Rejser til Graciosa

Den lille ø Graciosa på Azorerne har vinmarker, der gennemskæres af sorte stenmure, hvide vindmøller mod den blå himmel, og er berømt for sin skønhed og det omgivende havs hvide skum. På den tidløse og rolige ø Graciosa kan man nyde en afslappet ferie og få genopladet sine batterier.

Velkommen hos Escapeaway! Graciosa er en destination, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer rejser til Graciosa. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til Graciosa, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre rejser vi kan tilbyde, f.eks.:

>> Se alle vores rejser til Portugal
>> Se også rejser til Madeira

Historie, vinmarker og sorte stenmure

Vil man gå på opdagelse på Graciosa, må man gå gennem vinmarker, der ligger som skakspilsfelter omgivet af sorte lavamure ”currais”, eller tage op i bjergene for at opleve den storslåede udsigt over landskabet.

Man kan også beundre den frodige vegetation omkring Graciosas vulkankratere eller ”caldeiras” og udforske en udslukt vulkan ved Furna do Enxofre med dens underjordiske sø. Man må heller ikke gå glip af en vandretur langs med Graciosas romantiske kyst med de dybe bugter og små øer.

Santa Cruz

I byen Santa Cruz er gaderne kantet med hvide huse, som daterer sig et par århundreder tilbage og i sognekirken kan man se paneler fra det 16. århundrede samt kostbare eksempler på portugisisk malerkunst.

Mad og vin på Graciosa

Det kan ikke undre, at Graciosa med så mange vinmarker producerer fremragende vine. Man kan få både rødvine og hvidvine, og de passer perfekt til de lokale retter med frisk fisk, skaldyr og kød. Som afslutning på måltidet kan man prøve en traditionel budding og et glas brændevin ”aguardente”, der er destilleret i traditionelle kobberkar.

Bestil billige rejser til Graciosa online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til Graciosa. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i Graciosa. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til Graciosa - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i Graciosa. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Graciosa