Hoteller Algarve

Hoteller på Algarve finder du i vores hotelsøgemaskine, der finder de billigste priser og ledige hotelværelser fra alle hoteller på Algarvekysten. Din fordel er, at du kan se og sammenligne priser fra alle hoteller på samme tid og derved spare penge på din hotelbooking.

Det går godt med at trække feriegæster til Portugals skønne, solbeskinnede strande: Hotelllerne i Algarve melder om fyldte reservationsbøger, og man forventer en sommer, der bliver mere travl end sidste år.

Husk at angive, hvor mange personer, der skal bo i hotelværelset, samt om du ønsker hoteller med eller uden pension. Inden du bestiller hotel, kan det betale sig at undersøge hvor på Algarve du ønsker at holde ferie, for der er stor forskel på de forskellige byer på Algarvekysten og ikke mindst på hotellerne. De seneste år er der bygget mange nye hoteller på Algarve, men de ligger normalt ikke tæt på kysten - derimod er der mange hoteller, som blev bygget for 20-25 år siden, der trænger til at blive renoveret. Naturligvis er der undtagelser, men vi kan kun opfordre til at du grundigt læser de forskellige beskrivelser af hotellerne i hotelsøgemaskinen. Når du søger efter hoteller på Algarve i hotelsøgemaskinen, finder du hoteller af alle standarder lige fra 2-stjernede økonomi-hoteller til 5-stjernede luksus-hoteller. Mange hoteller på Algarve har kampagne-priser, som du også finder i søgemaskinen, men vær opmærksom på, at hotellerne ofte annoncerer med tilbudspriser uden pension.

Rejser du til Algarve i lavsæsonen, som er fra oktober til februar, kan du finde et hotel til meget billige peng - faktisk kan du bo på et 4-stjernet hotel for under 75 kr. pr. dag inkl. morgenmad. August måned er den absolutte højsæson på Algarvekysten, for der holder portugiserne selv ferie, så skal du rejse i august måned, anbefaler vi tidlig bestilling.

Vælg det rigtige hotel til din ferie

Du kan læse mere om de forskellige typer af hoteller, lejligheder, villaere og meget mere i vores guide om hoteller. Her finder du f.eks. også temaer som hotelelr kun for par og hoteller med badeland.

Hvordan vil du bo på din ferie i Portugal - vælg det rigtige hotel

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér