Rejser til Porto Novo

I fugleflugt er der kun godt 50 km fra Porto Novo ned til Lissabon, og det vil kun tage en times tid, hvis du vil køre en tur sydpå til den portugisiske hovedstad. Rejser du til Porto Novo på Portugals centrale vestkyst, har du derfor mange af Portugals mest berømte seværdigheder inden for din rækkevidde. Det er dog slet ikke sikkert, at du kan løsrive dig fra Praia de Porto Novo og de andre flotte strande i området.

Spektakulære strande og rustikke fiskerbyer

Porto Novo, som ligger ved udmundingen af Alcabrichel-floden, er da også primært kendt for dens flotte, brede sandstrand. Denne ligger ved en lille bugt for foden af høje klipper, som afskærmer stranden lidt for vinden. Ligesom det generelt gælder for Portugals vestkyst, er bølgerne dog ofte høje her. Stranden er meget indbydende, men ikke så børnevenlig på grund af det til tider livlige hav. Til gengæld er dette en del af Portugal, som tiltrækker surfere fra hele verden. Her kan selv sportens bedste få kam til deres hår, men der er også gode strande til nybegyndere.

På en rejse til Porto Novo er det næsten et must at leje en bil. Du kan sagtens bruge det meste af ferien på at køre op og ned langs kysten for at udforske de spektakulære strande og karakterfulde fiskerbyer som for eksempel Peniche og Nazare. Men sæt også gerne tid af til at drage ind i landet. Det er naturligvis oplagt at sætte en dag af til et besøg i Lissabon, men der er også meget at se og opleve i byer som Óbidos og Alcobaça.

En vigtig del af en rejse til Portugal er naturligvis de kulinariske oplevelser. På en ferie ude ved kysten vil du ikke overraskende opleve, at havets frugter dominerer det lokale køkken. I byerne langs kysten er der derfor rig mulighed for at prøve en lækker bouillabaisse eller trækulgrillede sardiner. Hertil kan det anbefales at nyde regionens vine.

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Porto Novo