Luksusferie Algarvekysten

Algarve har alt det, et godt rejsemål skal have: Venlig lokalbefolkning, varme vinde og vidunderlige sandstrande, der munder ud i lyseblå laguner. Når turen går til Algarve, er det eneste, du mangler, et godt sted at bo. Her kan Escapeaway hjælpe med at finde det perfekte luksushotel eller villa.

Vi har rejst hele Algarvekysten tynd for at finde skønne luksushoteller med personlighed og charme. Og hvis vi selv skal sige det, synes vi, at det er lykkes ret godt. Escapeaway kan nu tilbyde en bred vifte af luksushoteller, som ligger uden for de traditionelle turistområder. Her kan du komme helt ned i fart og nyde den personlige betjening, de smukke omgivelser og de lange aftener med et godt glas portugisisk rødvin på altanen. Det er sådan, en luksusferie skal være.

Algarve grænser i øst op til den spanske region Andalusien på en kort strækning, mens den sydlige og vestlige afgrænsning udgøres af Atlanterhavet, som sender sine mægtige bølger ind mod kysten, og i årtusinder har udgravet huler og grotter, og formet imponerende formationer i kalkstenen langs kysten. Algarve er det mest populære turistområde i Portugal, sammen med hovedstaden Lissabon, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Her er noget for enhver pung, men især luksushoteller har opnået stor succes de senere år ved at tilbyde et luksuriøst produkt til porugisiske priser.

Udvalgte luksushoteller i Algarve

På en luksusrejse til Algarvekysten er der altid en kridhvid strand i nærheden, hvor man kan sole sig og køle kroppen i det rolige hav. Er man træt af at få sand mellem tæerne, garanterer vi også, at vores luksushoteller er udstyret med en swimmingpool, som helt sikkert vil være et hit blandt børnene. Ved poolen kan de voksne nyde hinandens selskab, en god bog eller tage en eftermiddagsdukkert, inden man bevæger sig ud på en af Algarves mange hyggelige, lokale restauranter.

Er du også træt af charterrejsebureauernes hyldevarer? Tag i stedet et kig på vores luksusrejser til Algarvekysten, hvor du bor på håndplukkede, charmerende hideaways i en afslappet atmosfære. Herunder finder du de mest eksklusive, udvalgte luksushoteller på Algarvekysten hvor du finder både fantastiske beliggenheder, lækre faciliteter og lækker mad.

Du kan booke luksusrejser til Algarve med afgang fra København, Hamburg, Aalborg, Billund eller Aarhus, hvor du flyver med rutefly og kan indrette din luksusferie så den har nøjagtig den rejselængde du ønsker. Flyv fx. direkte til lufthavnen i Faro og kør videre i lejet bil frem til fx. Portimao, Albufeira eller Sagres. Algarvekysten er perfekt til dagsudflugter på egen hånd til spektakulære strande og hemmelige bugter.

>> Læs også om luksusferie i Lissabon
>> Læs også om weekendrejser til Algarve

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Algarve

Populære hoteller i Algarve

Portugal, Algarve, Alporchinhos
9,5
Fabelagtigt
1078 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 56 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Carvoeiro
9,1
Fabelagtigt
1696 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 63 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.7 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Albufeira
9,6
Fabelagtigt
809 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)