Familieferie på Algarve

Der er rigtig mange mennesker, som tager på familieferie på Algarve. Det er ikke kun de dejlige, børnevenlige strande, der trækker de mange familier til området, men også de mange aktiviteter og seværdigheder i området.

På grund af de mange turister på Algarve er der de seneste år dukket flere og flere familieaktiviteter op i området. Man kan både sejle langs de fantastiske klippeformationer langs kysten, eller man kan tage i den tematiske park, Zoomarine, hvor man kan opleve delfiner, søløver og tropiske fugle på tæt hold, og her er der også andre aktiviteter for hele familien hver dag. Er man vild med naturen, kan man opleve et fantastisk økosystem, der især er til fordel for fisk, skaldyr og fugle i naturreservatet Parque Naturel da Ria Formosa, hvor man både kan opleve området til fods eller i bil.

Hvis man har svært ved at klare varmen, kan det anbefales, at man planlægger sin ferie udenfor højsommeren, hvor der også er lidt færre turister i området. Lejer man en bil på sin familieferie på Algarve, er det også nemt at komme rundt mellem de mange seværdigheder, og familien får mere frihed til at opleve Algarve i sit eget tempo og på sin egen måde.

Vælg et hotel til hele familien

På Algarvekysten er det ikke svært at finde et hotel, men skal det være et hotel der dække alle behov i familien kan det betale sig at se sig godt for. Hos Escapeaway Rejser har vi udvalgt en håndfuld hoteller der egner sig ekstragodt til en familieferie og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for mere information om jeres rejse eller for gode tips og råd til valg af det rigtige hotel. Vi har også skrevet mere om at rejse på ferie med familien i vores rejsetemaer, her kan du også læse om familievenlige hoteller og ferieboliger på andre rejsemål i Portugal.

Hoteller på Algarve - se priser og beskrivelser her

Tre favoritter blandt vores gæster der rejser på familieferie

Her har jeg udvalgt et par af de hotelelr som vi har gode erfaringer med blandt vores gæster som har holdt ferie på Algarve med hele familien.

Ferieboliger Quinta do Mar da Luz

>> Ferieboliger Quinta do Mar da Luz er et tre stjernet hotel, ellere rettere sagt ferielijligheder som ligger i rolige omgivelser et stenkast fra havet og med de mest fantastiske udsigter. Her trives hele familien og der er god plads til alle.

Ferieboliger Suites Alba Resort og SPA

>> Ferieboliger Suites Alba Resort og SPA, lyder måske som et stort resort, men det er faktisk ikke tilfældet. Ok, her findes ca. 50 villaer som aller er indrettet med ferielejligheder, men det er bygget i en meget hyggelig stil så det ikke virker stort. Beliggenheden helt ned til havet er en rejse værd i sig selv. Ferieboliger Suites Alba Resort og SPA har de sidste par år været vores bedst sælgende hotel på Algarve til familier og jeg forstå godt hvorfor.

Praia Verde Boutique Hotel

>> Praia Verde Boutique Hotel er et godt bud til dig der ønsker et hotel tæt på stranden i hyggelige omgivelser. Hotellet har ikke mange faciliteter, men her er hvad man skal bruge og du skal vælge Praia Verde Boutique Hotel hvis du ønsker en ferie i rolige omgivelser.

Rejs med rutefly fra en lufthavn nær dig

Med Escapeaway kan du vælge at kombinere vores håndplukkede hotel med en billig flybillet med rutefly. Vi tilbyder afrejse fra både København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg lufthavne, og ofte er det muligt at flyve direkte til Faro lufthavn på Algarve (perfekt for børn), eller du kan vælge den lidt større lufthavn i Lissabon som har gode forbindelse med alle netværksselskaber. Her kan du leje en bil og fortsætte til Algarve - alt sammen som en samlet pakkerejse, der er omfattet af rejsegaranti.

>> Sådan får du en billig familieferie i Portugal
>> Læs også om familieferie på Madeira her

>> Læs mere om familieferie

Kort over Algarve

Populære hoteller i Algarve

Portugal, Algarve, Armacao de Pera
9,8
Fabelagtigt
1402 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Afstand til centrum: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Sagres
9,5
Fabelagtigt
578 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 117 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Carvoeiro
9,7
Fabelagtigt
214 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 65 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)