Hoteller i Vilamoura

Vilamoura i Algarve er et af de mest populære feriemål i Europa, men fremstår alligevel som et godt eksempel på et sted, hvor kvalitet prioriteres over kvantitet. Hos Escapeaway finder du et stort udvalg af billige hoteller der alle har minimum 4 uf af 5 på Tripadvisor. Du finder nemt et hotel der opfylder dine behov ved at bruge vores hotel-filter i søgemaskinen. Du kan også udvælge forskellige temaer på alle hotellerne, f.x. all inclucive eller hoteller for voksne.

Bestil hotel only eller en pakkerejse med fly

Uanset om du skal rejse til Algarve eller til et af de mange andre rejsemål kan du vælge at bestille et hotelophold alene eller en pakkerejser med fly og evt. billeje eller transfter tur / retur til dit hotel. På mange af hotellerne i Alagarve tilbyder vi gratis afbestilling helt op til få dage før ankomst. Bestilelr du deriomod en pakkerejser inkl. fly og hotel er du naturligvis dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. Er der mere end ca. 40 dage til afrejse kan du i langt de fleste tilfælde nøjes med at betale et depositum når du booker din rejse eller hotel.

Læs meget mere om rejser til Villamoura i Algarve

Der er masser at tage sig til her i ferien lige fra slentreture i de smukke omgivelser til flotte sceneshows for ikke at tale om de mange vandsportsaktiviteter. Er du heldig, at din ferie falder sammen med nogle af de sportsbegivenheder, som Vilamoura er kendt for, kan du glæde dig. 

Der løber en fabelagtig sandstrand langs hele ferieområdets sydlige grænse, og den nærliggende strand i Quarteira er ligeledes inden for din rækkevidde. Marinaen er også fyldt med liv og flotte sejlbåde, der herfra nemt kan glide ud i det blå Atlanterhav. 

Nattelivet i Vilamoura er lige så varieret som det er livligt. Hotellerne i regionen opsætter spektakulære sceneshows med dansere og sangere i farverige kostumer. Der er også masser af eleganter barer og smarte restauranter, hvor du kan nyde et velsmagende måltid. Der vil selvfølgelig også være rig lejlighed for at bare nyde en stille aften i Vilamoura med en rolig gåtur gennem gaderne.

Mad og drikke

Der mangler ikke spisesteder i Vilamoura. Tværtimod kan man finde noget, som passer til enhver smag. De fleste restauranter og barer findes i og omkring lystbådehavnen, og det kulinariske udbud er meget varieret. Eftersom Vilamoura og Quarteira har et stærkt fiskersamfund, vil du begge steder finde mange fiskeretter på de fleste menuer. Tag plads langs havnefronten og nyd lækker friskfanget fisk. Når du får lyst til en drink, kan du vælge mellem alt fra hyggelige pubber til elegante vinbarer.

Historie og kultur

Vilamoura har en rig historie, der strækker sig tilbage til romertiden. Få styret din lyst til historiske seværdigheder med en tur til Cerro da Vila og udforsk bronzealderen. Her er det nemt at tænke sig tilbage til romertiden, når man står ved resterne af det, der engang var en luksuriøs villa eller beundrer kunstgenstande i museet. 

Hvis du ønsker at opleve lokal kultur på din ferie i Vilamoura, kan det anbefales at tage en tur til markederne i Quarteira. Her kan du gå på opdagelse blandt smagfulde portugisiske delikatesser og specialiteter, mens du blander dig med lokalbefolkningen og forhandler med stadeholderne.

Gyldne strande

Hvis du drømmer om at dase på gyldne sandstrande i ferien, vil du elske Vilamoura. Dens hovedstrand er meget let at finde, da den kun er få skridt fra lystbådehavnen. Her har du perfekte betingelser for at slikke sol og mange muligheder for at prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Hvis du følger stranden mod sydøst, ender du på den ligeledes smukke sandstrand ved Quarteira med blødt sand, roligt vand og stenhøfter. Denne charmerende by har en fredelig atmosfære, der indbyder til afslappende dage på sandet.

Vejr

Vejret i Vilamoura om sommeren er varmt og tørt med masser af solskin og høje temperaturer, som man vil forvente af Algarve. I vintermånederne falder temperaturen lidt, men det er stadig meget mildere end de danske vintre. Takket være det solrige klima, kan du sagtens rejse til Vilamoura året rundt, når det passer dig og din familie bedst.

Seværdigheder

De vidunderlige strande ved Vilamoura har ikke overraskende en stor tiltrækningskraft på de besøgende - specielt i sommerhalvåret. Men en ferie her byder også på mange andre seværdigheder og oplevelser.

Der er for eksempel mange nærliggende landsbyer, som du kan tilbringe dage på at udforske, samt afsindes strande at opdage og trække sig tilbage til. Der er offentlig transport mellem alle landsbyerne, men billeje er den nemmeste måde at komme rundt på, da trafikken kun sjældent er tæt. 

Den nærliggende naturpark ved Ria Formosa, som tiltrækker naturelskere fra nær og fjern, er en chance for at udforske den enestående flora og fauna, der findes her i det  sydligste Portugal. Dagsture kan også nemt arrangeres til naturparken Fonte Benemola, som ligger lidt længere væk. Dette fantastiske skovområde er ideelt til vandreture, hvor man har chance for at spotte Algarves unikke dyreliv. 

Vilamoura er en kendt golfdestination og tiltrækker mange golfrejsende til sine frodige grønne fairways og naturskønne baner. Dertil kommer, at man kan kombinere tiden på banerne med spændende madfestivaler, karnevaler, forlystelsesparker og naturskønne udflugter.

Familiehoteller

Vilamoura er en meget familievenlig destination, hvor der også er mulighed for at forældrene kan få kvalitetstid alene, og børnene en chance for at tage på eventyr, de sent vil glemme!

Tag for eksempel hele familien med på en hvalsafari. Er I heldige at komme tæt på verdens største pattedyr, får I en gåsehudsfremkaldende oplevelse, der overgår alt andet. Måske møder I også en flok delfiner på turen. 

En anden familievenlig aktivitet, er at leje en båd og tilbringe en dag ude på havet. Det er en fantastisk måde at udforske Algarvekysten og alle de fascinerende klippeformationer langs den. Hvis du ikke føler dig sikker nok til at tage en båd ud på Atlanterhavet alene, kan du nemt finde en kaptajn, der er villig til at sejle jer rundt.

Hoteller for par

Det centrale Vilamoura er et fint sted at bo for par med nogle af de mest eksklusive resorter i dette område. Her kan du finde moderne lejligheder og overdådige hoteller med All inclusive og udstyret med alle de faciliteter, I kan få brug for. 

Er du ved at planlægge en ferie for dig og din udkårne, er det også værd at overveje Aldeia Do Mar. Dette område har et godt udvalg af fremragende restauranter, masser af butikker, og er inden for gåafstand af den solbeskinnede strand.

Hvis I ønsker at bo lidt mere afsides i ferien, kan I med fordel søge ud af byen og bo nord for Falesia stranden. Her i kort afstand fra Vilamoura kan I nemt komme til stranden og slappe af med lidt mere privatliv. 

>> Læs mere om hoteller

Kort over Vilamoura

Populære hoteller i Vilamoura

Portugal, Algarve, Vilamoura
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.8 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Vilamoura
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Vilamoura
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Afstand til centrum: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)