Rejser til Cerdeira

Cerdeira ligger umiddelbart vest for Serra da Estrela naturparken - det største beskyttede naturområde i Portugal. I denne lille, fredelige landsby bor du altså tæt på nogle af landets mest uberørte landskaber, der inkluderer både dybe skove, frodige gletsjerdale, glasklare søer og høje bjerge. Dem kan du udforske ad den berømte naturparks utallige flotte vandrestier, i kajak eller på cykel- eller på bilture, hvis du vil nå lidt hurtigere omkring.

Ferie med store naturoplevelser

Et af de mest populære udflugtsmål i Serra da Estrela naturparken både sommer og vinter er Torre, det portugisiske fastlands højeste punkt (1993 meter). Kun på toppen af Pico-bjerget på Azorerne kan du komme højere til vejrs for at nyde udsigten over de omkringliggende landskaber. På Torre falder der til gengæld ofte sne. Så rejser du til Cerdeira om vinteren, kan du på Torre have en sjov dag med familien på et af Portugals få skisportssteder.

Selvom Serra da Estrela i Portugal er kendt for skiløb, er snefaldet ikke pålideligt nok til, at det er den egentlige hovedattraktion her. Til gengæld er der garanti for mange andre store naturoplevelser her. Dertil kommer muligheden for både i og udenfor naturparken at opleve et autentisk landliv helt upåvirket af masseturisme. Er du på dine vandreture heldig at møde en af de lokale fårehyrder, kan du måske også hilse på hans hyrdehund. Det vil sandsynligvis være af en Cão de Serra da Estrela, den lokale hyrdehundsrace, som vogter over flokken.

Holder du af uspoleret natur og fredfyldte, landlige omgivelser, når du rejser, er det svært at finde et meget mere oplagt rejsemål i Portugal end Cerdeira. Hvis du ønsker, har du dog også gode muligheder for at tage på dagsudflugter til nogle af landets mest kulturelt mest interessante byer. Både historiske Coimbra og Portugals næststørste by, Porto, er således inden for din rækkevidde.

Bestil din rejse til Cerdeira her

Vi har ud fra gæsteanmeldelserne allerede håndplukket de bedste hoteller i og omkring Cerdeira. Så er du sikker på at få den bedste base for din ferie i denne naturskønne del af Portugal. Brug søgemaskinen her på siden og se udvalget. Hos Escapeaway kan du rejse i nøjagtig det antal dage, du ønsker. Vil du opleve mere af landet, er det hos os desuden nemt at kombinere flere forskellige hoteller på en rundrejse.

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Cerdeira