Billeje i Midtportugal

Rejser du til den centrale del af Portugal, så er det oplagt at have en lejebil til rådighed i ferien. Læs her om billig billeje hos Escapeaway Rejser.

Ønsker du at drage ud på eventyr fra dit hideaway i Midtportugal, er en lejebil det bedste valg. Med billeje har du mulighed for at tage på udflugter til både berømte og mere ukendte seværdigheder i denne charmerende del af Portugal og ikke mindst til at gøre det i dit eget tempo. Du kan nemt finde den billigste billeje til din rejse med Escapeaway i vores søgemaskine, hvor vi i det andet trin har gjort det let for dig at vælge nøjagtig den type lejebil, som bedst opfylder dine behov. Alle biludlejningspriserne i søgemaskinens oversigt inkluderer fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet fremgår af lejebetingelserne. Herunder får du nogle gode råd og tips til en ferie med billeje i Midtportugal.

Lufthavne:

Vil du holde ferie med billeje i Midtportugal, er som regel mest oplagt at bestille billeje med afhentning i lufthavnen. Så kan du nemt komme frem til dit hotel eller feriebolig og er derefter klar til at tage hul på en oplevelsesrig ferie med spændende udflugter. Bestiller du din lejebil hjemmefra, giver du desuden dig selv den bedste chance for at få den billigste pris på netop den type lejebil, du ønsker i Midtportugal.

Porto Lufthavn

Porto Lufthavn (OPO), kendt som Francisco de Sá Carneiro Lufthavn, ligger 11 kilometer fra Portos bymidte. Porto Lufthavn der er den tredjestørste i Portugal, og har gode forbindelser til Midtportugal for dig, som skal videre med billeje.

Lissabon-Portela Lufthavn

Den internationale Lissabon-Portela Lufthavn ligger omkring 7 kilometer nord for hovedstadens centrum. Lissabon-Portela Lufthavn (lufthavnskode LIS) er Portugals største lufthavn, som blev brugt af 16 millioner passagerer i 2013. Skal du videre til et af vores hideaways i Midtportugal, er det oplagt at benytte billeje i Lissabon Lufthavn. I begge lufthavne finder du et bredt udvalg af både internationale og lokale biludlejningsselskaber som for eksempel Avis, Europcar og Hertz. De fleste som rejser til Midtportugal med fly, vælger at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen. AutoEuropa har dog også udlejningskontorer i mange portugisiske byer, som du også kan vælge i søgemaskinen.

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten du foretrækker at bestille din lejebil med afhentning direkte i lufthavnen eller fra et andet udlejningskontor i Midtportugal, kan du i søgemaskinen hos her på Escapeaway frit vælge mellem lejebiler fra en lang række internationale og lokale biludlejningsselskaber. For at give dig det bedste udvalg af billige lejebiler i Midtportugal, har vi indgået et samarbejde med biludlejeren AutoEurope. Dette er et selskab, som er kendt for deres gode kundeservice og ikke mindst lave priser på billeje. Vi har desuden i samarbejde med AutoEurope, som har et stort kendskab til billejemarkedet i Midtportugal, på forhånd frasorteret visse biludlejere i Portugal, som måske nok er kendt for at have lave priser, men erfaringsmæssigt ikke leverer en tilfredsstillende service.

Priser

Priserne på billeje i Midtportugal, som du finder i søgemaskinen her hos Escapeaway, inkluderer alle de lovpligtige forsikringer og fri kilometer med mindre andet angives i lejebetingelserne. Ved bestillingen af din lejebil kan du naturligvis frit vælge biler i forskellige størrelser og prisklasser samt eventuelt tilvælge ekstra forsikringer og udstyr.

Typer af lejebiler

Takket være vores samarbejde med AutoEurope har vi mulighed for at tilbyde dig et bredt udvalg af lejebiler i Midtportugal. Som udgangspunkt er lejebilerne i oversigten opdelt i størrelses-kategorier. I Midtportugal vil udvalget hos AutoEurope typisk inkluderer bilmærker som Peugeot, Volkswagen, Toyota og Fiat. Ligesom i resten af Portugal inkluderer lejebilerne fra AutoEurope i Midtportugal et bredt udvalg af modeller lige fra to-personers biler op til store, rummelige minivans med plads til 9 personer. Søger du den billigst mulige lejebil til din ferie i Midtportugal, bør du kigge efter den i mini- og economy-kategoriernen. I disse kategorier finder du prisvenlige lejebiler såsom Volkswagen Up og Fiat Panda. Rejser du med hele familien eller en større vennegruppe, kan det naturligvis være nødvendigt at vælge en af de større bilmodeller. I søgemaskinen her hos Escapeaway, kan du for eksempel vælge at leje en minivan med plads til syv personer såsom en Opel Zafira. En større lejebil er også et godt valg, hvis du vil have god plads til bagagen. En ferie med billeje i Midtportugal er også en chance for at supplere dit unikke hideaways med en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Lejer du for eksempel en cabriolet, kan du for alvor nyde de smukke omgivelser på din vej rundt i Portugal.

Oplevelser i Midtportugal med billeje

Rejser du med Escapeaway til Midtportugal, kan du opleve en mere uberørt og autentisk del af Portugal, som byder på masser af spændende kultur- og naturseværdigheder. Det kan du alt sammen udforske i dit eget tempo med billeje, hvor du ikke skal hænge dig i køreplaner, i stedet kan tage tiden til at suge nye indtryk til dig. Herunder er nogle forslag til oplevelsesrige udflugter med billeje i Midtportugal.

Universitetsby Coimbra

En ferie i Midtportugal byder på et væld af kulturelle og historiske oplevelser, og få er større end en udflugt til den gamle universitetsby Coimbra, som ligger centralt i regionen. Den største seværdighed i Coimbra er universitet, et af verdens ældste fungerende universiteter, som er optaget på UNESCO's liste over verdensarv. Gå en tur rundt mellem de smukke bygninger, hvor nok især den gamle hovedbygning, som oprindeligt var et kongepalads vil imponere, og hvorfra der er en god udsigt. Universitetet er dog langt fra den eneste interessante seværdighed i den stemningsfyldte by. I den gamle bydel kan du for eksempel lægge vejen forbi en perlerække af smukke middelalderkirker og to katedraler.

Læs også: det historiske Coimbra

Midtportugals kyster

En ferie med billeje i Midtportugal giver dig friheden til at når langt omkring eller udforske nærområdet grundigt. Det er ikke kun inde i landet, at du finder interessante udflugtsmål. Kør også en tur ud til kysten, som byder på charmerende, uberørte fiskerbyer og smukke strande. På Silver Coast kan du for eksempel nyde fantastiske strande krydret med fascinerende kulturelle oplevelser. Ligeledes venter der i fiskerbyen Nazaré flotte strande, som desuden er kendt for at være stedet, hvor nogle af verdens største bølger er blevet surfet.

Dette var blot et par ideer til oplevelser med billeje i Midtportugal. Du kan finde meget mere inspiration til din bilferie på bloggen her hos Escapeaway Rejser.

Information om billeje hos Escapeaway Rejser

Ovenstående informationer om billeje i Midtportugal er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer, da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Hos Escapeaway Rejser henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil i Midtportugal, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Få mere information om billeje hos Escapeaway Rejser.

>> Læs mere om billeje