Vitor's Village

Portugal, Algarve, Praia da Rocha

Henrik Nielsen
Udvalgt af
Henrik Nielsen

Vitor’s Village – eller frit oversat ”Victors landsby” er et yndet lejlighedshotel blandt mange gæster og ikke mindst stamgæster. For her kan du få lidt af det bedste fra alle verdenshjørner, hvis du er på udkig efter en rolig ferie med en central beliggenhed i forhold til by og strand, og hvor rammerne med standarden og faciliteter og ej at forglemme beliggenheden er i orden.

På Vitor's Village kan du se frem til et populært pool-område for såvel store som små, restaurant, snack- og poolbar, og så kan du selv vælge, om du ønsker at bo i hotelværelse eller ferielejlighed. 

Det er ikke blot faciliteterne, du kan glæde dig til. Beliggenheden er også et plus, hvis du spørger mig. For du bor nemlig på ”den rolige side” af floden Arade, altså på modsatte bred af Portimão, men stadig i fornuftig afstand ind til byen. Det betyder to ting: At du kan bruge byen i det omfang, du ønsker, men det betyder også, at du har en oase, hvor du kan trække dig tilbage til – og glæd dig ikke mindst til aftenerne, hvor Vitor’s Village ligger ideelt i forhold til at nyde ”de blinkende lygter” i den lille storby på den anden side af floden. Det er et betagende syn (og perfekt til at nyde en drink udenfor på terrassen ved baren, der er åben i sommerens højsæson) - ikke mindst på stjerneklare aftener, som Algarve jo heldigvis er beriget med…

Du skal vælge Vitor’s Village, hvis du søger et lejlighedshotel med en fornuftig standard uden at det betyder nogen former for luksus. Når det er sagt, så findes her adskillige faciliteter, der er med til at sætte det berømte prik over I’et, når du rejser f.eks. med familien, og der skal være noget for flere aldersgrupper og generationer. 

For eksempel findes her foruden de allerede nævnte som pool til børn og voksne også underholdning flere gange i ugens løb i sommerens højsæson. Vitor’s Village har også et minimarked, og der findes et større udbud af indkøb inden kort et par minutters kørsel. Her er også motionsrum, gratis WiFi, gratis parkering, restaurant og gratis shuttleservice til og fra stranden om sommeren. 

     
 

Værelser

Vitor's Village har 106 værelser og forskellige typer af lejligheder. 

For både værelser og lejligheder er der faciliteter som: Balkon, veranda eller terrasse, A/C, satellit-TV og WiFi (forbindelsen kan være svingende som i resten af Sydeuropa), badeværelse med hårtørrer. Sengene kan være dobbelt eller adskilte madrasser. 

Lejlighederne er desuden udstyret med kitchenette med de mest basale redskaber så som brødrister, elkoger/kaffemaskine, mikrobølgeovn, et par kogeplader m.m.
 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Læs mere

Officiel kategori

Escapeaways kategori

636 anmeldelser

Afstande

Nærmeste strand (Praia da Angrinha) 1,3 km
Nærmeste by (Portimão) 3 km
Nærmeste lufthavn (Faro) 65 km
 

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Vitor's Village:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Rua Infante D. Henrique.
8400-230 Ferragudo

Koordinater

Latitude: 37.1265
Longitude: -8.5203

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Anmeldelser på Tripadvisor

Hvis du gerne læse anmeldelser om hotellet fra Tripadvisor, som andre gæster har givet, så kan du læse mere her. Du finder ligeledes tips til, hvad du kan opleve i området. Find mere inspiration til din næste ferie på Escapeaway’ blog.

Lignende hoteller

Portugal, Algarve, Albufeira
 • Nærmeste lufthavn: 45 km
 • Nærmeste strand: ca. 650 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Silves
 • Nærmeste lufthavn: 51 km
 • Nærmeste strand: ca. 6 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Albufeira
 • Nærmeste lufthavn: 38 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Pool (evt. sæsonåben)