Rejser til Quinta do Lago

Quinta do Lago er det sted, man læser om i jet-set magaziner. Et helt utroligt sted at holde ferie. Her er næsten alt: golfbaner, diskoteker, de allerbedste restauranter, strand og meget mere. Book din rejse til Quinta Do Lago med Escapeaway i dag!

Quinta do Lago ligger imellem Atlanterhavet og Ria Formosa Natur Park, og Quinta Do Lago nyder godt af harmonien mellem menneske og natur.

Golf er ren livsstil her: det største golfområde i Europa med fire golfbaner med tilsammen 72 huller. To af banerne regnes blandt de 25 bedste golfbaner i Europa. Quinta do Lago ligger kun et kvarters kørsel fra Faro International Airport og er kun ca. 3 timer fra fra Danmark med fly.

Du behøver dog ikke at være en dedikeret golfspiller for at nyde en rejse til Quinta do Lago. Der er masser af andre sjove udendørsaktiviteter her, herunder tennis og ridning. Du kan endda leje en cykel og bruge pedalkraft til at udforske på landskabet langs Ria Formosa. Når du ønsker at give dine ben et hvil, er du ikke langt fra stranden. Det er en stille sandstrækning, som er perfekt til både afslapning og vandsportsaktiviteter.

Det er en god ide at leje en bil til din ferie i Quinta do Lago. På køreture i området, kan du opleve den lokale kultur og historie. Du kan for eksempel besøge Algarves hovedstad, Faro, for at se monumenter, der stammer fra middelalderen. Tilsvarende byder den lille by Almancil lige på dørtrinnet af Quinta do Lago på et glimt af fortiden.

Velkommen til Portugal med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Quinta do Lago og andre rejsemål langs Algarvekysten. Bo på nøje udvalgte hoteller eller i villa på din ferie - alle vores hoteller og ferieboliger er håndplukkede. Du kan rejse i det antal dage som passer dig bedst og vi tilbyder afrejse til Algarve fra alle lufthavne f.eks. København, Aarhus, Hamborg, Billund og Aalborg lufthavn.

Bestil en pakkerejse til Quinta do Lago inkl. flybillet, hotelophold og lejebil eller transport t/r fra lufthavnen hvis du vil have fuld tryghed. Vil du hellere selv stå for rejsen til Portugal, kan du naturligvis også blot bestille dit hotel hos Escapeaway. Brug vores søgemaskine til at finde den helt rigtige rejse for dig, du kan f.eks. søge efter Boutique hoteller i Algarve, eller måske du vil være aktiv i ferien med en vandreferie langs Algarvekysten.

>> Se alle rejser og rejsemål i Algarve
>> Læs mere om hoteller på Algarvekysten

Hoteller i Quinta do Lago

Populære hoteller i Quinta do Lago

Portugal, Algarve, Quinta do Lago
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Nærmeste by: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Quinta do Lago
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Afstand til centrum: ca. 5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Quinta do Lago
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Information og fakta

Quinta do Lago er kendt som et af de mest klassiske feriesteder i Algarve, og det er ikke mindst takket være en hjælpende hånd fra Moder Natur. Med sit fantastiske landskab, fabelagtig natteliv og spændende attraktioner - herunder masser af sportsaktiviteter - har resortet alt hvad du kan ønske dig på en rejse til Algarve.

Strande i Quinta do Lago

Kryds broen, der strækker sig over Ria Formosa lagunerne for at nå stranden ved Quinta do Lago. Dette er en lang strækning af gyldent sand, der er perfekt til at bade eller lege vandkanten. Der tilbydes bådture fra stranden, og det er endda muligt at chartre et fartøj til en fisketur.

Vejr og klima

Ligesom i resten af Algarve er vejret i Quinta do Lago lige så smukt som omgivelserne. Solen skinner hele sommeren, og sæsonen er altid varm og tør. Vintrene er ligeledes milde og regnmængden er hele året meget lavere end i Danmark. Det gode vejr kombineret med strande gør dette til et ideelt mål for en badeferie for familier og par.

Landskab

Landskabet omkring Quinta do Lago er intet mindre end betagende. Den smukke natur med tætte fyrreskove, smukke søer og bølgende bakker passer til navnet, som betyder 'Gården ved søen'. Når du ankommer til resortet, vil du straks føle dig i en helt anden verden langt fra den fortravlede hverdag. Selvfølgelig er der også en fabelagtig strand inden for kort rækkevidde med gyldent sand og krystalblåt vand.

Aktiviteter

For sports-fans er dette det optimale feriemål. Ud over fire 18-hullers golfbaner er der mulighed for at bruge ferien på ridning, tennis, squash og lerdueskydning. For naturelskere er det oplagt at udforske naturparken Ria Formosa med dens fascinerende udvalg af dyreliv. Der er også flere søer, både menneskeskabte og naturlige, hvor kan få undervisning i windsurfing og vandski.

