Adegas do Pico

Officiel kategori

Vores vurdering

108 anmeldelser
Beskrivelse

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

Hvert af de 12 huse er forskellige i størrelse og beliggenhed. Fælles for alle er, at de har rustikke stenmure, er møbleret i en hyggelig landlig stil, har TV, badeværelse og med 1, 2 eller 3 soveværelser (fra 2 til 8 personer).

Køkkenerne er udstyret med en mindre ovn, mikroovn, potter og pander, kaffemaskine, alt i service og postelin, opvaskemaskine og vaskemaskine m.m.

De ligger alle i ”landsbyen” Adegas do Pico og har mellem 30 og 1000 m til indkøb og restaurant og mellem 50 og 1300 m til Atlanterhavet.

Her er ikke noget luksuriøst over feriehusene – tværtimod. Men her er meget charmerende og faciliteterne er i orden fra inderst til yderst. Alle har udsigt over havet og har desuden egen terrasse og lille gårdhave, hvor du passende kan grille din friske fisk til enten frokost eller aften.

OBS: Her findes også værelser til en eller to personer (disse har ikke alle køkkenfaciliteter, så vælg en lejlighed eller villa, hvis du ønsker selv at kunne lave mad).

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Adegas do Pico. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Hotelbar
  • 2 el. flere soveværelser
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Rua do Ramal 14, Prainha
9940-062 Abrantes

Koordinater

Latitude: 38.4713
Longitude: -28.1983

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere