Hideaways på Azorerne

Hideaways er specialister i rejser til Portugal, og du kan rejse til fire af Azorernes i alt ni øer: Pico, Faial, Terceira og São Miguel. Her bor du på håndplukkede hoteller eller ferieboliger, som udgør perfekte baser for at udforske noget af Europas smukkeste natur med bjergtagende udsigter og alsidig flora og fauna, ligesom du kan se frem til at møde en varm, venlig lokalbefolkning samt ikke mindst at fordybe dig i spændende gastronomiske oplevelser. Uanset hvilken af de fire øer du vælger, venter der dig dig en uforglemmelig ferie på Azorerne.

Vil du ikke bo på et hideaway i din ferie, kan du se alle rejser til Azorerne her

Oplev mere med ø-hop 

Som ved de andre rejsemål i programmet hos Hideaways kan du også på Azorerne eventuelt vælge at sammensætte en rundrejse med ophold på forskellige hideaways, hvor du "ø-hopper" mellem 2, 3 eller hele 4 øer på samme ferie og dermed få chancen for at opleve mere af den fantastiske variation i øgruppen.

Er du for eksempel til aktive ferier ved vandet, vil du elske Tercira, som har Azorernes bedste strande og masser af muligheder for at windsurfe, snorkle, dykke, sejle i kajak og meget andet. Her og især i havet omkring øerne Faial og Pico er der desuden gode chancer for at møde nogle af de mange hvaler og delfiner, som hvert år trækker forbi Azorerne.

Er du mere til aktiviteter på land, byder Azorernes bjergrige vulkanlandskaber på gode muligheder for vandreture i storslået, eksotisk natur. Snører du vandrestøvlerne, kan du for eksempel bestige Portugals højeste punkt, vulkankegle Pico (2351 meter) på øen af samme navn.

Hideaways - ferie på unikke gemmesteder

Azorerne er naturligvis også et perfekt rejsemål for dig, som blot ønsker at sætte tempoet helt ned og slappe af i skønne omgivelser. Hideaways har personligt været på Azorerne for at udvælge charmerende hoteller og ferieboliger, hvor du fra dag ét vil føle dig hjemme og nemt slippe hverdagens stress.

Hos Hideaways har man netop specialiseret sig i at rejse ud og finde unikke gemmmesteder i form af hoteller og ferieboliger med sjæl og karakter, der kan danne ramme om en anderledes ferieoplevelse med lokal kolorit og en uformel stemning.

Læs mere om Hideaways på Azorerne 

Hvad er et Hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.  

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig fra andre gode steder ved, at det har sin egen personlighed. F.eks. at det er familiedrevet eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil opholdet for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér