Rundrejser i den centrale del af Portugal

Det vil være helt oplagt at tage på bilrundrejse i det centrale Portugal, hvor man har mange muligheder for at opleve det centrale Portugals lokale liv og den lokale natur. Med en bilrundrejse er hotellerne bestilt på forhånd, så det skal man ikke bekymre sig om. Man skal bare sætte sig bag rattet og nyde friheden til at se og opleve det centrale Portugal i ens eget tempo.

Fantastiske bjerge

Når man kører fra øst mod vest i det centrale Portugal, vil man starte ved de fantastiske bjerge i øst, hvorfra også Portugals to største floder løber: Rios Zêzere og Mondego. Disse floder sørger for at holde området grønt, og derfor kalder man ofte det centrale Portugal for Portugals grønne hjerte. I denne del af landet er der mange skove med fyrretræer og eucalyptustræer og nogle helt specielle frodige dale, som man ikke ser andre steder i landet.

Gyldne sandstrande

Længst mod vest vil man opleve et helt andet landskab, nemlig de gyldne sandstrande der kendetegner Portugals kyst ud mod Atlanterhavet. Derfor vil der også være mulighed for både at nyde en dag langs vandet - enten på stranden eller i en af de charmerende fiskerbyer i området.

Unikke hideaways i Midtportugal

Hvis du har lyst til at opleve Midtportugal på en bilrundrejse, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-hoteller og ferieboliger, som vi i Escapeaway personligt har håndplukket med vægten lagt på hoteller, der har autencitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideaways i Midtportugal kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

>> Læs mere om bilrundrejser