Rejser til Alporchinhos

Algarvekysten er takket være dens fantastiske strande og solrige klima et af Portugals mest populære rejsemål. Alligevel er det selv på de mest kendte strækninger muligt at finde steder med en tilbagelænet, fredelig atmosfære, der er perfekt til en afslappende ferie. Et sådan sted er Alporchinhos.

Alporchinhos som rejsemål

I Alporchinhos, som ligger mellem Portimão og Albufeira, finder du ikke stribevis af pulserende barer eller et livligt natteliv. Turismen i området fornægter sig ganske vist ikke. Her er med årene blevet tæt bebygget med hoteller og ferielejeligheder. Det til trods kan du på en rejse til Alporchinhos stadig fornemme den afslappede stemning fra tiden, hvor denne del af Portugal mest bestod af søvnige fiskerbyer.

>> Læs mere om rejser til Albufeira

Dejlige badestrande og gode spisesteder

De nærmeste strandes skønhed fornægter sig heller ikke trods udviklingen oppe på land. Der er nogle steder en del trappetrin ned til strandene, hvis gyldne sand ligger indrammet af de stejle klinter, som Algarvekysten er så kendt for. Men det er turen værd derned for at nyde det bløde sand og tage en dukkert i det azurblå hav. Du kan nyde et godt udvalg af flotte strande på en rejse til Alporchinhos. Både hvis du rejser hertil med hele familien, som par eller på egen hånd er der altså ideelle betingelser for at holde en afslappende badeferie. Du behøver i princippet ikke forlade området for at dække alle behov. Selvom Alporchinhos mest har karakter af et boligområde, byder den således også på et fornuftigt udvalg af spisesteder og indkøbemuligheder. Begge dele er der desuden endnu flere af i den lidt mere livlige naboby Armação de Pêra blot et par kilometer mod øst.

>> Læs mere om rejser til Armação de Pêra

Aktiv ferie med golf og vandring

Når du ikke blot dase nede ved vandkanten, er der meget andet at tage sig til. Det solrige, milde klima, hvor foråret kommer tidligt og sommeren strækker sig langt, har for eksempel gjort Algarve til et af golfspillernes favoritrejsemål i Europa. Inden for rækkevidde af Alporchinhos er da også flere anerkendte baner med udfordringer for både erfarne og mindre rutinerede spillere. Uanset om det er med et badehåndklæde under armen eller for at at få lidt motion, kan det også varmt anbefales at gå en tur ad stierne ude langs kysten. Flere steder kommer du ud nær klippekanten og kan nyde de flotte udsigter.

Der er busforbindelser langs kysten, men vælger du at leje en bil, har du i Alporchinhos også et glimrende udgangspunkt for at tage på eventyr ind i baglandet for at opleve et mindre turistet Portugal.

>> Læs mere om rejser til Algarve

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Alporchinhos

Hvad siger gæsterne i Alporchinhos?

8,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 24 anmeldelser