Pakkerejser til Algarve

Bestil en pakkerejse til Algarvekysten hos Escapeaway - du kan frit vælge afrejsedato og rejselængde og er dækket af rejsegaranti når du rejser..

Med sine lyseblå laguner og kridhvide sandstrande er Algarve et ideelt mål for en skøn solskinsferie. Men Algarve er mere end det; Algarve er også idylliske fiskelandsbyer, små stemningsfulde restauranter og besøg til gamle middelalderbyer.

Hvis du vil være sikker på, at du oplever det hele, kan det være en god idé at kigge nærmere på Escapeaway pakkeløsninger, hvor der både er sørget for fly og hotel. Pakkerejserne kan skræddersyes nøjagtigt, så de passer til kundens behov. Vi har håndplukket hoteller og gæstehuse af højeste standard, som du kan vælge frit imellem. Derudover skal I bare vælge, hvor mange dage I gerne vil bruge under varme himmelstrøg på Portugals sydkyst. Escapeaway sørger for, at I bliver fløjet direkte til lufthavnen i Algarves hovedby, Faro, hvor man straks opdager den udsigten ud over det blå Atlanterhav.

De skønne hideaways ligger sjældent midt i turistområderne. Derfor kan vi som en del af pakkerejsen sørge for, at I bliver transport mellem lufthavnen og hotellet. Ønsker I en lejebil, kan den også indgå som en del af pakkerejsen. En bil vil forbedre mulighederne for at komme rundt og se alle de perler, som findes på Algarvekysten. På fire hjul kan i gå på jagt efter de mange ”hemmelige” sandstrande, som findes mellem klipperne hele vejen langs kysten eller besøge middelalderbyen, Lagos, hvor I kan handle fisk og grøntsager på markedet eller spise som de lokale på en byens traditionelle fiskerestauranter.

Se det store udvalg af rejser til Algarve

Rejse inkl. fly, hotel og billeje

Hos Escapeaway mener vi at du som gæst skal have størst mulig frihed til at sammensætte en rejse som passe dine behov, og derfor kan du vælge om du "kun" vil bestille ophold og selv står for flyrejsen, eller booke en pakkerejse med fly, hotel og evt. billeje. Fordelen ved at bestille en pakkerejse til Algarvekysten i Portugal er ud over at det er nemt naturligvis at du er dækket af Rejsegarantien og har os som rejsebureau i rygge hvis der mod forventning skulle opstå problemer under rejsen. Hos Escapeaway har vi prisgaranti på rejser til Algarve og alle andre rejsemål du bestiller som en pakke, så du kan være sikker på at få den billigste pris.

Du kan flyve til Algarve fra enten København, Billund, Aalborg, Hamburg eller Aarhus lufthavn, direkte eller med en mellemlanding til lufthavnen i Faro. Pakkerejser til Algarve kan også - ud over hotel og fly - indeholde en lejebil, hvilket vi altid anbefaler, så du kan bevæge dig frit og selv bestemme tempoet.

>> Læs mere om rejsegaranti og tryghed når du rejser
>> Læs mere om vores billige pakkerejser her

Kort over Algarve

Populære hoteller i Algarve

Portugal, Algarve, Salema
9,5
Fabelagtigt
1991 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 102 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Albufeira
9,0
Fabelagtigt
1172 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Porches
9,1
Fabelagtigt
1325 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 56 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.6 km
  • Pool (evt. sæsonåben)