Hoteller i Midtportugal

I Escapeaway har vi personligt håndplukket en række hoteller i Midtportugal, som vi ikke bare mener er de bedste hoteller til prisen, men som også lever op til vores krav om gode anmeldelser. Book dit hotel i Midtportugal med Escapeaway i dag!

Vores hoteller i Portugal er åndehuller, hvor du kan holde din ferie i fred og ro, på afstand af masseturismens største fangarme, men samtidig befinde dig i overskuelig afstand til de store og populære attraktioner, som du kan besøge på dagsudflugter, hvis du har lyst. For at et hotel kan indgå i vores katalog over hoteller skal det som minimum have gode fællesarealer, en pool og et forholdsvist lille antal værelser.

Vi er også altid på udkig efter hoteller med en autenticitet, charme og unikke omgivelser. En tæt tilknytning til lokalområdet afføder også et stort plus i vores karakterbog, da vi vægter mulighederne for at opleve det lokale samfunds dagligliv og traditioner højt. Derfor er vi også altid glade for familieejede hoteller, da disse hoteller ofte har en mere personlig og afslappet atmosfære.

En god forhistorie eller hotelejere med en spændende livshistorie er også altid noget, vi sætter højt. Kort sagt går vi efter hoteller med lidt mere personlighed end et almindeligt standardhotel. Alle vores hoteller i Midtportugal kan bookes online til konkurrencedygtige priser

Kort information om Midtportugal

Midtportugal byder på små charmerende fiskersamfund ved kysten, skjulte naturperler inde i landet, og en række af Portugals historisk mest interessante byer, såsom middelalderbyen Obidos, universitetsbyen Coimbra og pilgrimsbyen Fatima.

Obidos er én af Europas mest romantiske middelalderbyer og du kan med garanti få en god stund til at gå med at slentre rundt i byen og beundre dens maleriske huse og de 13 meter høje bymure, som omgiver den gamle bydel.

Den ældgamle universitetsby Coimbra, med ét af Europas ældste universiteter, ligger på Mondego-flodens bredde og foruden det legendariske universitet byder byen blandt andet på spædende fund fra romertiden, og én af de to førende versioner af Portugals fado-traditioner.

Fatima er ét af Portugals religiøse center og har påkaldt sig katolikkers interesse siden 1917, hvor Jomfru Maria i 1917 angiveligt viste sig for 3 små hyrdebørn, og således gjorde byen genstand for katolsk pilgrimsfærd.

Blandt Midtportugals mest charmerende fiskerbyer finder du Nazaré, som ikke bare byder på nogle af Midtportugals bedste og smukkeste strande, men også stadig holder fortidens traditioner i hævd; f.eks. kan du stadig se byens fiskere i deres ternede skjorter og strikkede huer, mens de trækker fiskerbådene - malet med det symbolske øje, der skal beskytte mod skibbrud - op på land.

I Peniche kan du smage på nogle af Portugals mest kendte fiskeretter, og stifte bekendtskab med en særlig kniplinge-teknik, der har rødder langt tilbage i landets kunsthåndværks-tradition.

Og ved naturfænomenet Cabo Carvoeiro kan du nyde en fantastisk udsigt over havet og til de små øer, Berlengas, der samtidig er et spændende naturreservat.

Andre rejsemål og hoteller i Portugal

Hvis du allerede har besluttet dig til, at du vil rejse til Portugal, men endnu ikke har lagt dig fast på, hvilket rejsemål i Portugal, du vil rejse til, så kan du her læse mere om andre rejsemål i Portugal, hvor du finder et spændende udvalg af hoteller. Vi har blandt andet håndplukket hoteller på Lissabonkysten, i AlentejoMadeiraNordportugalAlgarve og i hovedstaden Lissabon.

>> Læs mere om hoteller

Kort over Centro de Portugal

Populære hoteller i Centro de Portugal

Portugal, Centro de Portugal, Aldeia das Dez
9,2
Fabelagtigt
318 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 193 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Centro de Portugal, Nazaré
9,2
Fabelagtigt
606 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 107 km
  • Nærmeste strand: ca. 8.7 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Centro de Portugal, Alvados
9,3
Fabelagtigt
379 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 116 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)