Monte Santo Resort

Portugal, Algarve, Carvoeiro

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

916 anmeldelser
Henrik Nielsen
Udvalgt af
Henrik Nielsen

På Monte Santo Resort i Carvoeiro venter der dig en verden af velvære, luksus, afslapning og fritidsaktiviteter. Resortet er ideelt til både familieferie eller romantisk parferie, for det byder på mange lækre faciliteter og har tilmed vundet prisen som Europas mest romantiske resort fire år i træk. Monte Santo har alt, hvad du behøver for at holde en dejlig sol- og badeferie under Algarves strålende sol, så feriestemningen indfinder sig hurtigt. Og så byder området på fantastiske strande, gådefulde grotter og nogle af de bedste golfbaner i Europa. 

Luk dine øjne og forestil dig et eksklusivt resort i smukke, frodige naturomgivelser, hvor der er tænkt på alt for at sikre dig en en behagelig og oplevelsesrig ferie. Sådan er Monte Santo Resort. Her ligger de okkerfarvede boliger spredt ud i grønne omgivelser med palmer, blomster og græsplæner med det blå Atlanterhav i baggrunden. Her er god plads, og derfor også fred og ro til at nyde ferien. 

En oase for livsnydere og romantikere

Monte Santos rekreative faciliteter byder nærmest på alt, hvad hjertet kan begære. Rundt i de charmerende haver finder du ikke mindre end seks indbydende swimmingpools, hvor du kan nyde solen og udsigten fra en behagelig solseng. Indendørs tilbyder resortet swimmingpool samt fitnessrum, og det er også her du finder den lækre Alma SPA med jacuzzi, sauna og tyrkisk bad, hvor du kan forkæle dig selv med skønne wellnessbehandlinger og afslappende massage. Imens kan børne hygge sig i det lille soppebassin, på legepladsen eller i den sæsonåbne børneklub for de 4-12 årige. Hvis du er til sportsaktiviteter, så har Monte Santo en multifunktionsbane, hvor du kan spille tennis, fodbold og basketball.

En god ferie består i høj grad også af lækre, kulinariske oplevelser - og det er de godt klar over på Monte Santo, hvor der bliver kræset for dine smagsløg. Efter en god nats søvn kan sulten stilles i den stilfulde og hyggelige Aroma restaurant. Restauranten tilbyder også frokost og aftensmad hovedsageligt bestående af retter fra Middelhavskøkkenet i en skøn blanding af tradition og gourmet. Om aftenen er det særligt dejligt at sidde udenfor under åben himmel og nyde middag eller drinks til synet af de mange lanterner, som står rundt omkring i mørket og spreder hygge og romantisk stemning. Skønne drinks, cocktails og snacks serveres der også fra loungebaren og poolbaren.

Smukke Carvoeiro og omegn

Selvom det kan være svært at forlade dette charmerende resort, så skal du ikke snyde dig selv for at udforske Carvoeiro og omegn. Små 5 minutters kørsel fra hotellet finder du skønne sandstrande i bugter omgivet af beskyttende klipper, og på Carvoeiro strand ligger farverige fiskerbåde og venter på at sejle dig ud for at udforske de storslåede grotter og huler fra kystsiden. Du kan også begive dig ud på vandre- og cykelture langs kyststrækningen, og hvis du er golfspiller, findes der flere gode baner i området. Den maleriske Carvoeiro by byder på traditionelle, hvidkalkede bygninger og et fint udvalg af barer, restauranter og butikker. Byens beskedne størrelse betyder, at her er ret livligt i højsæsonen. 

Derfor skal du vælge Monte Santo Resort:

 • Du bor i komfortable lejligheder i smukke naturomgivelser
 • ... tæt på hav og strand
 • Du har et væld af luksusfaciliteter til rådighed
 • ... som swimmingpools, SPA og fitnessrum
 • For de mindste er der børnepool, legeplads og børneklub
 • Du kan spise god mad og få lækre drinks på resortets restaurant og barer
 • Du er godt placeret i forhold til at tage på udflugter

Godt at vide om Monte Santo Resort:

Hotellet tilbyder gratis parkering samt cykeludlejning.

Hotellet tilbyder gratis transport til strandene Praia do Paraiso og Praia do Padre Vicente. 

Børneklubben for de 4-12 årige er sæsonåben fra Juli til August.

 

Derfor skal du vælge Monte Santo Resort

 • Nærmeste lufthavn: 63 km
 • Nærmeste strand: ca. 2 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide