Rejser til Nazaré

Nazaré er muligvis Portugals mest berømte fiskelandsby, og byen har i høj grad formået at bevare fortidens hyggelige atmosfære - her trives traditioner i bedste velgående. Mange rejser hertil for at opleve den unikke stemning byen tilbyder.

Fiskerbåde er et varemærke for byen

Nazarés gamle fiskerbåde blev lavet af træ og malet i farvefulde nuancer og dekorationer - denne tradition er stadig i brug den dag i dag. Mange af bådene har fået påmalet et stort øje, der skal holde øje med storme og rev.

Casa Museu do Pescador 

Nazarés nutidige og fortidige mest vigtige erhverv, fiskeri, afspejles også på museet Casa Museu do Pescador, hvor du kan komme ind og se, hvordan en typisk fiskerfamilie boede i starten af det 20. århundrede.

Nazarés fiskerkoner

En anden sjov tradition er Nazarés fiskerkoner, der har syv lag nederdel på. Hvert lag repræsenterer en dag i ugen og en af regnbuens farver. Oprindelig havde de mange lag den funktion at holde fiskerkonerne varme mens de stod i koldt og blæsende vejr på stranden og ventede på, at deres mænd skulle komme tilbage fra havet med en god fangst. Disse kvinder fejres i et monument ved Largo dos Cedros.

Fiskerestauranter 

Ikke overraskende tilbyder Nazaré masser af gode fiskerestauranter, hvor der er alle muligheder for at prøve de lokale specialiteter. En af dem man absolut bør tjekke ud er Caldeirada à Nazarena - en lækker stuvning baseret på fisk fanget af de lokale fiskere. Mange restauranter tilbyder også dagens fangst, der kan variere lidt alt efter, hvad fiskerne fik med ind den pågældende dag.

Smukke strande

Nazarés kystlinje er smuk og har en helt anden autentisk atmosfære end mange af de mere overrendte strande længere sydpå. Her i Nazaré finder du lokale fiskere i færd med at trække fangsten i land side om side med solbadende gæster og familier, der nyder alt det stedet har at byde på.

Otte kilometer syd for Nazaré ligger stranden São Martinho do Porto, der former en næsten aflukket cirkel næsten 100% isoleret fra Atlanterhavet. Det rolige og sikre vand gør stranden populær blandt familier med små børn.

Velkommen til Nazaré med Escapeaway 

Hos os kan du skræddersy din rejse, så den passer til dig til 100%. Du kan også vælge mellem vores nøje udvalgte hoteller. Pssst.... glem ikke at tjekke vores unikke Hideaways-hoteller.  Vi anbefaler, at du lejer en bil for at maksimere dine muligheder for at udforske det område, du besøger.

>>> Læs mere om vores Hideaways-hoteller

>>> Læs mere om Det centrale Portugal

>>> Læs mere om Portugal

>>> Læs mere om Lissabon-regionen

 

 

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Nazaré