Langtidsrejser Algarve

Drømmer du om en ferie med afslapning på smukke sandstrande og fantastiske små restauranter, er en langtidsferie i Algarve det helt rigtige valg. Utallige soltimer gør Portugals sydligste region til et oplagt refugium, når kulden stadig ligger over Danmark. Book en langtidsrejse til Algarvekysten med Escapeaway i dag!

Det er ikke uden grund, at Algarve er Portugals mest populære feriemål. Den lange kyststrækning er rig på smukke sandstrande mellem karakteristiske klippeformationer. På en langtidsferie i Algarve har du både tid til at dase på stranden og til at tage på opdagelse i de hyggelige fiskerbyerne, hvor du på gode restauranter kan nyde retter af fisk og skaldyr, der ikke fås friskere i Portugal.

Algarve byder dog også på mange interessante seværdigheder længere inde i landet. På en langtidsferie kan du for eksempel i ro og mag udforske det bjergrige område op mod Alentejo, hvor der er gode muligheder for at tage på vandreture i skøn middelhavsnatur. Har du golftasken med på ferien, har Algarve desuden adskillige baner af verdensklasse.

Ekstra rabat på en langtidsferie

Hos Escapeaway er vi specialister i langtidsrejser hvor du bor på håndplukkede hoteller eller i ferieboliger. Tager du på langtidsferie i Algarve har du ofte gode muligheder for at få en rejse med betydelige rabatter, når du bor 3 uger eller mere på samme hotel eller feriebolig. Rabatten der kan opnås på en langtidsferie går selvfølgelig direkte videre til dig, når du bestiller din rejse hos Escapeaway. Det er naturligvis en mulighed at benytte en langtidsferie i Algarve til at prøve flere af vores håndplukkede hoteller og samtidig opleve flere områder af Algarve.

>> Se alle rejser til Algarve her
>> Læs mere om langtidsrejser til alle vores rejsemål
>> Læs mere om langtidsferie i Portugal her

>> Læs mere om langtidsrejser

Kort over Algarve

Populære hoteller i Algarve

Portugal, Algarve, Tavira
9,3
Fabelagtigt
793 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Vila Nova de Cacela
9,2
Fabelagtigt
111 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 56 km
  • Nærmeste strand: ca. 7.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Porches
9,1
Fabelagtigt
1325 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 56 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.6 km
  • Pool (evt. sæsonåben)