Hoteller i Carvoeiro

Uanset om du vil på en familieferie eller er ved at planlægge en afslappende tur med vennerne, er Carvoeiro i Algarve en fantastisk alsidig destination. Der er således lidt af alt i Carvoeiro, som derfor tiltrækker alle slags feriegæster.

Børnene vil elske strandene, vandsportsmulighederne og vandlandene. Men Carvoeiro er også perfekt, hvis du er interesseret i historie eller har lyst at slå sig løs i det lokale natteliv.

En af de bedste grunde til at besøge Carvoeiro er chancen for at nyde strande, som er nogle af de bedste på Algarvekysten. Den gyldne sand er perfekt til at slikke sol, mens børnene bygger sandslotte. Der tilbydes desuden et væld af vandsportsaktiviteter, herunder jetski og kajakroning. Du kan endda tage med på en af de bådture, der udforsker alle kyststrækningens afkroge. Der venter også masser af vandsjov i et par vandlande inden for rækkevidde af Carvoeiro.

Hvis du kan lide ferier med lærerige oplevelser, har Carvoeiro flere historiske monumenter. De fleste af dem findes langs kysten, herunder et kapel fra det 17. århundrede og et smukt fyrtårn. Når solen går ned over Carvoeiro, er der stadig masser at tage sig til. Landsbyen er således et ganske livligt sted om aftenen med klubber, barer og restauranter. Der er gode muligheder for at stille sulten med nogle lækre lokale retter på spisestederne her til rimelige priser, herunder skaldyr og den portugisiske favorit, Piri-Piri kylling. Hvis du ikke er klar til at vende hjem til hotellet efter middagen, kan du nemt finde et sted at nyde et par drinks. Der er desuden fornylig åbnet en håndfuld kasinoer i Carvoeiro, hvis du føler dig heldig.

Du finder nemt det rigtige hotel i Portugal ved at benytte vores hoteltemaer når du søger efter din rejse. Du kan naturligvis også læse mere om de enkelte hoteller i vores personlige beskrivelser, og under hvert hotel finder du oplysninger om beliggenhed, fakta og faciliteter og ikke mindst hotelanmeldelser fra andre gæster som har rejst med Escapeaway til Carvoeiro på Algarvekysten.

Hos Escapeaway finder du udelukkende udvalgte hoteller i Carvoeiro med gode anmeldelser, dels fra vores egne gæster, men vi sammenligner også hotelbedømmelser fra gæster i andre lande. Vi har samlet et udvalg af hoteller med og uden all inclusive, nogle kun for voksne, og nogle for hele familien. Brug søgemaskinen og filteret til at finde det hotel, som passer dig og dine ferieplaner. Jeg vil også anbefale dig at tage et kig på vores Hideaways-hoteller. De er særligt håndplukkede og mindre hoteller med karakter, charme og ofte en unik beliggenhed. Vi er et online rejsebureau og finder de billigste priser på nettet for både luksus og billigere hoteller i Carvoeiro, fælles for dem alle er, at de er udvalgt af os, teamet hos Escapeaway.

Oplevelser

Carvoeiro har en god beliggenhed nær mange af Algarves største attraktioner lige fra vandlandene i Lagos til det mauriske slot i Silves. Der er dog også masser at se og gøre inden for byens grænser. Du kan således tilbringe din ferie i Carvoeiro på byens sandstrande eller med gåture langs kystens klipper. Hold udkig efter "Algares", naturlige huller i klipperne dannet af erosion fra havet. Disse er indhegnet af sikkerhedshensyn, men byder på dramatiske naturlige udsigtspunkter. En usædvanlig måde at udforske området på er med Carvoeiro-turisttoget, der afgår hvert 40 minutter på en naturskøn tur til og fra Rocha Prava eller Ferragudo. Det kan også anbefales at besøge fyret i Alfanzina med dets fliseklædte indre og spiraltrappen. I Carvoeiros centrum er det populært at fordrive tiden med shopping. Hovedgaden er fyldt med turistboder og en levende markedsplads tiltrækker både lokale og besøgende med en regnbue af friske råvarer. Byens butikker er kendte for deres eksotiske parfumer, håndlavede lædervarer og moderigtige tøj.

Kulturelskere vil føle sig hjemme i Carvoeiro. På trods af modernisering af nogle områder rummer landsbyen stadig billedskøn og fascinerende arkitektur. Den nærliggende by Lagoa er fødested for digteren Ibn Ammar fra det 11. århundrede , mens der i landsbyen Silves, kun få kilometer fra Carvoeiro, findes ruiner af et fascinerende middelalderslot.

Hvis det er en aktiv ferie, du ønsker, er Carvoeiro ikke noget dårligt valg, da den er kendt for sine fremragende sportsfaciliteter. Det omfatter et golf- og feriekompleks samt et af de mest populære tenniscentre på Algarve. Her findes også flere baner til plænebowling.

Og hvis det ikke er sport men shopping, du forbinder med en aktiv ferie, kan du tage til den nærliggende by Portimao. Den er kun ti minutter væk og har noget af det bedste butiksliv i Algarve.

Strandlivet

Carvoeiros strand er bekvemt placeret lige ved centrum af byen. Den er således kun få skridt væk fra de store hoteller. Med de omgivende klipper danner den en idyllisk ramme om både rolige vandreture eller afslapning i solen. Der afgår bådture herfra, og der er toilet og brusebad til fri afbenyttelse. Der er livredder er på vagt, hvilket er med til at gøre det til et sikkert sted for familier. Stranden bliver ganske travl i sommerhøjsæsonen, men den er heldigvis stor nok til at det ikke er svært finde sit eget område til en liggestol og parasol. Mens den største strand er den mest bekvemme i forhold til adgang og faciliteter, er der dog også mange andre muligheder i området at udforske. Centianes stranden ligger for eksempel inden for gåafstand fra Carvoeiros centrum (eller eventuelt kun en kort køretur). Udover det dejlige, rene vand byder den på en strandbar og restaurant. Centianes, som er større end Carvoeiro stranden, har flere faciliteter for besøgende og masser af liggestole til udlejning.

Vejr og vind

Algarve er berømt for sit fantastiske vejr med lange varme somre og milde, tørre vintre. Der er meget lidt regn hele året, hvilket er en dejlig forandring fra det ustadige danske vejr. Om sommeren skal du være indstillet på en ferie med masser af sol, hvilket betyder et højt forbrug af solcreme. Strandene i Carvoeiro er ideelle til en badeferie, hvor en afkølende brise fra Atlanterhavet gør de ofte høje temperaturer lidt mere udholdelige.

Lidt godt at spise

Der er et væld af restauranter, caféer og barer Carvoeiro med noget for næsten enhver smag. Du finder mange af disse i bekvem afstand fra hotellerne og side om side langs hovedgaden. Ofte indtages fortovene, og mange restauranter tilbyder terrasser helt ud til klipperne, hvor du kan nyde havudsigt sammen med dit måltid. Byens centrum er ret kompakt, så du skal aldrig gå langt for at finde et sted at spise. Her findes alt fra komplet engelsk morgenmad til isbutikker og pizzeriaer, som man kan forvente på et populært rejsemål. Gå dog heller ikke glip af chancen for at prøve det ægte Algarve-køkken på din ferie i Carvoeiro. Dette kystnære feriested byder på mange traditionelle caféer, der serverer grillet fisk og skaldyr, lækre gryderetter og krydret piri-piri kylling. Måltider ledsages typisk af en karaffel frisk, lokal vin fra Lagoa-regionen. Afslut dit måltid med en traditionel dessert, som normalt udgør en dejlig kombination af knuste mandler, æg, figner og svampekage. Du får også rig mulighed for at købe marcipan og chokolade med hjem for at huske smagen af Portugal.

