Hoteller i Praia da Rocha

Praia da Rocha var Algarves første egentlige ferieområde og er stadig et populært rejsemål i dag takket være sit fantastiske natteliv, smukke natur og ikke mindst spektakulære strande. Det kosmopolitiske ferieområde ligger tæt på livlige Portimao og er et ideelt valg, hvis du ønsker en fantastisk beliggenhed til en ferie med venner eller familien.

Du kan læse meget mere om rejser til Praia da Rocha her

Fremragende strande

Praia da Rocha, "Klippestranden", er med rette kendt for sine fantastiske strande, der er ligger beskyttet af dramatiske sandstensklipper, og anses for at være nogle af de bedste i Algarve. Følg trapperne ned til den lange og brede strand af gyldent sand, hvor du kan nyde det strålende solskin. Der er desuden andre mindre strande i bugterne ud langs kysten, som er tilgængelige via en forbindelsestunnel. Hvis du har brug for noget lidt mere aktivt, kan du kaste dig ud i forskellige former for vandsportsaktiviteter med alt fra hurtige ture henover bølgerne på en jet ski, windsurfing eller rolige sejlture i pedalbåd.

Fantastisk natteliv

Når mørket sænker sig over Praia da Rocha forvandler ferieområdet sig fra at være et sted man slapper af under solen på stranden til et farverigt oplyst resort med dans og underholdning. Med et stort antal restauranter i gaderne, hvor lækker mad serveres i en stemningsfuld atmosfære, er det en fornøjelse at spise ude. Det er da også noget af det, som dette ferieområde er berømt for. Efter middagen er der mange gode barer at vælge imellem, herunder sportsbarer, irske pubber, karaokebarer og diskoteker. Dans natten væk i et af natklubberne eller besøg barer og hoteller, der er byder på levende musik. Praia da Rocha er et moderne feriested med livligt natteliv, så det altid er nemt at finde noget at lave om aftenen, der passer til din smag.

Vejret og klima

Algarve har i gennemsnit kun 17 dage med regn på et år, hvilket betyder, at det er usandsynligt, at du vil opleve regnbyger i ferien. Generelt skinner solen hele sommeren og i vintermånederne er det ligeledes lunt og tørt. Det fantastiske vejr giver dig gode muligheder for at slappe af ved poolen eller stranden, hvis da ikke du vil afpudse din golfteknik. 

Maden og drikke

Gå ikke glip af chancen for at prøve de lækre fiskeretter og andre delikatesser fra det traditionelle portugisiske køkken, som tilbydes i Praia da Rocha. De over 200 km kystlinje i Algarve-regionen sikrer de lokale restauranter adgang til friske forsyninger af tun, sardiner og skaldyr. Ofte serveres de ofte blot grillet med en dejlig sauce, eller som del af en lækker risotto. Piri-piri kylling er en anden ret, du bør prøve i Praia da Rocha, den er perfekt for fans af krydret mad. 

De mange internationale besøgende i dette livlige ferieområde har naturligvis også sat deres præg på det lokale køkken. Ud over portugisiske retter kan du således mange steder få pasta, tapas eller curry. Uanset hvad du bestiller, bør du spise som de lokale og dvæle over dit måltid. Aftenmåltidet er traditionelt en afslappet stund i Praia da Rocha, hvor du kan tage dig god tid og beundre havudsigten, mens du nipper til et glas vin eller portvin. Hvis du har en sød tand, bør du prøve den lokale rispudding eller marcipankagerne, som ofte støbes i delikate blomsterformer.

Familiehoteller

Bortset fra den fristende strand, har familier et væld af børnevenlige aktiviteter at vælge mellem. Ferieområdets hoteller tilbyder et komplet udvalg af indendørs og udendørs attraktioner lige fra svømmebassiner til legepladser og ferieklubber. De fleste restauranter er også meget børnevenlige. 

En familieferier i Praia da Rocha bør altid inkluderer en tur til Lagos Zoo, hvor I kan se farverige flamingoer og legende aber helt tæt på. Den zoologiske have er åben året rundt med to legepladser og frodige haver, hvor børnene kan løbe rundt og brænde noget energi af. I Lagos, kun en kort køretur fra Praia da Rocha, ligger desuden Slide and Splash Waterpark. Dette vandland, som er åbent mellem april og oktober, byder på vandrutsjebaner, pools og meget mere. Er det mest dyr, som har børnenes interesse, kan det også anbefales at tage familien med til Zoomarine i Guia. Dette er et fantastisk udflugtsmål for både unge og gamle. I kan se rovfugle, der suser lige hen over hovedet, men stjernerne er uden tvivl delfinerne og søløverne. Du finder et stortudvalg af hotelelr velegnet til familier i Praia da Rocha hos Escapeaway Rejser. Brug evt. rejsetemaet "Familiehoteller" når du søger efter hoteller.

Hoteller for par

Med flot havudsigt og Belle Époque-arkitektur byder en ferie i Praia da Rocha på masser af romantik. En af de bedste måder for par er at bruge tiden på er simpelthen at udforske området til fods, så sørg for at få pakket nogle komfortable sko. Fra de gyldne sandstrande Praia da Rocha til de brostensbelagte gader i Portimao er her masser af fortryllende landskaber, I sent vil glemme. Efter solnedgang finder I nær stranden og langs de centrale gade en sand skattekiste af intime spisesteder og hyggelige barer. Nyd et glas den lokale vin eller lyt til levende musik i kasinoet, mens I nyder hinandens selskab. Med et væld af firestjernede luksushoteller i byen har I også nem adgang til spa-behandlinger, gourmetrestauranter og svømmebassiner i verdensklasse, der er perfekte til en dag med afslapning og forkælelse. Praia da Rocha er kort sagt på mange måder den ideelle destination for bryllupsrejser eller blot en hurtig weekend væk fra det hele. Vi har udvalgt en række hoteller der er særlig velegnet for jer der rejser som par. Du kan nemt filtere disse hoteller ved at vælge "hoteller for par" i hotel-søgemaskinen.

Vælg det rigtige hotel til din ferie

Vi har samlet en beskrivelse af alle de typer af hotelelr du finder i programmet hos Escapeaway Rejser. Rejser du med børn, er du på jagt efter et charmerende hideaways, vil du på på hotel med All Inclucive eller skal det "bare" være et billigt hotel.

>> Se alle rejser til Algarve her
>> Find et luksushotel på Algarve med Escapeaway

>> Læs mere om hoteller

Kort over Praia da Rocha

Populære hoteller i Praia da Rocha

Portugal, Algarve, Praia da Rocha
  • Nærmeste lufthavn: 72 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool
Portugal, Algarve, Praia da Rocha
  • Nærmeste lufthavn: 73 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Pool
Portugal, Algarve, Praia da Rocha
  • Nærmeste lufthavn: 72 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi