Casas do Côro

Officiel kategori

Vores vurdering

346 anmeldelser
9,1 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

Der findes ikke et ord på dansk, der kan udtrykke den stemning, der er så kendetegnede ved værelserne på Casas do Coro, et udenlandsk ”wauw” er nok det mest beskrivende. Det her er jo helt vildt! Jeg må stoppe mine notatskriverier for en stund – bliver nødt til at nyde og ’fordøje’ indtrykkene. Her findes 24 værelser og flere, små feriehuse (også indrettet som værelser), og ikke to er helt ens indrettet.

Er der noget, der kan få mine smilehuller til at vokse, så er det den lille detalje, der ved første øjekast ikke gør så meget væsen af sig, men som giver et stilfuldt helhedsindtryk. Sådan er stilen på Casas do Coro – detalje på detalje, hvor hver enkelt spiller perfekt sammen. 

Det gør opholdet både hjemligt og intimt. Indvendig har værelserne et pompøst, men minimalistisk strejf, og de rå vægge med kvadratiske og rektangulære kampesten efterlader en varm og autentisk stemning. Casas do Coro er faktisk en af de sværeste hideaways at skulle beskrive, og hvorfor så det? Jo, fordi værelserne er mageløse med så mange finesser, at jeg spørger mig selv, hvor jeg skal starte og slutte. Så lad dig forføre og tag et smugkig på billederne, de fortæller mere end mine håndskrevne notater.

Da alle værelser har sit eget unikke navn, så har du neden for en lille guide til nogle af de værelsestyper, som du bl.a. kan vælge hos Hideaways:

Dobbeltværelse (superior) - kan være med eller uden balkon/terrasse
- kan være f.eks. Casas do Coro

Villa (select) - kan være med eller uden balkon/terrasse
- kan være f.eks. Casa da Vila, Casa de São Tiago, Casa de Nossa Senhora de Lurdes, Casa da Pipa, Casa de São Pedro, Palhal da Torre do Monte, Casa da Torre do Relógio el. Casa Refúgio das Fragas

Suite (select) - kan være med eller uden balkon/terrasse
- kan være f.eks. Suite do Refúgio das Fragas, Suite do Drama, Suite dos Bogalhais, Suite da Corredoura, Suite de São Pedro, Suite Senhora da Guia, Suite da Ermida, Suite da Pipa, Suite da Torre dos Namorados el. Suite Duplex do Refúgio das Fragas

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Casas do Côro. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Largo Do Côro - Marialva
6430-081 Mêda

Koordinater

Latitude: 40.9152
Longitude: -7.2319

Hvad siger gæsterne om Casas do Côro?

9,3
Lone, vanløse

Virkelig dejligt hotel som ligger i smukke omgivelser, med mulighed for at nyde freden, vandre og opleve naturen
10,0
Christel, Solrød Strand

Afslappet luksus i fantastisk vellykket blanding af middelalder og nutid

Casas do Coro er et skønt og utraditionelt hotel bestående af større og mindre huse i en gammel middelalderby, suppleret med pool, cafe, spa og restaurant bygget...
10,0
Maj-Britt, Danmark

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Portugal, Centro de Portugal
 • Nærmeste lufthavn: 134 km
 • Nærmeste by: ca. 1.4 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Centro de Portugal, Aldeia das Dez
 • Nærmeste lufthavn: 193 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Porto E Norte, Pinhao
 • Nærmeste lufthavn: 127 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Pool (evt. sæsonåben)