Ferieboliger i det centrale Portugal

En del ferieboliger i det centrale Portugal ligger i mindre landsbyer, hvor man bor side om side med portugiserne. Man kan derfor opleve kulturen på helt tæt hold, så snart man åbner døren. Ferieboliger giver altså en helt unik mulighed for, at man kan lære den portugisiske kultur og portugisernes traditioner at kende. Man vil hurtigt opleve, at portugiserne er meget gæstfrie, og man skal ikke blive overrasket, hvis man bliver modtaget med sang på den lokale taberna, som er en form for restaurant, hvor der også er masser af plads til hygge og at lære hinanden at kende.

Billeje

Grundet det meget varierende landskab i det centrale Portugal, kan det være en helt særlig oplevelse at sætte sig ind i en bil og køre fra bjergene i øst til kysten i vest. Da flere ferieboliger i det centrale Portugal ofte ligger et stykke væk fra den offentlige transport, kan det være en rigtig god ide at leje en bil, mens man er på ferie. Når man kører gennem landskabet, kan man virkelig se en stor forskel fra øst til vest, og man kan blive helt forundret over disse forskelligheder i landskabet i denne del af Portugal – måske især når man kører forbi de mange skove af fyrre- og eukalyptustræer.

I bjergene eller nær kysten

Der er mange forskellige ferieboliger at vælge imellem, når man skal på ferie i det centrale Portugal. Længst mod øst er der bjerglandskaber og flere bjergbyer, som man kan bo i. Her kan man også opleve flere middelalderbyer, som har masser af historie og arkitektur at byde på. Man kan også vælge at finde en feriebolig i Portugals mest populære fiskerby, Nazaré, hvor man kommer helt tæt på kysten. Man kan her opleve den traditionelle fiskerkultur på nært hold.

Afslapning

Uanset hvordan man planlægger sin ferie, så er man garanteret en meget afslappende ferieform, hvis man lejer en feriebolig i det centrale Portugal. Når man har en feriebolig som sin base, så er der ingen stress og jag over at nå alting, og man kan nemt koble af og slappe af med familie eller venner. Når man holder ferie i en feriebolig, er der ingen andre end en selv, som styrer ferien, og man holder altså ferie, som man selv ønsker det. Man har også frihed til at opleve det centrale Portugal på egen hånd, og samtidig kan man have en meget privat atmosfære.

Unikke hideaways i Midtportugal

Hvis du har lyst til at opleve Midtportugal på en ferie, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-hoteller og ferieboliger, som vi i Escapeaway personligt har håndplukket med vægten lagt på ferieboliger, der har autenticitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideaways i Midtportugal kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

>> Du kan her læse om alle vores rejser til Midtportugal.

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Centro de Portugal

Populære hoteller i Centro de Portugal

Portugal, Centro de Portugal, Marialva
9,0
Fabelagtigt
97 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 233 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Centro de Portugal, Golega
9,4
Fabelagtigt
571 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 124 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Centro de Portugal, Nazaré
8,6
Meget godt
3704 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 118 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)