Charterrejser til Algarve

Algave er en region i den sydlige del af Portugal, og er kendt verden over for sin lange kyst (ca. 200 kilometer) med fantastiske strande. Derfor kalder mange også denne region for Algarvekysten, men Algarve byder på meget mere end badeferie. Tag f.eks. på opdagelse i baglandet, her finder du en smuk natur som er i stor kontrast til kysten, nøjagtig som du måske kender det fra andre deatinationer som f.eks. Toscana I Italien, Provence i Frankrig eller Andalusien i Spanien. Har du f.eks. rejst til Mallorca på charterferie, vil du helt sikkert også synes om Algarve da du ligesom på Mallorca finder alle ingredienser vi danskere forbinder med en rigtig charterferie.

Algarve er det absolut største rejsemål i Portugal når det handler om charterrejser. Foruden Algarve er der også charterfly til følgende rejsemål i Portugal, Azorerne, Madeira og Lissabon, men dog i meget mindre målestok. Du kan finde charterferie til Algarve året rundt, men det er klart at det er i sommermånederne udvalget er størst. 

Det er værd at bemærke at vi hos Escapeaway ikke sælger klassiske pakkerejser, men derimod pakkerejser inkl. fly, hotelophold, og evt. transfer eller billeje. Det betyder at vi ikke har egne charterfly og charterhoteller i Portugal eller for den sags skyld på andre destinationer. 

I vores guide om Algarve finder du mange flere informationer og inspiration til din ferie, du kan f.eks. læse om naturen, kulturen, maden, seværdigheder og meget mere.

>> Læs om rejser til Algarve i vores guide om rejsemålet

Charterferie Algarve

Foto: Algarvekysten er kendt for de mange små bugter med strander der mindre om Caribien

Billige rejser til Algarve finder du i rejsesøgemaskinen, der sammenligner priser på din rejse fra alle hoteller og flyselskaber, der rejser til Algarve. Vi søger efter priser rejser online, og finder du en rejse til Algarvekysten, der lever op til dine ønsker, er det blot at klikke på mere information om rejsen for bestilling eller yderligere oplysninger.

Du kan rejse på ferie til Algarve året rundt og der er afgange fra Kastrup lufthavn, Billund lufthavn, Ålborg lufthavn og Århus lufthavn. Du kan i rejsesøgemaskinen søge efter rejser til Algarve på 1, 2 eller 3 uger, eller vælge "skæve" rejsedage på f.eks. 10, 12 eller 13 dage.

Du kan også være heldig at finde en billig afbestillingsrejse til Algarve hvis du kan rejse i last minut. 

Rejsemål på Algarvekysten

Algarvekysten byder på mange rejsemål, men det mest kendte blandt danske gæster er nok feriebyerne Albufeira, Monte Gordo og Alvor. Blandt de mest populære hoteller blandt danske chartergæster på Algarve er Hoel Porto Bay Falesia, ferielejlighederne Luna Falesia Mar, Hotel Aqua Pedra dos Bicos, Hotel Vila Recife, Albufeira Jardim, Almar og Hotel Belver Boa Vista.

Du kan søge efter billigste pris, afrejse-dato, hotel-kategori og om du ønsker en uspecificeret rejse. Skal du rejse i den nærmeste fremtid og søger du en billig charterrejse, vil vi anbefale, at du søger efter afbestillingsrejser til Algarve.

Charterferie med All inklusive 

På hele Algarvekysten finder du et stort udvalg af den populære rejseform All inklusive og mange af de danske charterselskaber har også flere hoteller i programmet, der tilbyder All inklusive, hvor alt er betalt hjemmefra og du kan spise og drikke så meget du har lyst. Du kan bl.a. bo på følgende All inclusive hoteller, hvis du rejser på charterejse; Luna Falesia Mar Beach Resort og Auramar Beach Resort. Det er yderst sjælent at du hos Escapeaway finder hoteller der tilbyder All inclusive, men de får hoteller vi har er derimod af rigtig god kvalitet. Læs mere om hotelkoncepter 

Kort over Algarve

Populære hoteller i Algarve

Portugal, Algarve, Tavira
9,3
Fabelagtigt
793 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Vilamoura
9,3
Fabelagtigt
487 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Quinta do Lago
9,6
Fabelagtigt
883 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Nærmeste by: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)