Ferieboliger Algarve

På Algarve findes der rigtig mange ferieboliger, som ofte er små huse eller hytter med flere rum, køkken og opholdsstue, der kan lejes hele året. Det varme klima på Algarve betyder, at langt de fleste ferieboliger i dette område kan lejes året rundt. Book din feriebolig på Algarvekysten med Escapeaway i dag!

Man får generelt god plads, hvis man lejer en feriebolig på Algarve frem for et værelse på et hotel, og ferieboliger er specielt velegnede, hvis man rejser flere sammen, for eksempel hvis man er en større familie eller en gruppe af venner, der er på ferie sammen og gerne vil bo det samme sted. De mange forskellige ferieboliger på Algarve betyder, at der er noget, som matcher ethvert behov, men på grund af de mange turister i området er det en god ide at reservere sin feriebolig i god tid før rejsen.

>> Læs om hoteller i Algarve her

Langs kysten eller midt i naturen

Algarvekysten byder i høj grad på kyststrækning og sandstrand, og det er ofte det krystalklare, blå hav, som trækker turister til, men hvis man tager lidt ind i landet, vil man også opleve en meget frodig natur. Der ligger ferieboliger på Algarve alle steder – både langs kysten eller midt i naturen. Man kan også være heldig at finde den perfekte feriebolig i en lille landsby, hvor man kan komme helt tæt på de lokale, deres kultur og traditioner. Her vil man i en særlig høj grad kunne mærke portugisernes gæstfrihed.

Lej en bil

Det er en rigtig god ide at leje en bil, hvis man bor i feriebolig på Algarve. Godt nok er området ikke særlig stort, og man vil ikke nødvendig køre længere strækninger, men hvis man lejer en bil på Algarve, er det meget nemmere at komme rundt i området. Når man lejer en bil på Algarve, har man også en frihed til at opleve området på egen hånd, og det er hurtigt at komme rundt til områdets seværdigheder.

Det er også mindre stressende at holde ferie, når man ikke skal være afhængig af den offentlige transport eller de guidede ture rundt i området. Med en bil er man mere fri til at gøre, som man har lyst til, og man kan på den måde nemmere opleve Algarve i sit eget tempo. Det er også betydeligt nemmere at besøge de små afkroge og landsbyer i Algarve, hvis man har en bil til rådighed på sin ferie.

>> Læs mere om ferie i Algarve her

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Algarve

Populære hoteller i Algarve

Portugal, Algarve, Praia da Luz
9,0
Fabelagtigt
662 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 94 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Armacao de Pera
9,8
Fabelagtigt
1402 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Afstand til centrum: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Vilamoura
9,3
Fabelagtigt
1400 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Afstand til centrum: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)