Rejser til Flores

Flores på Azorerne er ensbetydende med uspoleret natur – fra øens bjergtoppe og stejle klipper, der falder lodret ned i havet, og dens 7 søer i det grønne landskab til de mange vandfald og blomster, der fylder Flores med farve.

Velkommen hos Escapeaway! Flores er en destination, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer rejser til Flores. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til Flores, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre rejser vi kan tilbyde, f.eks.:

>> Billige rejser til São Miguel
>> Billige rejser til São Jorge

Blomsterne 

Flores indbyder til en vandretur langs med hortensialundene, der gennemskærer hele øen. Der er meget at se og beundre under sin ferie på Flores – fra søernes spejlblanke overflader til vulkankraternes bund og Rocha dos Bordoes’s kæmpemæssige prismer af basalt til den naturskønne udsigt over land og hav, fuglelivet og forskellig flora.

Aktiviteter på Flores

Andre måder at nyde ferien på, når man er på ferie på Flores, er dykning blandt farverige klippeformationer, ørredfiskeri i bække og en svømmetur i naturskabte bassiner, der er dannet af lava. Det anbefales også at besøge byerne Santa Cruz og Lajes og de små landsbyer på Flores, som opstod omkring det 15. århundredes bosætninger. Man vil også finde maleriske landsbyer i dalene eller højt oppe på klipperne, som f.eks. Fajazinha og Fazenda das Lajes.

Hvad enten man holder af en aktiv ferie eller ren afslapning, vil en ferie i den storslåede natur på øen Flores give hele familien ny energi.

Sådan rejser du til Flores

Europas vestligste punkt, øen Flores i Azorerne, nås fra Flores Airport nær byen Santa Cruz. Du skal dog påregne en rejser til hovedøen Sao Miguel først da det herfra er eneste mulighed for at flyve til Flores med det lokale flyselskab SATA.

Flores lufthavn

Lufthavnen på Flores forbinder øen med de andre øer i den azoriske arkipelag. Lufthavnen er lille og har kun en terminal, der kun er udstyret med det allermest nødvendige - der er en lille turistinformation og en bar, hvor man kan købe sig en snack og noget at drikke. Information om Air Azores flyvninger til de andre øer findes i terminalen.

Transport til og fra lufthavnen

Fra lufthavnen kan man komme rundt på øen med taxi og busser.

Bestil billige rejser til Flores online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til Flores. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i Flores. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til Flores - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i Flores. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Flores