Rejser til Canas de Senhorim

Canas de Senhorim er en behagelig by, bekvemt beliggende inden for nem afstand af Serra da Estrela bjergkæden, midtvejs mellem Nelas og Carregal do Sal. Canas de Senhorims nærhed til floderne Mondego, Dao, Vouga, Paiva og Tavora giver fremragende muligheder for krydstogter og badning.

Seværdigheder 

Canas de Senhorim er en velegnet base for de, der ønsker at udforske det centrale Portugal og Serra da Estrela, idet man bor på et første-klasses hotel, f.eks. Hotel Urgeirica, et vartegn for området fastholdt i særpræget engelsk stil. Hotellet er for nylig blevet restaureret og minder om et gammeldags landhus, med stort ildsted om vinteren og store vaser med smukke blomster om foråret og sommeren. Som et alternativ er Casa Abreu Madeira en majestætisk herregård fra det 18. århundrede, hvor gæster kan smage liflig, hjemmelavet Dao vin.

Oplevelser i nærheden af Canas de Senhorim

Canas de Senhorim ligger i hjertet af Dao Lafoes regionen i det centrale Portugal, et område kendt for sine varme kilder, hvoraf mange er omdannet til kurcentre, så som São Pedro do Sul, Felgueira (Nelas), Carvalhal (Castro Daire) og Alcafache (Viseu), der er specialiseret i behandling af hud- og luftvejsproblemer, leddegigt, astma og bronkitis.

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Canas de Senhorim