Hideaways og boutique-hoteller i Centro de Portugal

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel i Centro de Portugal lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Centro de Portugal når ferien skal have et ekstra krydderi.

Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway i Centro de Portugal være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hideaways i Centro de Portugal

 • Obidos
  2 hoteller
  Vil du opleve stemningen af det gamle Portugal, bør du rejse til Obidos. Så snart du går gennem byporten, Porta da Vila, ind bag de høje middelaldermure, vil du føle dig hensat til en anden, svunden tid. De labyrintiske gader gemmer på mange overraskelser.
 • Cerdeira
  1 hotel
  Cerdeira er en lille, fredelig landsby tæt ved Serra da Estrela naturparken. Her har du derfor masser af muligheder for at holde en aktiv ferie i naturskønne, uberørte landskaber, som også gemmer på mange spændende kulturelle seværdigheder.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Coimbra
  1 hotel
  Er du historisk interesseret, er det næsten ikke til at komme uden om Coimbra på en rejse til Portugal. Dette er en af landets ældste byer, som endda en overgang var hovedstad. I dag er den mest kendt for sit traditionsrige universitet, som ... giver byen sit liv. Læs mere
 • Golega
  1 hotel
  Golega er kendt for sit årlige hestemarked, som tiltrækker opdrættere, ryttere og nysgerrige fra nær og fjern i november. Resten af året er "hestebyen", som ligger på den vestlige bred af Tejo-floden, også en chance for at opleve det ægte Portugal.
 • Gæstebedømmelser 9,6
  Marialva
  1 hotel
  Marialva er en charmerende lille middelalderlandsby, som ligger omgivet af olivenlunde i det nordvestlige Portugal. Her vil du føle dig hensat til en anden tid og kan nyde den fredelige stemning i brostensbelagte gader mellem rustikke stenhuse.
 • Porto Novo
  1 hotel
  Porto Novo nord for Lissabon er først og fremmest kendt for sin flotte strand. Den er dog bare én af mange flotte strande på Portugals spektakulære vestkyst. På din rejse til Porto Novo kan du dog også tage på udflugter til nogle af landets ... mest interessante byer, store som små. Læs mere