Rejser til Praia da Luz

Praia da Luz, er et afslappet og roligt feriested, der egner sig perfekt til en ferie for par, enlige eller familier. Byen byder på en fantastisk strand, ruiner af romerske bade, lækker lokal gastronomi og gode muligheder for dagsudflugter. Book din rejse til Praia da Luz med Escapeaway i dag!

Når du tænker på en ferie på Algarvekysten, så tænker du måske på natklubber, barer og horder af unge mennesker, der går i byen. Men det er ikke tilfældet med Praia da Luz, som i stedet udmærker sig med sin lidt afsides beliggenhed bag en beskyttet bugt på den sydvestlige del af Algarve-kysten Et afslappet og roligt feriested, der egner sig perfekt til en ferie for par, enlige eller familier. Byen byder på en fantastisk strand, der er tildelt det prestigefyldte blå flag, ruiner af romerske bade, lækker lokal gastronomi og gode muligheder for dagsudflugter til en bred vifte af seværdigheder og aktiviteter i den større by Lagos.

Velkommen til Portugal med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Praia da Luz og andre rejsemål i regionen Algarve. Når du rejser med Escapeaway bor du altid på håndplukkede hoteller som er nøje udvalgt, og vil du hellere selv stå for madlavningen på din ferie, så finder du også ferieboliger og villaer i programmet. 

Bestil kun dit hotel igennem Escapeaway hvis du selv vil arrangere din rejse til Algarve, eller book en samlet pakkerejse til Praia da Luz inkl. hotelophold, flyrejse og billeje eller transfer t/r fra lufthavnen i Faro.

Strande

Strandlivet kunne ikke blive bedre end på en ferie i Praia de Luz. Den nærmeste strand er inden for gåafstand af byens centrum og er blevet tildelt det prestigefyldte europæiske blå flag, hvilket indikerer, at både sand og badevand er rent.

I den østlige ende af stranden kan du udforske den vulkanske klippe Rocha Negra og i den vestlige ende finder du naturlige pools i klipperne. 

Den smukke strandpromenade rummer masser af barer og restauranter og hvis du savner lidt variation i udvalget af strande, er der kun 20 minutters gang til Praia Dona Ana, som byder på sandstensklipper og små, smukke bugter.

Seværdigheder

Lige bag promenaden kan du opleve ruinerne af de romerske bade, der menes at være blevet bygget mellem 3. og 5. århundrede e.Kr. De blev opdaget under opførelsen af nye bygninger i området, før byen blev et populært rejsemål, men de pågældende bygherrer var yderst forsigtige og historisk respektfulde og skånede disse enestående vidnesbyrd om en svunden tid ved at lade de nye bygninger opføre rundt om dem. De er virkelig en oplevelse at se - og et fantastisk stykke historie!

Hvis du trænger til en dagstur, hvor du kan se lidt flere seværdigheder, kan du tage på en dagsudflugt til Lagos for at besøge Antoninemuseet beliggende inde i kirken Santo Antonios kapel. Ifølge legenden blev helgen Skt. Antonio af Lissabon født her, før kirken blev bygget. Statuen af prins Enrique kan også ses her.

Mad og drikke

Som du måske allerede ved, er Portugal berømt for sine kyllingeretter. Du kan ikke gå noget sted i byen uden at se et billede af en af dem! Chiccas restaurant er en af de bedste i byen og serverer en god kyllinge-tærte.

Men hvis kylling ikke lige er dig, behøver du ikke bekymre dig. Mange af de lokale spisesteder serverer et bredt udvalg af retter, fra traditionelle portugisiske specialiteter til de fineste middelhavsretter. På A Fabrica laves nogle virkelig gode tapas. Prøv f.eks. piri piri-rejer, stegt chorizo og patatas bravas sammen med en lækker flaske rødvin. 

Portugal er kendt for sine vine, både rødvine, hvidvine, vinho verde (der er en meget ung, svagt mousserende vin) og portvine, og det der er masser af alle slags at afprøve i Praia da Luz!

>> Læs også om rejser til Portimão
>> Læs om luksusferie i Algarve

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Praia da Luz

Populære hoteller i Praia da Luz

Portugal, Algarve, Praia da Luz
9,2
Fabelagtigt
265 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 94 km
  • Nærmeste strand: ca. 3 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Praia da Luz
9,3
Fabelagtigt
1127 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 93 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Praia da Luz
8,6
Meget godt
956 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 92 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Praia da Luz?

8,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 28 anmeldelser