• Gæstebedømmelser 9,9
  Portugal, Madeira, Funchal
  9,8
  Fabelagtigt
  829 anmeldelser
  Jardins do Lago ved Funchal betyder 'haven med søen' og det grønne er da også et af quintaen's plusser - her er så mange gode ting i vente, at det er med på listen over mine personlige favoritter!
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Portugal, Madeira, Canico
  9,4
  Fabelagtigt
  724 anmeldelser
  Quinta Splendida er en oase i bogstaveligste forstand. Her er panoramiske views, botanisk have, gourmet-restaurant og SPA-faciliteter. Omvendt "helt nede på jorden" og en meget afslappende atmosfære.
 • Gæstebedømmelser 9,5
  Portugal, Madeira, Canico
  9,3
  Fabelagtigt
  364 anmeldelser
  Lækre lejligheder og villaer med panoramaudsigt over Atlanterhavet og Funchal. Her bor du lidt uden for centrum og med mulighed for at spille golf.
 • Gæstebedømmelser 9,5
  Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
  9,2
  Fabelagtigt
  1073 anmeldelser
  En landlig oase midt i det centrale Lissabon. Glæd dig til at bo på et roligt sted tæt på de berømte seværdigheder i et dejligt kvarter. Kun 5 minutters gang til Bairro Alto.
 • Gæstebedømmelser 8,9
  Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
  9,4
  Fabelagtigt
  981 anmeldelser
  Selvom Farol kun ligger 5 min. gang fra den gamle fæstning i Cascais, så mærker du kun svagt, at du er så tæt på byen. Nyd at stå op til Atlanterhavet hver morgen på et gennemført, intimt designhotel på rivieraen.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Portugal, Porto E Norte, Porto
  9,4
  Fabelagtigt
  1939 anmeldelser
  Bo lige ned til Portos livsnerve, den travle Douro-flod med kig til Dom Luis-broen – et af byens landemærker. Pestana Porto er et af de mest velkendte hoteller med en af byens bedste beliggenheder!