Caloura Resort Hotel

Officiel kategori

Escapeaways kategori

541 anmeldelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Caloura var for nogle år siden noget mindre i størrelse, men fordi her kommer så mange stamgæster, så blev de faktisk nødt til at bygge til for at kunne blive ved med at byde alle velkommen. Derfor findes her i dag i alt 80 velindrettede værelser. Dermed er Caloura et af vores største hotellet i programmet, men heldigvis er charmen bevaret.

Værelserne er relativt store med dobbeltseng eller to adskilte senge. Her er også plads til opredninger, således der også kan bydes velkommen til familier med to voksne og to børn. Uanset hvilket værelse, som bliver dit hjem under ferien, så har du garanti for enten terrasse eller balkon.

Stilen er ikke det sidste skrig i modebranchen, og her er måske også lidt slidt i kanten, men glem alt om det – når først du har pakket ud, vil du elske at være en ”del af familien” her.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Caloura Resort Hotel. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • By under 3 km væk
 • Strand under 1½ km væk
 • Hotelbar
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

9560-260 Agua De Pau
9560-260 Agua De Pau

Koordinater

Latitude: 37.7142
Longitude: -25.5153

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere