Rejser til Santa Maria

På Santa Maria ligger vinmarkerne på stejle bjergterrasser, og slanke, hvide skorstene pryder de portugisiske bosætteres traditionelle huse.

Velkommen hos Escapeaway! Santa Maria i Azorerne er en destination, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer rejser til Santa Maria. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til Santa Maria, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre rejser vi kan tilbyde, f.eks.:

>> Billige rejser til Madeira
>> Billige rejser til Portugal

Historiske landsbyer

Santa Marias historiske landsbyer, Vila do Porto og Anjos, var vidne til Columbus´s ankomst på hans første rejse til Amerika og har stadig den dag i dag en charmerende, uspoleret karakter.

Fremragende strande og landskaber 

Santa Marias kystlinie er rig på vige, hvor man finder de smukkeste strande på Azorerne og øen har også de fleste solskinstimer. Santa Marias høje, mavekildrende bølger er en spændende udfordring for surfere, mens dybhavsfiskeri, sejlads, dykning og paraglidning tiltrækker dem, som ønsker en mere adrenalinpumpende ferie.

Fredfyldte landskaber 

Hvis man trænger til en stille pause, vil man sætte pris på Santa Marias rolige landskaber, frodigt grønne bjerge og golde sletter og lokalbefolkningens afslappede livsstil. Man kan nyde en behagelig vandretur gennem gamle skove og beundre bugten Baía de Sao Lourenco´s skalformede geologi. Undervejs vil man opdage, at Vila do Porto, Santo Espírito, Anjos og Sao Pedro er vigtige stop på turen rundt til Santa Marias historiske kirker, klostre og fæstninger.

Det lokale køkken på Santa Maria

Under opholdet på Santa Maria vil der også være masser af tid til at smage det lokale køkken med bl.a. frisk fisk, traditionelle opskrifter og buddinger. Der fremstilles også stadig en passende mængde traditionelt kunsthåndværk på øen.

Sådan rejser du til Santa Maria

Santa Maria er den østligste af øerne i den azoriske arkipelag og besøgende rejser til øen via dens lufthavn, Santa Maria Airport. 

Santa Maria-lufthavnen ligger tæt ved Vila do Porto, der er øens mest befolkningsrige område. Air Azores (SATA) flyver mellem lufthavnen og Ponta Delgada på São Miguel. Santa Marias lufthavn har kun en lille terminal, så man farer ikke vild. I lufthavnens terminal finder man nødvendigheder som hævemaskiner og en turistinformation. Der er offentlig transport til Vila do Porto, der ligger fire kilometer fra lufthavnen. Der er også taxi og billeje, der nok er den bedste mulighed for hurtigt og effektivt at komme rundt på øen.

Bestil billige rejser til Santa Maria online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til Santa Maria. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i Santa Maria. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til Santa Maria - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i Santa Maria. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Santa Maria