Rejser til Ferragudo

Ferragudo, der ligger overfor Rio Arades flodmunding, er en smuk landsby, der af mange i Portugal er blevet tippet til at blive et af Algarvekystens nye hot spots. Book din rejse til Ferragudo med Escapeaway i dag!

Ferragudo er mindre og mere traditionel end dens større og mere kendte nabo, Portimão. Mange af husene i byen er traditionelle fiskerhuse - og det er virkelig en malerisk scene, når du rejser til Ferragudo og for første gang kan se byens hvidkalkede huse, der ligger spredt ud over bakken ned mod floden, og folk, der sidder udenfor på caféerne og omkring landsbyens torv, mens de spiser, drikker kaffe og taler sammen!

Velkommen til Portugal med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Ferragudo og andre rejsemål i regionen Algarve hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse

Strande

Ferragudo har to dejlige sandstrande. Den nærmeste i forhold til byen er den mindre Praia da Angrinha. Hvis du tager på en kort gåtur forbi São João de Arade - en gammel fæstning, der i dager omdannet til privatbolig -  møder du byens anden strand, Praia Grande, som er en lang, bred strand med liggestole og strandcafeer.

Du behøver ikke dog at stoppe her. Ved siden af Praia Grande ligger Praia do Molhe (du bør medbringe et håndklæde og en parasol til denne lille strand) og lige efter den ligger den beskyttede bugt Praia do Pintadinho.

Mad og drikke

Ferragudo har masser af gode steder at spise og drikke med den smukke brostensbelagte plads Praça Rainha Dona Leonor som centrum for de kulinariske fornøjelser! Torvet har flere café-barer og restauranter, hvor du kan indtage din kaffe til morgenmaden eller nyde en god frokost eller en middag.

Hvis du går en tur rundt om hjørnet på kajen, er der nogle flere gode restauranter, tilmed med en fantastisk udsigt over Arade-floden og et lækkert udvalg af friske fiskeretter! Du finder også restauranter og barer i sidegaderne og på hver af Ferragudos to strande. Hvis dette udbud ikke er nok, kan du finde endnu flere restauranter, barer og caféer i Portimão og i Praia da Rocha, der ligger lige over for Ferragudo på den anden side af vandet.

Oplevelser og seværdigheder

Der er også masser af sjove aktiviteter og interessante seværdigheder at se, når du rejser til Ferragudo. Det rolige vand i floden er særligt godt for windsurfing og andre vandsportsaktiviteter. Slide and Splash vandland ligger inden for kort afstand, i Lagoa, og er ideel som et sted at køle af på en varm sommerdag og tilbringe en sjov dag for hele familien. 

Der tilbydes alle slags bådture fra flodfronten i Portimão; fiske-ture, ture rundt om kysten, delfin-safari og ture til huler langs kysten.

Hvis du er interesseret i golf, så er der mange golfbaner i nærheden. En af banerne er designet af Nick Faldo og en anden af Christy O'connor Jnr. Hvis du derimod er interesseret i tennis, finder du gode faciliteter i Carvoeiro Clube de Ténis ved Sesmarias, som er bekvemt beliggende mellem Ferragudo og Carvoeiro.

For de historie-interesserede, vil en tur ned til stranden nærmest landsbyen (Praia da Angrinha) være et must. Her kan du se det fantastiske Fort São João de Arade. Det var i begyndelsen - i det 15. århundrede - et udkigstårn og blev derefter udvidet i det 17. og 18. århundrede som en del af befæstningerne, der beskyttede mundingen af floden. 

Udflugter

Er du på udkig efter nogle gode muligheder for dagsudflugter, er der kun 25 minutters kørsel til byen Silves, hvor floden Arade byder på smukke vandrestier langs dens bredder. Der er også et meget velbevaret maurisk slot, og smukke, brostensbelagte gader, der fører op til det.

På lidt over en halv time kan du nå byen Lagos, hvis gamle bydel er smukt gemt væk bag mure fra det 16. århundrede, og du kan udforske mere historie ved Ponta da Bandeira - et slot fra det 17. århundrede - og i Santo Antonio-kirken fra det 18. århundrede.

Sådan booker du en billig rejse til Ferragudo

Med Escapeaway kan du få en problemfri og sikker rejse til Ferragudo, med mulighed for afrejse fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Vores smarte søgemaskine støvsuger nettet for de bedste priser på flybilletter med rutefly, og kombinerer dem med udvalgte hoteller i Ferragudo. Det hele samles i en pakkerejse med Rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken for den bedste oplevelse når du kommer frem. God tur!

>> Se alle vore udvalgte hoteller på Algarvekysten
>> Har du tænkt på den langtidsferie i Algarve?

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Ferragudo