Rejser til Quinta do Lago

Quinta do Lago, beliggende vest for Faro Lufthavn i Algarve-regionen i den sydlige del af Portugal, er et ideelt rejsemål for en strandferie eller golfferie. 

Med sin beliggenhed blandt omkring 800 hektar skove og søer og omgivet af kilometervis af uspolerede sandstrande er Quinta do Lago et oplagt valg for en ferie på Algarvekysten. Udover en række fremragende boutique-butikker byder Quinta do Lago på mange gode restauranter og selvfølgelig nogle af de bedste golfbaner i Europa (f.eks. Ocean Course ved Vale do Lobo). Med så meget at byde på, er det nemt at se, hvorfor Quinta do Lago er så eftertragtet.

Området omkring Quinta do Lago er også en del af det berømte Ria Formosa fuglereservat, hvilket betyder, at der er strenge regler for ny bebyggelse i området for at beskytte de vidunderlige naturområder.

Book en rejse til Quinta do Lago med Escapeaway og bo på et af vores nøje udvalgte hoteller, som alle har gode anmeldelser. Vi tilbyder altid fuld fleksibilitet på datoer og rejselængde, og du vælger naturligvis selv, om du vil bestille din rejse som en samlet pakke inkl. fly og hotel eller selv arrangere transporten og kun booke din feriebolig igennem Escapeaway.

Få inspiration og læs mere om Quinta do Lago herunder eller brug søgemaskinen med det samme til at finde din næste rejse til Quinta do Lago.

>> Se alle rejsemål på Algarvekysten her

Aktiv ferie

Det betyder også, at mens du er på ferie i Quinta do Lago, er der masser af alternativer til at slappe af på stranden eller spille golf, såsom dybhavsfiskeri eller vandreture i de duftende fyrreskove i Ria Formosa National Park.

Golf

Quinta do Lago er et paradis for golfspillere. Så snart du har pakket køllerne ud, kan du spille på nogle af Europas bedste baner her. Der er fire baner i og omkring Quinta do Lago, hvoraf nogle går gennem lagunerne og sumpene i Ria Formosa Natural Park, så forvent mange udfordringer, hvis din bold flyver fra fairwayen.

Du behøver ikke at være en dedikeret golfspiller for  at nyde en ferie i Quinta do Lago. Der er masser af andre udendørsaktiviteter her, herunder tennis og ridning. Du kan endda leje en cykel og bruge egen pedalkraft til at udforske landskabet i Ria Formosa. 

Ria Formosa

Ria Formosa naturreservat strækker sig omkring 64 kilometer langs kysten. Blandt laguner og klitter lever et rigt og sjældent dyreliv, der blandt andet inkluderer flamingoer, reptiler og hejre. Der tilbydes bådture i området - og hvis du hellere vil have fast grund under fødderne, kan du benytte dig af områdets naturstierenten til fods eller på cyklen.

Ridning

Nogle af de bedste stalde på Algarvekysten findes tæt på Quinta do Lago. Uanset om du er en erfaren rytter eller en nybegynder, er der mulighed for at deltage i organiserede rideture med guide, enten ind i landet eller langs stranden.

Strand-aktiviteter 

Kryds broen, der går over lagunerne i Ria Formosa, for at nå stranden i Quinta do Lago. Her finder du en lang strækning af gyldent sand, der egner sig perfekt til svømning, solbadning eller til en omgang strandspil. Der tilbydes også bådture fra Quinta do Lago-stranden, og det er endda muligt at leje et fartøj til en fisketur.

Mad og drikke

Mange af de retter, du vil se på menuen i Quinta do Lago, er baseret på lækre og friske ingredienser fra havet med  et rigt udvalg af fisk og skaldyr. En af de populære retter i området er grillede sardiner, som normalt ledsages af en let tomatsalat og et glas kølig hvidvin eller vinho verde. Du vil også se masser af sværdfisk, rejer og havaborre på grillen. Hvis du ønsker at udfordre smagsløgene yderligere, er der mulighed for at smage på lidt mere usædvanlige skaldyr, samt havtaske og blæksprutte.

Disse fiske- og skaldyrsretter fås bedst på en af de lokale fiskerestauranter ved kysten, mens de internationale hotelkomplekser i Quinta do Lago tilbyder et bredt udvalg af retter fra hele verden. 

Transport

Det er en god ide at leje en bil til din ferie i Quinta do Lago. På den måde kan du bevæge dig frit rundt i området efter eget behov og når du selv ønsker det. Du kan f.eks. besøge Algarve-regionens hovedstad Faro og opleve spændende seværdigheder fra middelalderen, eller du kan køre en tur til den lille by Almancil, tæt på Quinta do Lago.

Hoteller og ferieboliger i Quinta do Lago

Hos Escapeaway håndplukker vi nøje de bedste hoteller og ferieboliger i Quinta do Lago. Bl.a. er det helt afgørende, at alle ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller har gode anmeldelser fra både vores gæster og fra gæster i andre lande.

Brug søgemaskinen til at finde din næste rejse til Quinta do Lago med mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Vi finder automatisk nettets bedste priser på flybilletter med både lavprisfly og rutefly og pakker dem sammen med udvalgte hoteller og ferieboliger i Quinta do Lago. Du kan også vælge at bestille transfer til din feriebolig eller en lejebil, der står klar i lufthavnen, så du får den bedste start på ferien.

Det hele samles automatisk i en pakkerejse med rejsegaranti, og du er derved også dækket af pakkerejseloven, så du får det bedste af begge verdener. God tur!

>> Læs alt om hoteller i Quinta do Lago her

Læs mere om Quinta do Lago

Rejsemål i Algarve

Find rejsen til Algarve her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér