Hideaways og boutique-hoteller i Algarve

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel i Algarve lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Algarve når ferien skal have et ekstra krydderi.

 

Boutique Hoteller i Algarve

Algarvekystens venlige lokalbefolkning og de varme, tropiske vinde giver en gæstfri og uformel stemning til hele regionen. Her vil du helt sikkert føle dig velkommen. Derfor er det også meget vigtigt at finde et hotel, hvor man føler sig velkommen og godt behandlet som gæst.

De hoteller, som vi tilbyder til vores gæster på Algarve, er alle håndplukkede af vores rejsevante eksperter, som kun udvælger hoteller, hvor de selv kunne forestille sig at holde ferie. Vi stræber efter at finde hyggelige boutique hoteller uden for Algarves travle turistområder, men stadig i nærheden af lækre restauranter og fredfyldte, lyseblå laguner, som præger kysten fra øst til vest.

Det er meget vigtigt, at hotellerne har et personligt præg med en hjemmelig og hyggelig atmosfære, hvor det er let at finde sig til rette. Som udgangspunkt tilbyder vi kun hoteller, som har under 100 værelser.

På vores boutique hoteller vil der normalt også altid være swimmingpool, hvor man kan tage en dukkert efter en varm dag samt et godt fællesareal, hvor man kan nyde et glas portugisisk vin efter solen er gået ned.

I forbindelse med hotellet er der ofte en restaurant, hvor kokken stadig laver mad efter de gamle sydportugisiske traditioner. Et besøg i restauranter er en god mulighed for at smage på Algarves friske råvarer og friskfangede fisk.

 

>> Se alle hoteller i Algarve herHvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway i Algarve være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hideaways i Algarve

 • Gæstebedømmelser 9,1
  Lagos
  3 hoteller
  Lagos er en historisk og måske den mest interessante kystby i Algarve-regionen. Ud over det historiske centrum byder byen på en fantastisk kyststrækning med lange sandstrande og bugter gemt bag klipperne. Når solen går ned, starter byens livlige natteliv.
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Tavira
  3 hoteller
  Rejs til Tavira, hvis du vil nyde ferien i en af Algarves smukkeste byer, som stadig er befriende uspoleret. Her har du chancen for at opleve autentisk portugisisk hverdagsliv og samtidig have en fantastisk strand inden for kort rækkevidde.
 • Altura
  1 hotel
  På den skønne Algarve kyst med dejlige strande der ligger som perler på en snor, finder du Altura der kombinerer familievenlige strande med lækker mad fra det portugisiske køkken. Indenfor kort afstand vil du opleve flere brede og fine strande ... i blandt andet Monte Gordo. Algarve er også kendt for sine fantastiske golfbaner og dem finder du også tæt på Altura. Læs mere
 • Budens
  1 hotel
  Budens ligger i det vestlige Algarve, bare nogle få kilometer fra flere smukke strande med hvidt sand, samt flere interessante udflugtsmål indenfor rækkevide. Den lille landsby er perfekt, til dig, der vil bo med lidt afstand til de mest turistede ... områder i Algarve. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 8,7
  Carvoeiro
  1 hotel
  I Carvoeiro ligger de hvidkalkede huse lige på kanten af Algarvekystens karakteristiske klipper, der indrammer en gylden sandstrand med det Blå Flag. Denne tidligere fiskerby har bevaret meget af sin oprindelige afslappende atmosfære, men har ... alligevel alle faciliteter til rådighed for at skabe den ferie, du ønsker. Læs mere
 • Estoi
  1 hotel
  Estoi giver et indblik i hvordan Algarve var før masseturismen, her er charmerende og hyggeligt, med de lokale der passer deres stille hverdag. I byen finder man desuden det smukke rokokopalads Estoi-paladset samt den gamle romerske villa.