Faro Algarve Lufthavn

Lufthavnen på Algarve ligger ved byen Faro og lufthavnen på Algarve officielle navn er Faro Airport Algarve. Der er fly fra Danmark direkte til Algarve flere gange om ugen og du kan flyve direkte til Faro fra Billund, Kastrup og Århus lufthavn. Du kan også rejse til Algarve hvor du har en mellemlanding eller hvorfor ikke flyve ud til Lissabon eller Malaga og bestille en billig lejebil, der er kun ca. 2½ times kørsel til Algarve.

Billeje

Algarve besøges hvert år af tusinder af mennesker og mange vælger at leje bil i Faro lufthavn, som er den internationale lufthavn på Algarvekysten, men ønsker du ikke at leje bil under hele din ferie, findes der biludlejningsselskaber i mange af de andre store byer på Algarve. Billeje på Algarve er en ideel måde at opleve Algarve på, idet det giver dig optimal frihed til at komme rundt i regionen på egen hånd, og i søgemaskinen finder du billig billeje fra alle biludlejningsselskaber på Algarvekysten.

Her et et udvalg af de byer på Algarve, hvor du kan bestille billig billeje: Lagos, Praia da Rocha (Portimão), Carvoeiro (Lagoa), Armação de Pêra, Albufeira, Quarteira, Faro, Monte Gordo.

Billeje Algarve - sammenlign priser på billeje fra alle billeje-selskaber på hele Algarve-kysten. Find billig billeje i søgemaskinen, der sammenligner priser og ledige lejebiler fra billeje-selskaber som Sixt, Auto Jardim, Algarvecar, Holiday Auto og Budget, men også lokale billeje-selskaber på Algarve, der ofte har gode tilbud på billeje. Du kan bestille billeje i Faro lufthavn, men også i alle de større byer som Lagos og Albufeira på Algarve.

Læs mere om billig billeje 

Med billeje på Algarve kan du besøge nogle af Europas smukkeste strande

Algarvekysten er ca. 170 kilometer lang og byder på utrolig smukke strande og hyggelige byer. Specielt de strande og charmerende byer, der ligger, hvor det er svært fremkommeligt og langt fra hovedvejen, er et besøg værd, og du finder nemmest disse i bil. Du behøver ikke en stor lejebil med mindre I er mange mennesker og medbringer meget bagage til jeres ferie på Algarve. Afstandene er ikke store på Algarve og det er nemmere at parkere en mindre bil. Husk at alle lejebiler har fri kilometer, så det er intet problem at tage din lejebil på udflugt til Spanien eller måske hovedstaden i Portugal, Lissabon. Når du søger efter biludlejning på Algarve, vil du opdage, at der findes utrolig mange biludlejningsselskaber, både de kendte som Avis og Hertz, men også mindre billeje-selskaber, der kun findes på Algarve.

>> Læs mere om lufthavne

Læs mere