Weekendrejser til Algarve

Algarve ligger på Portugals sydlige kyst, og her får du naturskønne oplevelser, kilometerlange sandstrande og mere end 3.000 solskinstimer hvert eneste år. Alt dette ligger desuden blot få timer væk i fly, hvorfor Algarve er en oplagt rejsedestination, hvis du har lyst til at rejse væk på en forlænget weekend med din kæreste eller veninde. Udover de mange sandstrande, som kysten er kendt for, kan du også besøge de charmerende, små kystbyer, der byder på gode restauranter og flotte promenader, hvor man kan sidde og nyde solnedgangen, mens man drikker et glas kold rosévin. Algarve er desuden det oplagte sted at rejse til, hvis du er på udkig efter flotte golfbaner, eller hvis du er glad for at surfe. 

Der er ingen tvivl om, at Algarve har noget for enhver smag, og hver eneste dag kan du flyve til den skønne portugisiske kyst fra både Billund, København, Aarhus, Aalborg og Hamborg alt efter, hvad der passer bedst for dig. Vi anbefaler desuden, at du lejer en bil, når du skal til Algarve, da du dermed nemmere kan komme rundt og besøge de mange kystbyer. En lejet bil giver dig desuden mulighed for at køre op i bjergene, hvor du vil få mange gode ferieminder, der kan tages med hjem i kufferten efter weekendrejsen.

Tag på forlænget weekend i Algarve, og besøg de mange havnebyer

Algarvekysten byder også på masser af spændende historie, og herudover kan du gå på opdagelse i maden, der ganske enkelt må siges at være en fornøjelse. Det er særligt inden for skaldyr og fisk, at Algarvekysten gør sig særligt bemærket, og du kan nyde både muslinger, rejer og sardiner i lange baner på stort set alle restauranterne her. Herudover er det oplagt at besøge de lokale vingårde i Algarve, der producerer vin i særdeles topklasse, hvis du har en vinelsker gemt i maven.

Har du tilbragt det meste af dagen ved stranden, kan du eventuelt slutte dagen af med en køretur rundt til de mange byer langs kysten. Besøg eksempelvis Albufeira med de hvidkalkede bygninger og smalle gader, eller måske charmerende by Tavia mere er noget for dig. Byen Portimao er også et besøg værd, hvor du finder nogle af de flotteste strande i Europa. Endeligt skal det nævnes, at du også kan vælge at tage til Spanien og eventuelt til Sevilla, da dette er den perfekte destination til endnu flere kulturelle oplevelser og shoppingmuligheder.   

Book en billig weekendrejse til Algarve med fly og hotel inkluderet

Har du brug for at komme lidt væk hjemmefra, er en forlænget weekend til Algarve uden tvivl det, du har brug for. Læn dig tilbage på en solseng ved de lange og fortryllende strande, eller lej en bil, og tag på oplevelse i de mange havnebyer, du finder langs kysten. Mulighederne er mange, og det handler bare om at komme i gang med at booke din rejse med det samme. Brug vores søgemaskine, hvor du selv kan sammensætte din tur til Algarve. Her finder du billige priser på udvalgte hoteller og rutefly, og mulighed for at inkludere lejebil i en pakkerejse til Algarve, så du kan få en ferie lige efter dine ønsker og behov.

>> Læs også om luksushoteller på Algarvekysten
>> Se alle rejser til Portugal her

>> Læs mere om weekendrejser

Kort over Algarve

Populære hoteller i Algarve

Portugal, Algarve, Albufeira
9,0
Fabelagtigt
2415 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Albufeira
9,0
Fabelagtigt
1172 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Vila Nova de Cacela
9,2
Fabelagtigt
111 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 56 km
  • Nærmeste strand: ca. 7.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)