Du bør også tjekke den nærliggende by Monchique, hvor der ligger en fantastisk romersk spa, hvor du kan slappe af og samle ny energi til udfoldelserne på golfbanen.

Golf
Der er blevet afholdt flere internationale turneringer, herunder Portuguese Open, på Quinta do Lago-banen. Omgivet af hundredvis af fyrretræer, er det en usædvanlig smuk bane, der er forståeligt nok er populær. Men den er faktisk kun én af fire baner i området. Sao Lourenco anses for at være den mest udfordrende med store saltvandslaguner, der skal undgås. Ria Formosa-banen ligger midten i marsklandet, med korktræer og fyrretræer. Endelig er det en udfordring ikke at havne i vandforhindringerne på Pinheiros Altos.

En ferie på det eksklusive feriemål Quinta do Lago er ensbetydende med én ting - golf. Quinta do Lago, som ligger en smule tilbagtrukket fra Algarves kystlinje, er sålede et paradis for golfspillere. Når du har pakket køllerne ud, kan du her spille på nogle af Europas bedste baner. Der er fire baner i og omkring Quinta do Lago, hvor du kan nyde smukke udsigter, mens du forbereder dit putt. Banerne slynger mellem lagunerne og marskområderne i Ria Formosa Natural Park, så forvent mange vandforhindringer og udfordringer, hvis din bold flyver væk fra fairwayen.

Ria Formosa
Ria Formosas naturreservat strækker sig omkring 60 kilometer langs kysten. Her udgør laguner, marsker og klitter et vigtigt hjem for et rigt dyreliv. Du kan se flamingoer, krybdyr og hejrer. Der tilbydes bådture i området, men du kan også følge en af naturstierne enten til fods eller på cyklen.

Ridning
Nogle af de bedste stalde i Algarve findes tæt på Quinta do Lago. Uanset om du er en erfaren rytter eller nybegynder, kan du komme i sadlen på en guidet tur. Du kan vælge mellem en tur ud på landet eller en blid galop langs stranden.

Kulturlivet

Algarve har et rigt kulturliv, som blandt andet kommer til udtryk ved et stort antal af festivaler, der finder sted i regionen hele året rundt. Du kan her opleve farverige optog, gadedansere og levende musik. Byfestivalen om sommeren er en oplevelse, du ikke må gå glip af.

Mad og drikke

Nærheden til havet skinner tydeligt igennem på menuen i Algarve. Der vil således typisk være et stort udvalg af fiske- og skaldyrretter. Grillede sardiner er en af de populære egnsretter, som normalt er ledsaget af en let tomatsalat. Du vil også se masser af sværdfisk, rejer og havaborre på grillen. Er du eventyrlysten, kan du ofte også prøve retter med havtaske og blæksprutte.

Hvert af de luksuriøse hotelkomplekser i Quinta do Lago byder på et bredt udvalg af retter fra hele verden. Det er finere madlavning ved hjælp af de bedste lokale ingredienser. Hvis du er efter noget lidt mere traditionelt, kan det anbefales at besøge en af de kystnære fiskerestauranter. Her venter dig lækre, solide måltider til meget rimelige priser.

Natteliv
Efter at have nydt et dejligt måltid kan du fortsætte aftenen på en af de smarte barer og livlige klubber. De eksklusive barer serverer stribevis af farverige cocktails og holder åbent til ud på de små timer. Den pulserende marina ved Vilamoura ligger desuden kun en kort køretur mod vest, mens Vale do Lobo er endnu tættere på.

Byer i nærheden

Quarteira
Quarteira som ligger i udkanten af et andet berømt golfresort, Vilamoura, er et fredeligt feriested, der især er populært blandt familier og lidt ældre feriegæster. Det er da også en fantastisk destination, hvis du ønsker en rolig ferie. Her kan du tilbringe dagen på Quarteiras smukke strand og efter at solen er gået, trække op til en af kystnære restauranter. Her kan du nyde lækre fiskeretter og derefter få en cocktail under stjernerne.

Faro
De fleste feriegæster forbinder Faro med byens travle lufthavn, som for mange rejsende er indgangen til Algarve. Men det er værd at bruge mere tid i Faro end blot de to timer i lufthavnsterminalen. Der er en skøn marina og en fascinerende gammel bykerne. Her er resterne af de gamle bymure og en katedral fra det 13. århundrede. Når du klatrer til tops i katedralens tårn, belønnes du med en fantastisk udsigt over byen og kysten.

>> Besøg Faro som er hovedbyen i Algarveregionen 

Almancil
Vil du lidt væk fra luksuriøse Quinta do Lago og opleve en mere traditionel Algarve ferieby? Så besøg den lille by Almancil, som er en smuk markedsby, der er perfekt til en spadseretur. Udvalget af boutiques og gourmet-restauranter vidner om at Almancil nyder godt af nærheden til det købestærke klientel i Quinta do Lago og Vale do Lobo.

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her