Bilferie i Algarve

Algarvekysten på Portugals sydkyst strækker sig over 155 kilometer, som byder på hemmelige sandstrande, imponerende udsigter ud over Atlanterhavet, idylliske middelalderbyer og meget mere. Hvis du også vil opleve hele Algarve så book en bilferie til Algarvekysten med Escapeaway i dag!

Når du bestiller en rejse til Algarve hos Escapeaway, kan I vælge, at det skal være en bilrundrejse. Det er en spændende måde at opleve flere sider af Algarve på. Du kommer både til at bo helt ude ved kysten, hvor man næsten vågner op med tæerne i vandkanten og I Algarves bagland, hvor bønderne stadig plukker druer i vinmarkerne på samme måde, som deres bedsteforældre gjorde. Du vil blive indkvarteret på forskellige hoteller rundt om i regionen – typisk vil det være 2-4 forskellige hoteller alt efter, hvilken bilrundrejse der passer bedst til jeres ønsker.

Et andet alternativ er, at du kun bor på ét hotel, men bestiller en lejebil gennem Escapeaway, når du booker rejsen. Alt efter dine ønsker kan lejebilen enten stå klar i lufthavnen eller bilen kan være til rådighed i en afgrænset periode.

Med en bil til rådighed kan man opleve flere sider af Algarve med få timers mellemrum. Fra de gamle middelalderbyer i vest til de hvide sandstrande i øst, som du ofte vil have helt for jer selv.

Fly and drive i Portugal

Den bedste måde at opleve Portugal på er en fly and drive rejse hvor du kombinere flere af Portugals regioner og områder. En af de mest populære rejser når vi taler om bilferie er en rundrejse hvor du har et par dage i Portugals hovedstad Lissabon, et par dage i Alentejo som også kaldes Portugals spisekammer og som rummer en masse spændende historie og kultur. Afslut bilferien på Algarvekysten med sol og strand.

Portugal er oplagt til en ferie i bil da afstandene er meget korte. Fra Algarve har du f.eks kun små tre timeres kørsel til Lissabon. Du kan naturligvis også vælge at flyve ud og hjem til forskellige lufthavne så du har mindst muligt transport i din lejebil. Faro har fx. gode forbindelser direkte fra Algarve til Danmark.

Book en billig bilferie i Algarve online

Indtast dine foretrukne rejsedatoer i søgemaskinen her på siden. Så finder vi hurtigt de bedste priser på håndplukkede hoteller med gode anmeldelser til din bilferie i Algarve. Ønsker du at supplere med fly og lejebil kan du vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn. Vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med en god lejebil, mens du bliver sikret af rejsegaranti, så alt er på plads hjemmefra. God tur!

>> Læs mere om rejser til Algarvekysten her
>> Læs alt om bilferie i Portugal her

Kort over Algarve

Populære hoteller i Algarve

Portugal, Algarve, Albufeira
9,0
Fabelagtigt
1472 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Albufeira
9,5
Fabelagtigt
1438 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Tavira
9,3
Fabelagtigt
793 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)