Bilferie i Portugal

Med sine vidt forskellige landskaber, provinser, kulinariske regioner og byer, er det næsten en skam kun at besøge et sted, når man rejser til Portugal. Derfor er Portugal også en noget nær ideel destination for en ferie i bil rundt i landet. Book din bilferie i Portugal med Escapeaway i dag!

Vi anbefaler at du flyver til Portugal, og sadler om til lejebil inden turen går rundt til de steder, du har allermest lyst til at besøge. Hos Escapeaway kan vi skræddersy en bilferie helt efter dit ønske. Hvad med for eksempel at få udleveret en lejebil i Lufthavnen i Lissabon og tage første nat i den smukke hovedstad? Læs evt mere på vores side om storbyferie i Lissabon.

Herefter kan du besøge de eventyrlige små byer Sintra og Cascais på kysten, inden turen går til den eventyrlige provins Alentejo. Her kan du sætte hastigheden ned og køre rundt gennem olivenmarkerne og de smukke landsbyer, inden det er tid til at ramme kysten i Algarve, hvor lange hvide sandstrande og de obligatoriske afslapningsdage på stranden venter på dig, inden turen går tilbage til Lissabon. Eller du kan vælge en one-way billeje og flyve retur fra den internationale lufthavn i Faro Algarvekysten.

Vi har masser af forslag til alternative ruter, hvis du er mere til bjerge og byferier, så hold dig endelig ikke tilbage. Det næstbedste vi ved, efter at holde ferie, er at fortælle om de dejlige steder vi har besøgt eller boet, når vi kommer hjem. Hos Escapeaway kan vi sørge for alt fra fly biletter til hotel og billeje, så du behøver kun at drømme.

Book en billig bilferie i Portugal med Escapeaway

Indtast dine foretrukne rejsedatoer i søgemaskinen her på siden. Så finder vi hurtigt de bedste priser på håndplukkede hoteller med gode anmeldelser til din bilferie i Portugal. Supplér med flybillet og lejebil, hvor du kan vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn. Vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med en god lejebil, mens du bliver sikret af rejsegaranti, så alt er på plads hjemmefra. God tur!

>> Læs også om bilferie i Algarve her
>> Her kan du læse om bilferie på Madeira