Når solen går ned

Hovedgangen i denne tidligere fiskeby havde engang blot et par barer og en eller to caféer. I takt med at byens popularitet er vokset, er udvalget af barer og restauranter i Carvoeiro ligeledes blevet markant større. Byen har derfor nu et godt natteliv. Den centrale plads er populær om aftenen, hvor man kan se gadeartister optræde, mens man nyder en drink på en af de mange barer.

Vil du have en endnu mere livlig aften i byen, byder den nærliggende by Portimao på adskillige natklubber og barer, som er meget populære blandt turister. Alternativt kan du tage den korte rejse til Albufeira og opleve et af de mest levende feriesteder i Portugal.

Familiehoteller

Carvoeiro er ideel til en ferie med børn, da her er underholdningsmuligheder for alle aldre her. Uanset om du rejser med småbørn eller teenagere, er stranden altid den største attraktion. Praia Grande strand er den bedste for familier med roligt, lavt vand, et legeplads og et godt udvalg af strandbarer. For mere vandsjov kan I besøge Sitio das Fontes uden for Estombar, hvor I kan bade i klare søer og naturlige kilder. Der er også picnicområder og vandrestier, så I kan nemt få en hel dag til at gå her. Vov jer også gerne lidt længere væk til Krazy World, kun en halv times kørsel fra Carvoeiro, for at besøge en petting zoo og minigolfbane. Slide and Splash er et populært vandland, der ligger mellem Lagoa og Estombar. Det byder på slags attraktioner lige fra fredelige forlystelser til spændende, næsten lodrette rutsjebaner. Sidst men ikke mindst, må I ikke gå glip af en tur til Zoomarine, en af Algarves største attraktioner for alle aldre. Denne vandpark ved Guia byder på søløve- og delfinshows, forlystelser og en 4D biograf. Hotelelr specielt velegnet til jer der rejser som en familie finder du på flere rejsemål i Algarve og du kan læse mere om disse hoteller under "hoteltyper" som du finder i menuen eller i vores rejsetema "familiehoteller".

Hoteller for par

Med smukke scenerier om hvert et hjørne er Carvoeiro oplagt til en romantisk parferie i Portugal. Den ligger lidt væk fra de mere støjende resorter, hvilket gør den ideel til en fredelig ferie. Den traditionelle arkitektur og relativt rolige atmosfære er nærmest perfekt til par, som ønsker kvalitetstid sammen. Gå hånd i hånd på stierne oppe på kanten af klipperne, hvor I kan holde en picnic og se solen gå ned over Atlanterhavet sammen. Den lille, men dejlige strand er et andet højdepunkt under en ferien i Carvoeiro. Tag på en bådtur for to for at finde jeres egen øde strand eller book et bord på en af landsbyens autentiske og meget charmerende fiskerestauranter. I kan sagtens blive hængende til ud på de sene timer og nyde underholdningen. Der er rigeligt med hoteller og ferieboliger at vælge imellem. Vælg eventuelt et af dem med private svømmebassiner og spa-behandlinger for at slappe helt af. I vil vende hjem med ny energi og masser af gode ferieminder. Hotel kun for voksne eller bare et hotel som er udvalgt for jer der rejser som par finder du i rejsetemaet hoteller godt til par.

>> Se alle hoteller i Algarve

Bestil rejsen inkl. fly og hotel

Sørg selv for transporten eller book dit hotel i Carvoeiro inklusiv flybillet med rutefly eller lavprisfly til Faro lufthavn eller Lissabon lufthavn. Hos Escapeaway finder du altid et stort udvalg af billige rejser til Carvoeiro. Bestiller du din rejse som en samlet pakkerejse med hotel og flytransport, er du automatisk sikret af rejsegaranti og pakkerejseloven.

>> Læs mere om hoteller

Kort over Carvoeiro

Populære hoteller i Carvoeiro

Portugal, Algarve, Carvoeiro
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Afstand til centrum: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Carvoeiro
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Carvoeiro
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)