• Gæstebedømmelser 9,6
  Portugal, Porto E Norte, Porto
  9,3
  Fabelagtigt
  1391 anmeldelser
  Hotel Infante Sagres ligger helt centralt i Porto og er indbegrebet af en ødsel og overdådig stil, hvor prægtige lysekroner, blyindfattede ruder og indbydende polstrede møbler kæmper om opmærksomheden
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Portugal, Azorerne, São Miguel, Ponta Delgada
  9,1
  Fabelagtigt
  659 anmeldelser
  Centralt beliggende hotel i Ponta Delgada, tæt på havet og flere seværdigheder og restauranter. Hotellet tilbyder solterrasse med pool og liggestole, SPA og motionsrum og god service.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Portugal, Madeira, Funchal
  9,7
  Fabelagtigt
  470 anmeldelser
  Afslappende med touch af chic’e og moderne detaljer – super service og herlig beliggenhed i byen. Her vil jeg unde dig at være gæst, hvis du overvejer Madeira til din næste ferie!
 • Gæstebedømmelser 9,5
  Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
  9,2
  Fabelagtigt
  959 anmeldelser
  En landlig oase midt i det centrale Lissabon. Glæd dig til at bo på et roligt sted tæt på de berømte seværdigheder i et dejligt kvarter. Kun 5 minutters gang til Bairro Alto.
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Portugal, Porto E Norte, Viana do Castelo
  9,2
  Fabelagtigt
  1367 anmeldelser
  Langt oppe i Nordportugal, blot 35 km fra den spanske grænse, knejser Pousada de Viana do Castelo ved byen af sammen navn så fint på en bakketop - sikken et smukt syn!
 • Gæstebedømmelser 9,2
  Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
  9,5
  Fabelagtigt
  1069 anmeldelser
  Albatroz er et af Cascais' mest ikoniske og historiske hoteller. Et gemmested midt i byen på sin egen klippepynt og med adgang til stranden. Her får du en tiltrængt balsam-for-sjælen-følelse!