Rejser til São Jorge

São Jorge på Azorerne er en grøn ø med en vegetation, der dækker bjergene og dalene, hvorfra man har en betagende udsigt til Pico og Pico Mountain. Stejle klipper falder lodret ned i havet og over det forbløffende åbne landskab lyder fuglesang.

Velkommen hos Escapeaway! São Jorge er en destination, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer rejser til São Jorge. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til São Jorge, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre rejser vi kan tilbyde, f.eks.:

>> Se alle rejsemål på Azorerne her
>> Se alle rejsemål i Portugal her

En ø for naturelskere

São Jorge sammenlignes ofte med et kæmpestort skib af sten, der har ankret op på det blå hav, og en ferie på São Jorge vil bringe hele familien tættere på naturen.

Man må ikke gå glip af en vandretur på São Jorge. En smal sti snor sig mellem græsgange og kratskove for at ende ved toppen af Serra do Topo -bjergene, mens en anden sti fører ned til Faja de Santo Cristo, et klippefyldt østykke, der rager op af havet, med en lille sø ved siden af havet. Man kan også følge de mange stier på São Jorge, som er trådt af bønderne, der arbejder i markerne, eller "fajãs", der leder malkekvæget til græsgangene på bjergskråningerne med friskt, ungt græs.

São Jorges hvidkalkede landsbyer

São Jorges hvidkalkede landsbyer ligger spredt ud over det uspolerede landskab, langs med vandløb eller højt oppe på klipperne. Lejlighedsvis kan man se små mejerier, hvor komælk bliver lavet til øens berømte oste, der er en god start på ethvert måltid.

En opdagelsesrejse

At gå en tur på São Jorge er som at begynde på en opdagelsesrejse. Man vil opdage smukke landskaber og byer, hvor der stadig fremstilles traditionelt kunsthåndværk, såsom uldne sengetæpper, der er håndvævet med stor dygtighed på trævæve. Man kan også opdage et gammelt kirketårn, der blev begravet under et vulkanudbrud, samt opleve freden og roen, der hersker på denne ganske enestående ø.

Bestil billige rejser til São Jorge online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til São Jorge. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i São Jorge. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til São Jorge - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i São Jorge. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i São Jorge