind til Lissabon lufthavn, bo på et lækkert hotel i Lissabon, og kør videre i lejebil til Algarvekysten og ophold dig i fx. Lagos, Portimão eller Albufeira, og flyv så hjem fra Faro, som har gode forbindelser ud i Europa.

Hos os finder du det hele og kan sætte det sammen med valgfri rejselængde, valgfri rejselængde, og Rejsegaranti på hele pakken. Sådan er en ferie med Escapeaway!

>> Læs også om rejser til Madeira
>> Læs også om rejser til Azorerne

>> Læs mere om all inclusive

Kort over Algarve

Populære hoteller i Algarve

Portugal, Algarve, Lagos
8,7
Meget godt
2351 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 87 km
  • Afstand til centrum: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Albufeira
9,4
Fabelagtigt
930 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 850 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Tavira
8,9
Meget godt
3551 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 40 km
  • Nærmeste strand: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)