Rejser til Corvo

Corvo er en charmerende stump land midt i Atlanterhavet. Dens hvide huse ligger oppe i klipperne højt over havet og dens blå sø findes på bunden af et dybt krater. I det grønne landskab lever øens befolkning, som holder liv i de gamle traditioner på Azorerne. Corvo er stadig en tidløs ø og giver nogle uforglemmelige ferieminder.

Landet med evig fred

Hvis man kun har nogle få timer at tilbringe på Corvo, bør man slentre en tur gennem gaderne med de traditionelle huse, hvor vinduesrammerne er malet i klare farver. Besøg den flamske kirke fra det 16. århundrede og tag en tur op på Monte Gordo bjerget for at få en bedre udsigt over søerne med de små holme og den nærliggende ø Flores.

Gæstfrie Corvo

Hvorfor ikke blive nogle få dage, ja måske endda en uge, for fuldt ud at opdage Corvos kultur? Hele familien vil blive modtaget med varm gæstfrihed af den lokale befolkning, når de viser deres lokale skikke og traditioner. Gå sammen med mølleren til vindmøllen med de hvide sejl eller se bønderne og hyrderne arbejde på markerne. Eller betragt fiskerbådene, når de står til havs ved morgengry. Uanset hvilken oplevelse, man vælger, vil man rejse fra Corvo med en følelse af at have deltaget i det enkelte liv i et lille samfund.

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Corvo