Rejser til Vila Real de Santo António

Beliggende på floden Guadianas bredder med udsigt til Spanien har Vila Real de Santo António et arkitektonisk udtryk, som ikke findes noget andet sted på Algarve. Det er oplagt at besøge Vila Real de Santo Antonio på en dagsudflugt hvis du holder ferie på Algarvekysten, men du kan naturligvis også vælge at bo på et af de charmerende hoteller vi hos Escapeaway Rejser tilbyder i området.

Dækket af hav

Vila Real de Santo António var dækket af havet i det 17. århundrede, og blev efterfølgende genopbygget af Marques de Pombal på bare 5 måneder i 1774 langs et skeletsystem; Vila Real de Santo António har et fuldstændig rektangulært gademønster, der minder om Lissabons Baixa distrikt i midtbyen.

Seværdigheder 

Brolagt med et dramatisk radialt mosaikmønster står Vila Real de Santo Antónios største torv, Praca Marques de Pombal, omgivet af appelsintræer og elegante byhuse fra det 18. århundrede. På østsiden af torvet mindes Manual Cabanas Museet den kunstner, hvis arbejder, specielt ting udskåret i træ, udgjorde grundlaget for museets samling af kunst og etnografi. Langs flodbredden i Vila Real de Santo António giver en lang esplanade på Avenida da Republica et imponerende udsyn til Ayamonte i nabolandet Spanien.

Oplev slottet i Castro Marim, tæt på Vila Real de Santo António

Bare 3 km nord for Vila Real de Santo António ligger Castro Marim, domineret af byens massive slot på en høj, bygget af Kong Afonso III i det 13. århundrede. Inden for slottets mure er resterne af et mindre slot, som engang var hovedkvarter for Kristi Milits. Fortet Sao Sebastiao tæt på blev bygget i 1641 for yderligere at forsvare landet mod spanske invasioner.

>> Læs også om forlænget weekend i Algarve
>> Book et håndplukket luksushotel i Portugal

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Vila Real de Santo António