Rejser til Moncarapacho

Moncarapacho er en lille landsby i det østlige Algarve. Den ligger midt i et område, hvor man traditionelt har levet af de frugtplantager, som stadig dækker landskabet omkring byen. Der er kun omkring 5 kilometer ud til kystens flotte strande, men alligevel har byen bevaret sin tilbagelænede landsbyatmosfære og liv, der er mere præget af de lokale end turister.

Omdrejningspunktet for Moncarapacho er det charmerende brostensbelagt torv lige ved siden af kirken, Igreja Matriz. Her kan du slå dig ned på en fortovsrestaurant med en drink eller et måltid under jacaranda-træerne, mens du betragter de smukke hvidkalkede huse og det stille byliv. Trods sin beskedne størrelse har byen et ganske godt udvalg af spisesteder og nok minimarkeder til at dække alle de fleste daglige behov. Den første søndag i hver måned er der et marked i byen, og om sommeren afholdes et stort madmarked over fire dage.

Mellem bjerge og hav

Moncarapacho er et godt eksempel på, at det selv så tæt på Algarvekysten, landets mest populære rejsemål, er muligt at opleve det ægte Portugal. Rejser du hertil, har du kilometerlange sandstrande inden for din rækkevidde (for eksempel med vandtaxi fra Fuseta), samtidig med at du har et glimrende udgangspunkt for at tage på udflugter længere ind i baglandet. Du kan for eksempel køre en tur op til det højeste punkt i området, Cerro de Sao Miguel. Heroppefra i godt 400 meters højde over havet har du en formidabel udsigt ned mod kysten og på klare dage helt til den spanske grænse mod øst.

Udover kystens tillokkende strande har du på en rejse til Moncarapacho også gode muligheder for at udforske Ria Formosa naturreservatet, et af Portugals syv naturvidundere, hvis marsklandskab især er kendt for et rigt fugleliv. Der er desuden under en halv times kørsel ind til regionshovedstaden Faro. Her indbyder de gamle, brostensbelagte gader til slentreture og på gågaden Rua de Santo Antonio finder du et væld af hyggelige restauranter.

Book din rejse til Moncarapacho i dag

Velkommen til Moncarapacho med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Algarvekysten, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller. Brug søgemaskinen her på siden til at booke din rejse til Moncarapacho. Du vælger selvfølgelig selv, hvor længe du skal være afsted. Hos os er det desuden nemt at kombinere flere forskellige hoteller, hvis du for eksempel ønsker at opleve mere af Portugal på en rundrejse.

Du kan søge efter fly og hotel på én gang. Nærmeste lufthavn ligger ved Faro blot 23 kilometer fra Moncarapacho. Du kan søge på fly dertil fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg.

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Moncarapacho