Rejser til Armaco de Pera

Armacao de Pera, der ligger i nærheden af Silves på den centrale del af Algarvekysten, er et populært rejsemål med flere strande, caféer og restauranter, der byder på et bredt udvalg af muligheder.

Området er et af de sidste steder på Algarvekysten, hvor fiskerbådene sættes i havet og trækkes i land fra stranden, fordi der ikke er en havn i Armacao de Pera.

Book en rejse til Armacao de Pera med Escapeaway og bo på et af vores nøje udvalgte hoteller, som alle har gode anmeldelser. Vi tilbyder altid fuld fleksibilitet på datoer og rejselængde, og du vælger naturligvis selv, om du vil bestille din ferie som en samlet pakke inkl. fly og hotel eller selv arrangere transporten og kun booke din feriebolig igennem Escapeaway.

Få inspiration og læs mere om rejser til Armacao de Pera herunder eller brug søgemaskinen med det samme til at finde din næste rejse til Armacao de Pera.

>> Læs mere om rejser til Algarve her

Strande

Byens største strand er Praia Grande, der strækker sig over 3 km, hvilket giver masser af plads til solbadning og afslapning på det fine gyldne sand. Stranden skråner forsigtigt ned i havet, hvilket gør den ideel for børn. Der er også mange vandsports-aktiviteter tilgængelige fra stranden. 

Med sin smukke beliggenhed ved en bred bugt er den lange strækning af gyldent sand særdeles attraktiv for feriegæster. Nær byens fæstning finder du brostensbelagte gader med en række butikker, caféer og restauranter; dette er en af de smukkeste dele af Armacao.

Hvis du går langs strandpromenaden i den gamle bydel, finder du flere restauranter og caféer, der byder på retter med friske fisk og skaldyr.

Der er to mindre strande i byen, som er ideelle for dem, der ønsker at komme lidt væk fra folkemængderne.

Oplevelser 

Det er ikke kun den smukke strand (og andre strande i nærheden) og de mange vandsports-aktiviteter, som byder på store oplevelser i og omkring Armacao. Der er flere golfbaner i nærheden af byen, en dykkerklub, et vandland, et lille zoo med en dyregård og ponyridning for de yngre børn, og et gokart-center. Kun 15 minutter fra byen ligger det større rejsemål Albufeira, hvor der også er masser af aktiviteter.

Der er masser af barer i området og et par natklubber, hvis du ønsker en aften eller nat i byen. Der er altid forskellige underholdningstilbud på nogle af hotellerne, og der er endda et kasino, så du kommer ikke til at kede dig.

Hvis du er på ferie i byen i den sidste weekend i juli og den første weekend i august, har du muligheden for at opleve festivalen Arraial do Petisco. Festivalen afholdes på sportspladsen og byder på levende musik hver aften, helt indtil de tidlige timer. Du kan også prøve nogle af de traditionelle snacks og lokale retter, der serveres på festivalen. En god aften for hele familien.

Indkøb og spisning

Der er masser af butikker i Armacao de Pera; og med to store indkøbscentre er der en god chance for, at du kan finde det, du leder efter. Der er masser af supermarkeder, butikker og de sædvanlige turistbutikker; og hvis du mangler noget, ligger hovedstaden Lissabon kun en kort busstur væk med dens langt større udvalg af butikker og stormagasiner.

Mange af restauranterne findes i den gamle bydel og tilbyder et bredt udvalg af retter, fra traditionelle portugisiske retter til internationale retter. Du finder også skaldyrs-restauranter med rimelige priser.

Dagsudflugter

Der er masser af muligheder for dagsudflugter i området omkring Armacao de Pera. Du kan f.eks. tage på vin-ture i området, udforske de historiske steder i regionen,  besøge sandskulptur-festivalen, som afholdes i Pera fra maj til oktober, eller tage på en tur i Salgados Naturreservat, der er fantastisk for vandrere og andre natur-elskere. Hvis du tager på en dagstur mod vest, kan du opleve kystens dramatiske landskaber med huler og interessante klippeformationer, som bedst ses fra en båd. Bådture tilbydes fra Fishermans Beach.

En 20 minutters køretur i bil eller bus bringer dig til byen Silves med sit smukke slot fra det 15. århundrede og en fantastisk udsigt ud over områdets marker og citruslunde. Der er også en gotisk katedral og et arkæologiske museum med interessante fund fra jernalderen.

Hvis du vil kombinere en dag i et underholdende vandland med oplevelsen af dyr, skal du tage en tur til Zoomarine, som er Portugals eneste kombinerede dyre- og marinepark. Her er der delfinshows, og andre shows, herunder med søløver, rovfugle og vandfugle. Der er også et stort akvarium og et område med alligatorer. Du kan også vælge at slappe af ved parkens pool eller prøve nogle af parkens mange forlystelser. Uanset hvad du vælger, er der gode forudsætninger for, at hele familien vil tilbringe en god dag ude.

Der er også et stort vandland, Aqualand, i Alcantarilha, som ligger kun 10 minutters kørsel væk. Her kan du prøve en række vandrutschebaner og forlystelser, som egner sig til hele familien. Parken er åben fra slutningen af maj til midten af september. Der er også en kartingbane i nærheden, der er en kopi af Jacarepagua Formel 1-banen i Brasilien og som byder på masser af underholnding for hele familien.

Hoteller og ferieboliger i Armacao de Pera

Hos Escapeaway håndplukker vi nøje de bedste hoteller og ferieboliger i Armacao de Pera. Bl.a. er det helt afgørende, at alle ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller har gode anmeldelser fra både vores gæster og fra gæster i andre lande.

Brug søgemaskinen til at finde din næste rejse til Armacao de Pera med mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Vi finder automatisk nettets bedste priser på flybilletter med både lavprisfly og rutefly og pakker dem sammen med udvalgte hoteller og ferieboliger i Armacao de Pera. Du kan også vælge at bestille transfer til din feriebolig eller en lejebil, der står klar i lufthavnen, så du får den bedste start på ferien.

Det hele samles automatisk i en pakkerejse med rejsegaranti, og du er derved også dækket af pakkerejseloven, så du får det bedste af begge verdener. God tur!

>> Læs alt om hoteller i Armacao de Pera her

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér