• Gæstebedømmelser 9,1
  Portugal, Alentejo, Évora
  Verdens første kork-hotel! Bo i Portugals spisekammer midt mellem olivenlunde, kornmarker og duften af lavendel. Her får du Alentejo helt ind under huden på den mest autentiske måde
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Portugal, Porto E Norte, Pinhao
  Velkommen til vidunderlige omgivelser med kig til Douro-floden, dens forbipasserende både og bjergskråninger med vinmarker i de fineste mønstre – her vil du føle dig mere end bare godt tilpas!
 • Gæstebedømmelser 8,9
  Portugal, Madeira, Câmara de Lobos
  ”50 shades of green” kunne godt være indledningen til denne unikke quinta. Ud over ’alt det grønne’ så kan dine smagsløg også glæde sig til at holde ferie netop her. Et getaway for den aktive gæst, der også gerne vil forkæles.
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
  Villa Italia er balsam for sjælen! Eksklusivt, elegant og masser af havudsigt. Et 100% livsnyderhotel med sans for detaljerne - og så bor du i øvrigt i gåafstand til Cascais, shopping og strand.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Portugal, Porto E Norte, Viana do Castelo
  Langt oppe i Nordportugal, blot 35 km fra den spanske grænse, knejser Pousada de Viana do Castelo ved byen af sammen navn så fint på en bakketop - sikken et smukt syn!
 • Gæstebedømmelser 9,5
  Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
  Albatroz er et af Cascais' mest ikoniske og historiske hoteller. Et gemmested midt i byen på sin egen klippepynt og med adgang til stranden. Her får du en tiltrængt balsam-for-sjælen-følelse!