Hoteller Algarve

Hoteller på Algarve finder du i vores hotelsøgemaskine, der finder de billigste priser og ledige hotelværelser fra alle hoteller på Algarvekysten. Din fordel er, at du kan se og sammenligne priser fra alle hoteller på samme tid og derved spare penge på din hotelbooking.

Det går godt med at trække feriegæster til Portugals skønne, solbeskinnede strande: Hotelllerne i Algarve melder om fyldte reservationsbøger, og man forventer altid en sommer, der bliver mere travl end sidste år. Husk at angive, hvor mange personer, der skal bo i hotelværelset, samt om du ønsker hoteller med eller uden pension. Inden du bestiller hotel, kan det betale sig at undersøge hvor på Algarve du ønsker at holde ferie, for der er stor forskel på de forskellige byer på Algarvekysten og ikke mindst på hotellerne.

De seneste år er der bygget mange nye hoteller på Algarve, men de ligger normalt ikke tæt på kysten - derimod er der mange hoteller, som blev bygget for 20-25 år siden, der trænger til at blive renoveret. Naturligvis er der undtagelser, men vi kan kun opfordre til at du grundigt læser de forskellige beskrivelser af hotellerne i hotelsøgemaskinen. Når du søger efter hoteller på Algarve i hotelsøgemaskinen, finder du kun hoteller med gode anmeldelser. Mange hoteller på Algarve har kampagne-priser, som du også finder i søgemaskinen.

Rejser du til Algarve i lavsæsonen, som er fra oktober til februar, kan du finde et hotel til meget billige penge - faktisk kan du bo på et 4-stjernet hotel for under 75 kr. pr. dag inkl. morgenmad. August måned er til gengæld den absolutte højsæson på Algarvekysten, for der holder portugiserne selv ferie, så skal du rejse i august måned, anbefaler vi tidlig bestilling.

>> Læs også om hoteller i Portugal
>> Læs mere om rejser til Algarvekysten her

Det centrale Algarve har flest hoteller

Det centrale Algarve er epicenter for de bedste hoteller i Algarve og hele kyststrækningen er gearet til turismen. Foruden kilometervis af sandstrande bag honninggule klipper, finder man også et bredt udvalg af vandsportsfaciliteter og forlystelser, der nok skal holde én beskæftiget. Området her har ikke alene områdets største koncentration af hoteller og ferieboliger, men hele Portugals. Hvert år kommer der tusindvis af feriegæster til de pulserende feriebyer Albufeira, Quarteira og Armacao, ligesom til de noget roligere Carvoeiro og Ferragudo og de nye feriecentre i Sao Rafael og Galé.

Et hotel i Centralalgarve er et godt ferievalg for børnefamilier, idet man kan vælge mellem hele fem vandlande, og golfspillere har hele fire baner til rådighed. Her sker der noget hele året, i modsætning til de mere ægte, men mindre søgte feriebyer mod øst og vest, som kan opfattes som lidt døde udenfor højsæsonen. Herfra kan man udforske andre dele af Algarve, da hele kyststrækningen fra Sagres til Vila Real kan køres på én dag. Man kan tage ind i landet og besøge de i sin tid mægtige borge i Silves og Paderne og stille småbyer som Lagoa og Alcantarihla.

Vælg det rigtige hotel til din ferie

Du kan læse mere om de forskellige typer af hoteller, lejligheder, villaer og meget mere i vores guide om hoteller. Her finder du f.eks. også temaer som hoteller kun for par og hoteller med badeland. Brug søgemaskinen i toppen af siden til at finde et hotel i Algarve som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Algarve, kun med gode anmeldelser.

Med Escapeaway får du en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

Unikke hideaways i Algarve

Algarve-regionen i Portugal er fuld af fremragende hoteller; men i Escapeaway er vi på udkig efter andet og mere end et godt hotel. Vi er på udkig efter en helt særlig gruppe af hoteller, der lever op til ånden i begrebet hideaway. Hvad er et hideaway?

Et hideaway er et gemmested, et åndehul, eller en oase, hvor du kan slappe af på din ferie i ro og fred, lidt afsides fra de populære steder, som almindeligvis udgør rygraden i rejsebureauernes katalog over hoteller. For at et hotel kan inkluderes i vores katalog over hoteller i Algarve skal det enten have en vis charme, en vis autenticitet, eller nogle unikke omgivelser, som gør et ophold på hotellet til noget særligt. Vi holder altid udkig efter hoteller med en interessant historie, som enten fortæller noget om lokalområdet, eller om de mennesker, der ejer hotellet - og i de bedste tilfælde om begge dele. Og vi er begejstrede for familie-ejede hoteller, fordi disse ofte har en mere afslappet og personlig atmosfære end andre hoteller.

Vi stiller også nogle helt konkrete krav til vores hideaways-hoteller i Algarve, blandt andet at de alle har pool, gode fællesarealer og et forholdvis lavt antal værelser (normalt højst 50 stk. pr. hotel).

Alle vores hoteller i Algarve kan bookes online til konkurrencedygtige priser. Du kan her se hvilke unikke hideaways, vi har udvalgt i Algarve:

>> Unikke hideaways i Algarve

Andre rejsemål og hoteller i Portugal

Hvis du allerede har besluttet dig til, at du vil rejse til Portugal, men endnu ikke har lagt dig fast på, hvilket rejsemål i Portugal, du vil besøge, så kan du her læse mere om andre rejsemål i Portugal, hvor du finder et spændende udvalg af vores hideaways-hoteller. Vi har blandt andet håndplukket hoteller på Lissabonkysten, på Madeira, i AlentejoMidtportugalNordportugal og i hovedstaden Lissabon. Husk du også altid er meget velkommen til at bestille et skræddersyet tilbud på en ferie med ophold på hotel. Klik på nedenstående link og du vil modtage et uforpligtende tilbud på din ferie.

>> Læs mere om hoteller

Kort over Algarve

Populære hoteller i Algarve

Portugal, Algarve, Armacao de Pera
9,8
Fabelagtigt
1402 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Afstand til centrum: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Vila Nova de Cacela
9,2
Fabelagtigt
111 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 56 km
  • Nærmeste strand: ca. 7.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Praia da Luz
9,0
Fabelagtigt
662 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 94 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)