Rejser til Vila Nova de Cacela

Vila Nova de Cacela er et lille rejsemål, som ligger 2 km inde i landet mellem Tavira og grænsebyen Vila Real de Santo Antonio i det østlige Algarve, ikke langt fra grænsen til Spanien. Hos Escapeaway tilbyder vi håndplukkede hoteller i området omkring Nova de Cacela. Vi er specialister i rejser til Algarve og ikke mindst i kør-selv ferie hvor du besøger flere rejsemål på en rejse rundt i regionen. Det er også oplagt at kombinere en rundrejse i bil med besøg i regionen Alentejo der grænser op til Algarve, eller med et par dage i Portugals hovedstad Lissabon.

De bedste strande

Vila Nova de Cacela er fredfyldt og fortryllende - og mest populær for at ligge tæt på nogle af de bedste strande i regionen, som du nemt kan besøge på en dagsudflugt hvis du ikke bor i nærheden. 

Seværdigheder 

Med en baggrund af funklende hvide villaer og lejligheder ligger Vila Nova de Cacelas vendt ud mod havet, Praia de Alagoa, som et søvnigt fristed med solsenge, parasoller, strandbarer og kiosker.

Praia Verde tæt på er placeret på en attraktiv skovklædt bjergtop med et panoramaudsigtspunkt øverst. Det nærliggende strandområde Praia de Manta Rota danner en del af en strækning af gyldent sand, som snor sig fra Vila Real de Santo Antonio til spidsen af Praia de Cabanas, i sig selv en uberørt strand, som er mindre overfyldt end så mange andre i sommermånederne.

Kort tids kørsel sydvest for Vila Nova de Cacela ligger Cacela Velha, en gammel fiskerlandsby, beliggende i det fredede Ria Formosa kystområde. Byen har slået sig ned på en stejl klippe med udsigt over havet, og har en kirke med en fin renæssancedør og et lille fort fra 1143. Skånet mod enhver moderne udvikling er Cacela Velha én af de bedst bevarede kystlandsbyer på Algarve.

>> Læs mere om billige pakkerejser til Algarvekysten her
>> Du kan også tage på en forlænget weekend på Algarve

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Vila Nova de Cacela