• Gæstebedømmelser 8,8
  Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
  …der til efternavn hedder Cascais Boutique Hotel er lidt af en legende på disse kanter. Et gemmested for parret, der søger et åndehul med Atlanterhavet som nabo og tæt på byen.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
  Albatroz er et af Cascais' mest ikoniske og historiske hoteller. Et gemmested midt i byen på sin egen klippepynt og med adgang til stranden. Her får du en tiltrængt balsam-for-sjælen-følelse!
 • Gæstebedømmelser 9,1
  Portugal, Algarve, Porches
  En oase for dig, der ønsker god standard og mange faciliteter til en rigtig fornuftig pris. Blot 10 min. fra Algarves finkornede strande og hyggelige fiskerbyer. Bo i velindrettede dobbelt- og familieværelser eller rummelige ferieboliger med ... plads fra 4 til 6 personer. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 9,9
  Portugal, Madeira, Funchal
  Afslappende med touch af chic’e og moderne detaljer – super service og herlig beliggenhed i byen. Her vil jeg unde dig at være gæst, hvis du overvejer Madeira til din næste ferie!
 • Gæstebedømmelser 9,2
  Portugal, Madeira, Funchal
  The Vine - et af Madeiras mest ikoniske hoteller, som du ikke vil glemme lige med det samme. Her bor du midt i Funchal med den mest vidunderlige udsigt og i kort gå-afstand til Atlanterhavet.
 • Gæstebedømmelser 9,5
  Portugal, Porto E Norte, Pinhao
  Velkommen til vidunderlige omgivelser med kig til Douro-floden, dens forbipasserende både og bjergskråninger med vinmarker i de fineste mønstre – her vil du føle dig mere end bare godt tilpas!