• Gæstebedømmelser 9,5
  Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
  9,2
  Fabelagtigt
  885 anmeldelser
  En landlig oase midt i det centrale Lissabon. Glæd dig til at bo på et roligt sted tæt på de berømte seværdigheder i et dejligt kvarter. Kun 5 minutters gang til Bairro Alto.
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
  9,0
  Fabelagtigt
  744 anmeldelser
  Selvom Farol kun ligger 5 min. gang fra den gamle fæstning i Cascais, så mærker du kun svagt, at du er så tæt på byen. Nyd at stå op til Atlanterhavet hver morgen på et gennemført, intimt designhotel på rivieraen.
 • Gæstebedømmelser 9,2
  Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
  9,5
  Fabelagtigt
  1067 anmeldelser
  Albatroz er et af Cascais' mest ikoniske og historiske hoteller. Et gemmested midt i byen på sin egen klippepynt og med adgang til stranden. Her får du en tiltrængt balsam-for-sjælen-følelse!
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Portugal, Madeira, Funchal
  9,2
  Fabelagtigt
  875 anmeldelser
  The Vine - et af Madeiras mest ikoniske hoteller, som du ikke vil glemme lige med det samme. Her bor du midt i Funchal med den mest vidunderlige udsigt og i kort gå-afstand til Atlanterhavet.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
  9,3
  Fabelagtigt
  1476 anmeldelser
  Villa Italia er balsam for sjælen! Eksklusivt, elegant og masser af havudsigt. Et 100% livsnyderhotel med sans for detaljerne - og så bor du i øvrigt i gåafstand til Cascais, shopping og strand.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Portugal, Centro de Portugal
  9,3
  Fabelagtigt
  1801 anmeldelser
  Fås (næsten) ikke bedre! I Portugals gamle kongeby, Coimbra, kan du kombinere en ferie på Quinta das Lagrimas med kultur, shopping, gastronomi og afslapning i særklasse.