Billeje i Algarve

Rejser du til Algarve er det oplagt at have en lejebil til rådighed i ferien, og du kan her få informationer og tips om billig billeje i Portugal.

Algarve er Portugals mest populære rejsemål, som særligt i kraft af sine mange dejlige strande og solrige klima tiltrækker besøgende fra hele verden. Algarve har dog også meget andet at byde på for dig, som ikke vil dase på stranden hele ferien. Det kan du nemmest opleve, hvis du har en lejebil til rådighed i ferien. For at du kan finde den billigste billeje til din rejse i Algarve med Escapeaway, giver vi dig i søgemaskinens andet trin mulighed for at vælge nøjagtig den type lejebil, som bedst opfylder dine behov. Alle biludlejningspriserne i søgemaskinens oversigt inkluderer fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet fremgår af lejebetingelserne. I Algarve har du med billeje chancen for at finde de bedste strande og tage på eventyr i baglandet, hvor der venter dig masser af unikke seværdigheder og kulturoplevelser. Herunder finder du gode råd og tips til en ferie med billeje i Algarve.

Se alle rejser til Algarve hos Escapeaway

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten du foretrækker at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen eller fra et andet udlejningskontor i Algarve, kan du i søgemaskinen hos os frit vælge mellem lejebiler fra en lang række internationale biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, Eurocar, Sixt, Firefly og EuropCar, samt en række regionale biludlejningsselskaber. For at kunne tilbyde dig den billigste billeje i Algarve, har vi hos Escapeaway valg at samarbejde med AutoEurope. Dette er en anerkendt biludlejer, som er kendt for at tilbyde god service og lave priser. Vi har i samarbejde med AutoEurope, som har stort kendskab til det portugisiske billejemarked, valgt at frasortere flere udlejningsselskaber, som nok er kendt for at have lave priser, men erfaringsmæssigt også har meget dårlig service.

Du kan læse mere om biludlejning igennem AutoEurope her

Priser

Priserne i Algarve billeje, som du ser i søgemaskinen her hos Escapeaway, inkluderer alle de lovpligtige forsikringer og fri kilometer med mindre andet er angivet i lejebetingelserne. Så kan du uden bekymringer om kilometerforbrug køre på opdagelse i Algarve. Ved bestillingen af din lejebil har du naturligvis mulighed for at vælge biler i forskellige prisklasser og eventuelt tilvælge ekstra forsikringer og udstyr.

Sammenlign pris på din lejebil online

Typer af lejebiler

Takket være samarbejdet med AutoEurope kan Escapeaway tilbyde dig et bredt udvalg af lejebiler i Algarve. Som udgangspunkt er lejebilerne i oversigten opdelt i kategorier. I Algarve vil de forskellige kategorier typisk inkluderer bilmærker såsom Fiat, Suzuki, Toyota og BMW. AutoEurope tilbyder et bredt udvalg af lejebiler i Algarve, lige fra helt små biler til to op til 9-personers vans. Har du blot brug for at finde den billigst mulige lejebil til din ferie i Algarve, er det nok mest interessant at kigge på Mini- og Economy-kategorierne, hvor der er et bredt udvalg med prisvenlige biler såsom Volkswagen Up og Mitsubishi Colt. Er du på familieferie eller med en gruppe, som rejser sammen til Algarve, er det naturligvis mere oplagt at vælge en lidt større lejebil, evt. en med god plads til surfbrætter. Hos Escapeaway kan du for eksempel leje en minivan med plads til ni personer såsom en VW Transporter. En ferie med billeje kan også være en chance for at få en unik køreoplevelse. Udnyt for eksempel det gode klima i Algarve til en bilferie med en cabriolet såsom en Renault Megane Cabriolet.

Oplev Algarve med bil

Vil du både opleve Algarves største seværdigheder og samtidig have muligheden for at forlade alfarvej er en lejebil svaret. Benytter du billeje i Algarve, kan du nå langt omkring i din ferie, og ikke mindst udforske strande og charmerende byer, som ligger langt fra hovedvejen, men ofte er mere uberørte. Herunder kan du se nogle få af de mange udflugtsmuligheder med billeje i Algarve.

Algarves strande

Det er ikke til at komme uden om, at Algarve først og fremmest er kendt for sine lange, smukke sandstrande. Det betyder dog ikke, at du ikke med billeje kan finde mindre, uforstyrrede bugte, hvor du kan nyde stille stunder ved vandet væk fra masserne. Algarvekysten er 170 kilometer lang, så der er masser af udforske. Vil du ikke blot slænge dig i solen på stranden, er der flere steder langs Algarvekysten gode muligheder for at prøve kræfter med forskellige aktiviteter på vandet. Du kan for eksempel lære at surfe ved en af de mange strande med gode "begynderbølger".

Golfferie i Algarve

Det er ikke kun ved vandet, at Algarve indbyder til en aktiv ferie. Den solrige region er også kendt for at have nogle af verdens bedste golfbaner, og golfentusiaster kommer hertil langvejs fra sommer og vinter for at spille i de dejlige omgivelser. Der findes gode golfbaner i stort set alle dele af Portugal, men særligt banerne i Algarve fremhæves af kendere for deres kvalitet. De var da også afgørende for at Portugal i 2014 vandt den første pris for verdens bedste golfdestination ved World Golf Awards. Selvom mange af de gode baner i Algarve er knyttet til resorts, kan du ofte selv i højsæsonen spille her som gæst. Det giver dig mulighed for med billeje, at prøve flere forskellige baner på en og samme golfferie. Samtidig er en lejebil naturligvis en mulighed for at kombinere tiden på golfbanen med nogle af de mange andre oplevelser, Algarve byder på.

Læs mere om golfferie i Algarve

Fiskemarkedet i Olhão

Der ligger en lang række charmerende byer i Algarve både inde i baglandet og helt ude langs kysten. I Olhão kan du ved selvsyn opleve hvorfor fiskeriet har været og til dels stadig er vigtig for Algarves økonomi. I Olhão, som du finder omkring 10 km øst for Faro, kan du ikke blot nyde godt af mange fiskerestauranter, men selv udforske det store udbud af fisk og skaldyr på det store fiskemarked ved havnefronten. Selv hvis du ikke har planer om at købe noget, er det spændende at gå rundt blandt de mange stande med friskfanget fisk.

Læs mere om fiskemarkedet i Olhão

Dette var blot et par ideer til oplevelser med billeje i Algarve. Du kan finde meget mere inspiration til din bilferie på bloggen her hos Escapeaway.

Lufthavne:

Skal du rejse til Algarve, er det mest oplagte at flyve til Faro Lufthavn i Algarve, hvorfra det er nemt at køre til vores hideaways i regionen. Du kan dog også vælge at lande i for eksempel Lissabon eller Malaga, for så at køre i lejebil ca. 2½ time til Algarve. Uanset hvad er det bedste at bestille din lejebil med afhentning i lufthavnen hjemmefra. Så slipper du for at tænke på offentlige transportmuligheder og kan med det samme fortsætte til dit hotel eller feriebolig i Algarve. Bestiller du din lejebil hjemmefra har du desuden størst chance for at få den billigste pris på netop den type lejebil, du søger.

Faro Lufthavn

Den internationale lufthavn i Faro finder du under lufthavnskoden FAO. Lufthavnen modtager mere end fem millioner passagerer årligt, hvoraf en stor del kommer for at holde ferie i den populære Algarve-region. Lufthavnen betjenes af adskillige flyselskaber, hvor for eksempel Ryanair fornyelig har oprettet en fast base i Faro. Der er i højsæsonen fly fra Danmark direkte til Algarve flere gange om ugen fra flere danske lufthavne. De fleste vælger at bestille billeje med afhentning i lufthavnen, men AutoEuropa har dog også udlejningskontorer inde i mange byer eller ved togstationer i Portugal, som du også kan vælge i søgemaskinen.

Information om billeje hos Escapeaway Rejser

Ovenstående informationer om billeje i Algarve er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer, da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Escapeaway Rejser henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil i Algarve, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Du kan også få mere information om billeje, eller læse om de mange andre rejsemål i Portugal hos Escapeaway Rejser

>> Læs mere om billeje