• Gæstebedømmelser 8,6
  Portugal, Algarve, Alporchinhos
  9,6
  Fabelagtigt
  1033 anmeldelser
  Her får du ”hele pakken”. Gåafstand til havet, wellness i særklasse og panoramiske udsigter. Desuden hyggekroge i den store parklignende have og inde for finder du en rigtig god standard i tilpas nærhed til kystens badebyer.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Portugal, Madeira, Funchal
  9,7
  Fabelagtigt
  505 anmeldelser
  Afslappende med touch af chic’e og moderne detaljer – super service og herlig beliggenhed i byen. Her vil jeg unde dig at være gæst, hvis du overvejer Madeira til din næste ferie!
 • Gæstebedømmelser 8,9
  Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
  9,4
  Fabelagtigt
  925 anmeldelser
  Selvom Farol kun ligger 5 min. gang fra den gamle fæstning i Cascais, så mærker du kun svagt, at du er så tæt på byen. Nyd at stå op til Atlanterhavet hver morgen på et gennemført, intimt designhotel på rivieraen.
 • Gæstebedømmelser 9,0
  Portugal, Madeira, Funchal
  9,0
  Fabelagtigt
  469 anmeldelser
  Quinta Mirabela er et historisk designhotel med udsigt over Atlanterhavet - her bor du blot 2 km fra Funchals gamle bydel, marina og shopping.
 • Gæstebedømmelser 9,9
  Portugal, Madeira, Funchal
  9,9
  Fabelagtigt
  817 anmeldelser
  Jardins do Lago ved Funchal betyder 'haven med søen' og det grønne er da også et af quintaen's plusser - her er så mange gode ting i vente, at det er med på listen over mine personlige favoritter!
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Portugal, Madeira, Funchal
  9,7
  Fabelagtigt
  824 anmeldelser
  I centrum af Funchal finder du Castanheiro Boutique Hotel som er et sted hvor klassiske dyder og moderne bekvemmeligheder går hånd i hånd.